Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Dreamliner-X":1d3hgrxk said:
Παιδιά καλησπέρα.Θέλει κάποιος φίλος να ταξιδέψει απο Αθήνα για Κούβα 17/1/2014 και να επιστρέψει 2/2/14,έχετε να μου προτείνετε εταιρίες/δρομολόγια με σχετικά οικονομικές τιμές,μιά που γνωρίζετε ακριβώς τα διάφορα search engines και routes :)

ΥΓ.Γνωρίζω ότι δέν υπάρχει απευθείας πτήση οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να αλλάξει 2-3 φορές αεροπλάνο :mrgreen:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η Air France με 1137.

OUTBOUND 17 JAN 2014
06:50 ATHENS
15:10 HAVANA
ECONOMY
INBOUND 2 FEB 2014
17:35 HAVANA
14:05+1 ATHENS
ECONOMY

1 ADULTS
Outbound price € 695.94
Inbound price € 641.33
€1337.27

Υπάρχει η επιλογή της Aeroflot με €861 αλλά πολύωρες ανταποκρίσεις στην Μόσχα….
Επίσης μέσω MAD με Aegean & Air Europa €917 αλλά διαμονή στην Μαδρίτη στην επιστροφή,
και μέσω LGW με Virgin Atlantic + BA or Easyjet στα €989 αλλά διαμονή στο Λονδίνο στο πήγαινε.
Επίσης υπάρχει η LX/AC με δύο στάσεις και €894.
Με την Cubana μέσω MAD, LHR αλλά δεν θα το έκανα με τίποτα γιατί και το αεροπλάνο τους είναι απαρχαιωμένο και η εξυπηρέτηση μετριότατη. Ούτε σε αφήνουν να καπνίσεις όπως παλιά που ήταν η μόνη εταιρεία που σε άφηνε να καπνίσεις.

airzena":3br7l9ci said:
...Ούτε σε αφήνουν να καπνίσεις όπως παλιά που ήταν η μόνη εταιρεία που σε άφηνε να καπνίσεις.
Α τους αλήτες!

Η Cubana μέσω CDG επίσης, για όποιον θέλει να αρχίσει την εμπειρία του ταξιδιού του από την Ευρώπη. :wink: Μια ματιά στο skyscanner μπορεί να βγάλει τους περισσότερους συνδυασμούς.

H LOT μέχρι αύριο έχει 300.000 εισιτήρια με 50% έκπτωση σε όλο της το δίκτυο και για ταξίδια μέχρι 14 Απριλίου 14.

Προσφορά της LAN από Ευρώπη (LHR ή MXP) για αγορά εισιτηρίων μέχρι 19 Δεκεμβρίου.
Σάο Πάολο €699, Μπουένος €792 και από MAD Σαντιάγκο Χιλής €839.

http://www.lan.com/en_ue/sitio_personas ... anoviembre

Μέχρι τις 31/12/2013 το airfasttickets δίνει έκπτωση 15 ευρώ με τον εκπτωτικό κωδικό "XMAS13". To καλό είναι ότι δεν έχει όρους (όπως να απαιτεί πήγαινε-έλα, ή 2 τουλάχιστον άτομα), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

Οπότε για πτήση με επιστροφή μπορεί κανείς να επωφεληθεί 2x15=30 ευρώ

επίσης μπορεί κανείς να επωφεληθεί 2x11.50=23.00 ευρώ, αλλά δεν θα σας πω πώς γιατί την προηγούμενη φορά μου κόψανε όλο το μηνυμα για διαφήμιση :lol:

Είναι δυνατόν; Δοκίμασα προορισμό απλής μετάβασης με Α3 που ήταν 24€ και έγινε 9€. Θα μου το δώσουν το εισητήριο άραγε;

φυσικά και θα στο δώσουν! *
εγώ έκλεισα τον Ιούλιο Αθήνα-Ρόδο με επιστοφή 26 ευρώ :)

(Μόνο με πήραν τηλέφωνο - και ανησύχησα αρχικά - να μου πούν ότι δεν περιλάμβάνει βαλίτσα)

*Παρατηρώ ότι στα 24άρια-15 μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να πληρώσω...
Το δικό μου ήταν 34άρι-15 και μου το έβγαλε κανονικα