Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Olympic Web Specials

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, σας ανακοινώνουν τις μοναδικές προσφορές για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας τους http://www.olympicairlines.com, που θα ισχύσουν για συγκεκριμένους προορισμούς στην Ευρώπη και για συγκεκριμένες γραμμές εσωτερικού.

Οι προσφορές μας ισχύουν για αγορά εισιτηρίων από 11 έως 16 Νοεμβρίου και αφορούν ταξίδια μετ’ επιστροφής που θα πραγματοποιηθούν από 11 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2008.

Οι προσφορές για προορισμούς στην στην Ευρώπη, έχουν ως εξής:

Από Αθήνα προς : ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΙΜΗ (ΜΕ EΠΙΣΤΡΟΦΗ):
ΡΟΥΜΑΝΙΑ BUH 139 ΕΥΡΩ
ΑΥΣΤΡΙΑ VIE 139 ΕΥΡΩ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ DUS, FRA, MUC, STR, BER 139 ΕΥΡΩ
ΑΛΒΑΝΙΑ TIA 149 ΕΥΡΩ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ SOF 139 ΕΥΡΩ
ΤΟΥΡΚΙΑ IST 139 ΕΥΡΩ
ΡΩΣΣΙΑ MOW 139 ΕΥΡΩ
ΣΕΡΒΙΑ BEG 139 ΕΥΡΩ
ΙΤΑΛΙΑ MIL, ROM 139 ΕΥΡΩ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ AMS 149 ΕΥΡΩ
ΒΕΛΓΙΟ BRU 139 ΕΥΡΩ
ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ MAN 139 ΕΥΡΩ
ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ LON 149 ΕΥΡΩ
ΙΣΠΑΝΙΑ MAD 139 ΕΥΡΩ
ΓΑΛΛΙΑ PAR 139 ΕΥΡΩ

Οι προσφορές για τις γραμμές εσωτερικού, έχουν ως εξής:

Από Αθήνα προς : ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ *& V.V.* ΤΙΜΗ (ΜΕ EΠΙΣΤΡΟΦΗ):
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SKG 89 ΕΥΡΩ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ HER 89 ΕΥΡΩ
ΧΑΝΙΑ CHQ 89 ΕΥΡΩ
ΡΟΔΟΣ RHO 89 ΕΥΡΩ
ΚΕΡΚΥΡΑ CFU 89 ΕΥΡΩ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ AXD 89 ΕΥΡΩ
ΚΩΣ KGS 89 ΕΥΡΩ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ MJT 89 ΕΥΡΩ
ΚΑΒΑΛΑ KVA 89 ΕΥΡΩ

Οι προσφορές αυτές αφορούν περιορισμένο αριθμό θέσεων. Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμου, τέλος εξυπηρέτησης, φόροι και τέλη αεροδρομίων.

RE:OLYMPIC WEB SPECIALS

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΕΟ? Ολο μηνυμα "There has been a problem booking your itinerary." παιρνω! Εννοειται οτι δεν λεει ποιο ειναι το προβλημα! Καμια βοήθεια? Εκλεισε καποιος ήδη με επιτυχία?

Re: RE:OLYMPIC WEB SPECIALS

mourou":ajajlvqo said:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΕΟ? Ολο μηνυμα "There has been a problem booking your itinerary." παιρνω! Εννοειται οτι δεν λεει ποιο ειναι το προβλημα! Καμια βοήθεια? Εκλεισε καποιος ήδη με επιτυχία?
Εκλεισα μολις ενα παρισι

ATH- CDG: OA207 13/11 (7 euro)
CDG- ATH: OA202 16/11 (7 euro)
τελικο με φορους στα EUR 138.48 :banana:
λετε να παρει μπρος σιγα σιγα ο Εθνικος μας αερομεταφορεας?
μακαρι γιατι οι αλλες εταιριες καλυτερες ειναι?
Γιατι κι απο οτι βλεπω τον τελευταιο καιρο η Α3 εχει παρει λιγο ψηλα τον αμανέ... :)

καλησπερα, έλαβα ενα διαφημιστικό mail των ΟΑ για την συγκεκριμενη προσφορα.. καταρχην μπραβο τους, τουλαχιστον δειχνει δειγμα ευελιξιας..αλλα , και ισως φανει υπερβολικο, το μαιλ ειχε ονομα αποστολεα ενα γυναικειο όνομα, θέμα:web fares και δομη mail για αρχαρειους,και για να μην πολυλογω γιατι μαλλον το λαβατε οι περισσοτεροι χαθηκε λιγο σωστο Promotion? λιγο ελειψε να το θεωρησω spam και να μην το ανοιξω καν...
σε αντιπαραθεση, μου ηρθε ενα της KLM για να μου αποδειξει την ισχυ του marketing

Εγώ αυτό που έλαβα από το Icarus είχε κενο subject, το κείμενο σε word attachment και ούτε γυναικείο όνομα για αποστολέα, ούτε κάποιο πρόβλημα στη δομή.

Συμφωνω απολυτα φιλε michali
Το marketing της ΟΑ θελει ακομα δουλειά...
Ιδη το banner που βγαινει στην σελιδα και δειχνει τις προσφορες δεν εχει ακομα ενημερωθει για αυτη την καινουρια των 138 ευρω return για Ευρωπαικους προορισμους!
και ειδικα οταν ειναι για ΕΚΔΟΣΗ ONLINE: από 11 έως 16 Νοεμβρίου και η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 11/11/08 to 14/12/08
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ !!!!
Τα αντιστοιχα που λαμαβανω απο την LH, πολλες φορες σου λενε ακομα και σε ποσες ωρες ληγει η περιοδος κρατησεων της προσφορας!
Αλλα καθε αρχη και δυσκολη...
Κατα βαθος χαρηκα, μακαρι να συνεχισουν ετσι.
Απο αυτες τις προσφορες μονο χαμενοι δεν βγαινουν!
Εγω κατα καιρους εχω χασει μερικα τετοια αγορασμενα εισητηρια προσφορων που ηταν μακροπροθεσμα και δεν μπορεσα να ταξιδεψω οπταν εφτασε ο καιρος!
Ασε που ειναι σουπερ διαφημιση και εκτος airliners στομα με στομα!!!

Θα παρατηρήσατε βέβαια, ότι λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε e-mail από την Α3 με προσφορά για Μιλάνο και Ρώμη. Τυχαίο άραγε;

aakunz":2ghvsdcj said:

Όχι βέβαια....
Γιαυτό (θέλω να ελπίζω....) η ιδιωτικοποίηση της ΟΑ θα ενεργήσει θετικά στο αεροπορικό γίγνεσθαι της χώρας μας , δημιουργώντας ανταγωνισμό εντός και εκτός Ελλάδος κάνοντας ελκυστικότερες τις τιμές των εισιτηρίων.

Παιδιά στην ΟΑ δεν αστιεόνται με αυτές τις προσφορές!!
Βρήκα Κω-Αθ-Κω αρχές Δεκέμβρη 88,48ευρώ!!!! :banana:
Τη στιγμή που η Αιγαίου τις ίδιες ημερομηνίες τα έχει από 130 και άνω... 8)

Ότι προλάβεται προλάβεται σήμερα κλείνει η προσφορά!!!! :cry: