Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε Hunting a Shadow να το ξαναπώ να το καταλάβεις καλύτερα? 950euro για να πας BKK είναι πολλά. Άσχετα αν δεν θα καθήσεις BKK τα 950 θα τα δώσεις!! Αν πιστεύεις ότι για 7-8 ώρες που θα κερδίσεις + την ταλαιπορία βέβαια, αξίζει τον κόπο εμένα δεν μου πέφτει λόγος!! Δικιά σου είναι η τσέπη.Την γνώμη μου είπα!! Απλά λάβε στα υπόψιν ότι ντάλα δεκαπενταύγουστο δίνω 760euro για KIX με QR.

Όσο για Cuba, θα πω ότι μιά βροχή ή έστω μια καταιγίδα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για την κατάκτηση της, ειδικά τώρα που super ΙL-96 μπήκε(?) στην κυκλοφορία!!
Στα σοβαρά τώρα είσαι λίγο υπερβολικός, μάλλον θα έπεσες στην περίπτωση με τις τροπικές καταιγίδες.Ασφαλώς και το χειμώνα είναι καλύτερα αλλά και το καλοκαίρι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Αγαπητέ Computerise δε καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι. Προφανώς και ήθελα τη γνώμη σου, αν δεν ήθελα δε θα τη ζητούσα (ούτε τη δική σου ούτε κανενός άλλου από δω) με το να βάλω post. Απλώς εξήγησα γιατί ΔΕΝ προτιμώ να περάσω τη διαδικασία ανταπόκρισης, και αναζητώ στην απευθείας πτήση να βρω κάτι καλύτερο (με δεδομένο ότι πριν 2 χρόνια αρχές Σεπτέμβρη πέταξα με 250€ φθηνότερο εισιτήριο). Επειδή έχουμε αντίθετη άποψη για το τί βάζουμε ως πρώτη προτεραιότητα δε σημαίνει ότι πρέπει να παρεξηγηθούμε κιόλας. Και άσχετο με το αν καθήσω ΒΚΚ δεν είναι με δεδομένο ότι στην ΒΚΚ όσο μείνω δε χρειάζεται να πληρώσω ξενοδοχείο.

Σε ό,τι αφορά την Κούβα, να ξεκαθαρίσω κάτι που δεν ανέφερα στο προηγούμενο ποστ: δεν έχω πάει ποτέ. Έχω όμως 2 φίλους που είναι τρελοί και παλαβοί με το μέρος, μπορεί να έχουνε πάει και 10 φορές, καθώς και 2 ζευγάρια οικογενειακοί φίλοι. Όσες φορές πήγανε καλοκαίρι (οι φίλοι μου) το μετανιώσανε, και όσο κι αν το λατρεύουνε το μέρος μου λένε πως δεν ξαναπάνε αυτή την εποχή (κάποια φορά τους έπιασε και τυφώνας μάλιστα, πριν 10 χρόνια). Εγώ απλώς αναπαράγω την άποψή τους (που τυγχάνει να συμφωνεί με εκείνη των οικογενιακών φίλων που πήγανε καλοκαιριάτικα πέρσι). Και επειδή έχω βρεθεί σε μέρη τροπικά το καλοκαίρι, i know the feeling. Το αν είμαι υπερβολικός ή όχι, εξαρτάται από το πόσο μετρά το θέμα του καλού καιρού σε αυτόν που κάνει το ταξίδι (αν θα κάνει μπάνια κλπ).

Αυτά τα ολίγα...

EMIRATES AIRLINE

Προσφορά EMIRATES AIRLINE: Δωρεάν διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι

Πετάξτε με First ή Business Class και απολαύστε δωρεάν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία...............................
http://www.presspoint.gr/release.asp?id=89698

As an Opodo subscriber, here's an offer that's just for you. Save £10 per person on any Flight booked with Opodo.

Save on all Flights
Simply enter the e-voucher code ‘special’ when you reach the Shopping basket to receive money off your Flights. Don't delay, this offer must end midnight 9 June.

Παρακαλώ θα ήθελα βοήθεια για πτήσεις από skg to ams. Ποιές εταιρείες πετούν από skg, αν υπάρχουν απευθείας πτήσης κλπ. Το ταξίδι θα γίνει γυρω στις 28 /8 με επιστροφή 7/9. και ενδιαφέρει και το οικονομικό σκέλος.

sonam":2658x6m2 said:
Παρακαλώ θα ήθελα βοήθεια για πτήσεις από skg to ams. Ποιές εταιρείες πετούν από skg, αν υπάρχουν απευθείας πτήσης κλπ. Το ταξίδι θα γίνει γυρω στις 28 /8 με επιστροφή 7/9. και ενδιαφέρει και το οικονομικό σκέλος.

Δες τα παρακάτω 2 online booking sites:

(δεν κάνω διαφήμιση, απλά αυτά τα 2 μου έρχονται τώρα, δες και όποια άλλα βρεις)

http://www.airtickets.gr
http://www.24hours.gr/gr/air

Απευθείας πτήσεις δεν δείχνει να υπάρχουν.

Φθηνότερο που είδα στα EUR 301 με Malev.

Δες και κατευεθείαν στα sites των εταιρειών μήπως πετύχεις καλύτερες τιμές.

Ένα επίσης πολύ καλό site είναι το

http://www.wideroe.no (Υπολογιστής από ΝΟΚ σε EUR)

Έκανα μια κράτηση σήμερα σε πολύ καλή τιμή (DUS-MAN στα περ. 40 EUR, ενώ η σελίδα της BA έδινε 53 EUR) και αφού παντού έλεγε ότι έχω etix τρία λεπτά μετά την κράτηση μου έστειλαν eMail (όχι αυτόματο από το σύστημα) να τους στείλω ταχυδρομική διεύθυνση για να μου στείλουν το εισιτήριο μιας και δεν είναι etix :shock:. Θα επανέλθω μόλις έρθει το εισιτήριο, πάντως έχω ακούσει αρκετά καλά για την σελίδα και δίνει σχεδόν πάντα τις καλύτερες τιμές :great:

Akis is the best!!!

Άκη σου χρωστάω μερικές μπύρες...

Έκλεισα τα πρώτα μου 4 εισητήρια στην Νορβηγία, καθώς η τελική τιμή (με service charge 50 NOK & Visa 1,75%) ήταν ασυναγώνιστη.

Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε τιμές:

FRA-ATH-FRA 18/11-25/11 απογευματινές ή βραδυνές πτήσεις:

Wideoroe.no: ca 67 EUR Lufthansa (470NOK+50NOK+1,75% VISA charge)
Lufthansa.de: 109EUR
Aegean.gr: 217,56EUR
Olympicairlines.com: 317,56 EUR
Expedia.de: 114,36 EUR Lufthansa
Opodo.de: 118,56EUR Lufthansa

Το συμπέρασμα δικό σας και Thanx Master

Χαίρομαι που η πρότασή μου έπιασε τόπο και σε βοήθησε να εξοικονομήσουμε κάποια ευρώ (σε σένα 4 εισιτήρια επί 42 EUR = 168 EUR :shock: ). Τα δικά μου εισιτήρια ήρθαν χτες, δηλαδή μόλις 4 μέρες μετά την κράτηση :great: Σίγουρα δεν είναι η τελευταία κράτηση που έκανα από το wideroe.no :wink: Επίσης σήμερα χρεώθηκε και η πιστωτική μου οπότε η τελική τιμή των 310 NOK είναι τα 39,29 EUR (incl. 1% Mastercard Charge). H αποστολή του εισιτηρίου δεν χρεώθηκε έξτρα :D