Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
valentinovissi":22q5ojuz said:
Φιλου παρακαλω :lol: οι τιμες των εισητηριων ειναι πολυ καλες για να φανταστεις απο Λαρνακα που ειναι μολις 1 ωρα πτηση ειναι ΠΟΛΥ πιο ακριβες.... :rant:
Sorry η Vissi με παραπλανησε! :twisted: Φίλου λοιπον!

aakunz":22q5ojuz said:
Μου ήρθε και εμένα αυτό το e-mail για το Κάιρο και δε σας κρύβω ότι ακόμα γελάω με τη φράση "Κορυφαίος Εξωτικός Προορισμός" στο Θέμα του μηνύματος. Όπως είπε και κάποιος φίλος, "μάλλον χρειάζονται εντατικά μαθήματα γεωγραφίας στο τμήμα μάρκετινγκ", εκτός κι αν μας δουλεύουν.

Για Κορυφαίος δεν νομιζω αλλα για Εξωτικός Προορισμός ειναι πολυ καλος! Προς το παρον παντως ειναι ο πιο Εξωτικός Προορισμός του δικτυου της! (οπως ειπε κι ο προλαλήσαντα closairrr)
Στο site παντως τον αναφερει ως "Μοναδικος Εξωτικός Προορισμός"
Οπως και να χει μας εδωσε εναυσμα για κουβεντα οποτε η διαφημιση πετυχε!!!
Αυτος ειναι εξαλου και ο σκοπος της διαφημισης γενικα να σου τραβηξει την προσοχη ακομα και με αρνητικο τροπο!

Enjoy your summer drink!
SkyEurope Airlines offers 100,000 seats for only €19, one way all inclusive*. Don't hesitate and enjoy your drink in one of our European destinations!

Booking period: July 9, 12pm - July 12, 12am
Travel period: August 15 - October 24, 2009

http://www.skyeurope.com/en/special-off ... d=33545325

Βλέπω επιμένετε ακόμα με την Sky Europe. Μπράβο, μπράβο... :wall:

flying Doc":1grzdbx8 said:
Βλέπω επιμένετε ακόμα με την Sky Europe. Μπράβο, μπράβο... :wall:
ας καούνε και αυτοί και να δεις πως θα το φυσάνε......

Εγω παντως θα κλεισω τωρα αν δεν ειναι τυχερο μου,σιγα καλα αντεχει ακομη.......... :mrgreen:

7ψυχη ειναι η ατιμη..(φτου να μην την ματιασω,θα την χρειαστω σε 3 βδομαδες) Φυσικα καποια στιγμη καλο θα ναι να ξεμπλοκαρουν και το 737-700 που τους κρατανε ακομη στο Παρισι για να μην χρειαστει να γυρισω με την Map Jet..... :thx: :thx:

Εγω θα κλεισω αυριο προς τα τελη του Σεμπτεμβρη για Βιεννη και απο κει και περα για Κοπενγχαγη...... :D Ελπιζω να παει καλα γιατι μονο αυτη εχουμε στην Κυπρο με τοσο καλες τιμες :great:

ελπιζω φιλε να αφησεις παντως αρκετο χρονο αναμεσα στις πτησεις,γιατι με τις καθυστερησεις που χτυπαει τελευταια δεν την πολυεμπιστευομαι....

Η προσφορά αφορά σε πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα & Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη & Φρανκφούρτη. Ισχύει για κρατήσεις έως 19/07/09 και για πτήσεις από 15/09/2009 – 15/12/2009. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 6€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Οι πτήσεις Αθήνα – Στουτγάρδη πραγματοποιούνται μέσω Θεσσαλονίκης

http://www.aegeanair.com/default.aspx

MONARCH AIRLINES
Yellow Cross Sale - at least £20 OFF all return flights!

Discounts available on all routes, all dates, all flights until tuesday.

Biggest savings on flights to malaga, menorca, faro and barcelona for travel in august, september and october 09!

See below for some examples of the bargain flights available now! Hurry though...sale must end midnight tuesday!

http://flights.monarch.co.uk/cnt/offers ... offId=1625