Ενδεικτικά 2 προσωπικές εμπειρίες:
1. Προσπάθεια για κράτηση πτήσης στο Μιλάνο. Άλλη τιμή έδινε η airtickets, άλλη η επίσημη Αlitalia (με τη 2η σαφώς ακριβότερη). To παράδοξο λυνόταν όταν περνάγαμε στο δεύτερο βήμα της κράτησης, δηλαδή τη ζήτηση θέσης βάσει της διαθειμότητας: τα flight segments αντί να πάρουν status HS (have sold) ή SS (secure sell), παίρνουν status UC (unable to confirm) και η κράτηση δεν μπορεί να συνεχιστεί.
2. Κρατηση 2 εισιτηριων για εσωτερική πτήση στην Αργεντινή, το ένα σκέλος με Aerolineas, το άλλο με LAN. 3 μέρες μετά έρχοντα τα εισιτήρια με το ένα μόνο σκέλος. Χρειάστηκε να πάρω εγώ τηλέφωνο για να μου πούνε ότι για Aerolineas δε μπορούνε να μου βγάλουνε και έπρεπε να πάω στο τάδε μέρος για να μου βγάλουνε χάρτινα εισιτήρια. Αν δεν μπορούσανε, γιατί μου επέτρεψαν την κράτηση; γιατί δε με ενημέρωσαν; και γιατί παρ' όλα αυτά μου εκδώσαν το ένα μόνο σκέλος;(ήταν τόσο σίγουροι ότι θα έβρισκα την επιστροφή
3. Πέρυσι που πάλευα να βρω εισιτήρια για Αυστραλία και Νέα Καληδονία, οι τιμές τους ήταν τραγικά υψηλές, καμία σχέση με οποιοδήποτε expedia, travelplanet, wideroe κλπ.
Δε ξέρω μπορεί για να κλείνεις Λονδίνο να είναι ακόμα καλό. Αλλά για τέτοιες πτήσεις δε το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς. Αυτό που χρειάζομαι είναι μηχανή αναζήτησης σύνθετων πτήσεων, και σε αυτό το airtickets έχει χάσει έδαφος προ πολλού δυστυχώς.