Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προσφορά με το A380 της ΤΗAI από FRA-BKK-FRA από €650 μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Ο ανταγωνισμός είναι στα €599 Finnair €625 Swiss €650 Emirates αλλά χωρίς Α380 και με στάση.

Μόνο που δεν είναι προσφορά.

Συγνώμη αλλά έτσι το διαφημίζει η εταιρεία. Σου λέει απευθείας με Α380. Εάν ενδιαφέρεσαι…
Σε αναζήτηση που έκανα για Φεβρουάριο και Μάρτιο 2013 βρήκα €625 Egyptair ή Oman €630 airberlin (via AUH), για Απρίλιο €600 Etihad και για Μάιο €580 KLM.
Τώρα εάν εσύ δεν το θεωρείς προσφορά και πάλι συγνώμη.

Δεν είναι τι θεωρώ εγώ.Πιστεύω αντικειμενικά ότι δεν είναι προσφορά τα 650 όταν η πτήση μάλιστα ξεκινάει και από FRA.Ούτε καν μια συμφέρουσα τιμή.
Η εταιρία μπορεί να λέει ό,τι θέλει.Δε χάνουν τίποτα.Για τους φανατικούς βέβαια που θέλουν ντε και καλά να μπούνε στο θηρίο της Thai προσφορά μπορούν να θεωρηθούν και τα 800 και τα 1000.

Να μου επιτραπεί μια παρατήρηση προς τον/την airzena...

Παραθέτεις ,σχεδόν πάντα, ως προσφορές πτήσεις που ξεκινούν εκτός Ελλάδος. Σαφώς για έναν aviation freak μπορεί να φανεί ενδιαφέρουσα η προσφορά, αλλά για την πλειονότητα των αναγνωστών, το να πληρώσει την προσφορά + το αεροπορικό για την πόλη απ' όπου ξεκινά η πτήση-προσφορά, μόνο προσφορά δεν είναι. Σκέψου λίγο, 650 + 150-200€ (στην καλύτερη) το ΑΤΗ-FRA = 800-850. H TK το δίνει φτηνότερα, η ΕΚ και QR περίπου τα ίδια...

Η μόνη άλλη προσφορά που έχω παραθέσει εκτός ΑΤΗ είναι της Ethiopian για Σεϋχέλλες. Που θεώρησα ότι και τα έξοδα Αθήνα – Μιλάνο να προσθέσεις €150 έφτανε τα €776 Ήταν φθηνότερα από τα €1100 που ζητούν από Αθήνα.
Τώρα το €650 της Thai+€179 της Lufthansa =€829 μπορεί κάποιον να ενδιαφέρει να έχει και την εμπειρία του Α380.
H THY έχει το ATH-BKK-ATH τον Φεβρουάριο από €905 και τον Μάρτιο €709 αλλά με 19,20 ώρες αναμονή στην επιστροφή.
Επίσης από ότι έχω καταλάβει πολλοί που διαβάζουν το forum διαμένουν στην Γερμανία ή στην Β. Ευρώπη.
Αλλά παράξενο τόσος χαμός για μια ανάρτηση,?..? όταν αναρτιόνταν τιμές εισιτηρίων για μία lowco της Ασίας, ήμασταν χαρές και πανηγύρια.

Τόσος ντόρος για το τίποτα. Ας μεταφερθεί η συγκεκριμένη προσφορά σε νέο νήμα που θα ονομάζεται «Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια από Γερμανία!» ή «Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια από εξωτερικό!» για να τη διαβάζουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι και να λήξει ειρηνικά το θέμα.

To νέο weekendair της ΟΑ περιλαμβάνει αποκλειστικά πτήσεις από Αθήνα για άγονες γραμμές. Νομίζω δεν έχει ξαναβγάλει προσφορές στα PSO...
:arrow: http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt

Air asia
Ας το γραψω γιατι δεν ξερουμε,μπορει σε καποιους εκτος Ελλαδος να χρειαστει.

BIG SALE

Booking Period : 15 January 2013 - 20 January 2013
Travel Period : 20 August 2013 - 9 February 2014

http://www.airasia.com/ot/en/promotion/rr3730802.page

Παρατηρω τελευταια posts προσφορων με αφετηρια ασχετα (μα πολυ ασχετα) μερη..
Γενικα παρατηρω τις προσφορες απο Ελλαδα με προορισμο την ΝΥ (οπου και μενω)
Τωρα τρεχει μια πολυ καλη προσφορα απο την ΤΚ για JFK στα 450 ευρω. Μπορειτε να ψαξετε στο kayak.com (Feb-Apr)
Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα γτ η ΤΚ ειναι απο τις ελαχιστες πλεον εταιρειες που δινει 2 βαλιτσες..