COMPUTERISE
First-Class-Member
Φίλε Hunting a Shadow να το ξαναπώ να το καταλάβεις καλύτερα? 950euro για να πας BKK είναι πολλά. Άσχετα αν δεν θα καθήσεις BKK τα 950 θα τα δώσεις!! Αν πιστεύεις ότι για 7-8 ώρες που θα κερδίσεις + την ταλαιπορία βέβαια, αξίζει τον κόπο εμένα δεν μου πέφτει λόγος!! Δικιά σου είναι η τσέπη.Την γνώμη μου είπα!! Απλά λάβε στα υπόψιν ότι ντάλα δεκαπενταύγουστο δίνω 760euro για KIX με QR.
Όσο για Cuba, θα πω ότι μιά βροχή ή έστω μια καταιγίδα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για την κατάκτηση της, ειδικά τώρα που super ΙL-96 μπήκε(?) στην κυκλοφορία!!
Στα σοβαρά τώρα είσαι λίγο υπερβολικός, μάλλον θα έπεσες στην περίπτωση με τις τροπικές καταιγίδες.Ασφαλώς και το χειμώνα είναι καλύτερα αλλά και το καλοκαίρι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Όσο για Cuba, θα πω ότι μιά βροχή ή έστω μια καταιγίδα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για την κατάκτηση της, ειδικά τώρα που super ΙL-96 μπήκε(?) στην κυκλοφορία!!
Στα σοβαρά τώρα είσαι λίγο υπερβολικός, μάλλον θα έπεσες στην περίπτωση με τις τροπικές καταιγίδες.Ασφαλώς και το χειμώνα είναι καλύτερα αλλά και το καλοκαίρι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.