Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
AEGEAN !!!!!!!!!!!

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις εσωτερικού από/προς Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ισχύει για κρατήσεις έως 20/12/2009 και για πτήσεις από 07/01/10 – 27/03/10. Για τις πτήσεις από όλους τους προορισμούς εσωτερικού προς Αθήνα & Θεσσαλονίκη ο ναύλος της προσφοράς είναι €24* ενώ για τις πτήσεις από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού ο ναύλος της προσφοράς είναι €39*. Ο ναύλος της προσφοράς για το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι €39*. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 4€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Η προσφορά αφορά στις απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς στους προορισμούς: Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη & Ρόδο.

Νέες προσφορές απο τήν Malev γιά Βαρσοβία και Λονδίνο...Από 99 ευρώ..

Cheap flight offers this week
Sales period: 07 Dec 2009 - 13 Dec 2009
Travel period: 05 Jan 2010 - 27 Mar 2010

Δε ξέρω αν θεωρείται φοβερή προσφορά αυτή από την AIRFRANCE

LOW FARES FOR WINTER SUN
Fly to:
- HAVANA from 926 € all-in !
- SEYCHELLES from 871€ all-in !

Buy your ticket until 13 January 2010
for travel until 31March 2010.

Επίσης προσφορά από τη LUFTHANSA
* Dubai from 299 €*
* Beijing from 399 €*
* Seoul from 499 €*

# Purchase by: 22.12.2009
# Departure period: 15.01.2010-31.03.2010
# Return period: 17.01.2010-30.04.2010
# Minimum stay : one Saturday night or 6 days
# Maximum stay : 1 month

αθήνα ντουμπάι που το είδες; είναι αλέ ρετούρ κ μέσω γερμανίας δλδ +4ώρες;
until then, airarabia

εγώ απλώς βρήκα κάποιες "προσφορές" και τις ανέφερα... ο καθένας μας κρίνει αν αυτές είναι προσφορές που συμφέρουν...

όσο για το ντουμπάι που αναφέρεις εννοείται πως δεν πρόκειται για τη φοβερή προσφορά να πας μέσω γερμανίας... αλλά αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει μία μη low cost εταιρία μπορεί να το θεωρεί καλή ευκαιρία !!

με την ίδια λογική σου να μην αναφέρουμε ποτέ τις προσφορές της AEGEAN για Λονδίνο με 120 ευρώ, όταν υπάρχει η Easy Jet με τα δύο τρίτα των χρημάτων !!

ptiseisA":4q4jh76b said:
Δε ξέρω αν θεωρείται φοβερή προσφορά αυτή από την AIRFRANCE

LOW FARES FOR WINTER SUN
Fly to:
- HAVANA from 926 € all-in !

Εντελώς τυχαία χτες περιφερόμουν στο site της τίμιας Cubana..κ 532Ε return κ με Il-96 κ με διαριθμηση 3-2-3 κ ife με κουβανικο brio.

Θα ηθελα να μαθω αν μπορει καποιος να help :D τι τιμες υπαρχουν γενικα για Νεα Υορκη τον επομενο Νοεμβριο και οχι με Δελτα

Ευχαριστω

θέλω να κλείσω με την προσφορά της malev που αναφέρθηκε παραπάνω, για στοκχόλμη, μέσω βουδαπέστης.
Επειδή στο site της δεν έβγαλα άκρη, ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που λόγω καθυστέρησης στην πρώτη πτήση της χασω τη δεύτερη;
έχει γύρω στη μία ώρα κενό ανάμεσα στις δύο πτήσεις.