Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όποιος προλάβει τον Κύριον είδε! Αθήνα-Ελσίνκι-Αθήνα (μέσω Ρίγας) με 155 ευρώ!

Εasyjet: Εξοικονομήστε έως 17% σε ΚΑΘΕ θέση, πτήση, και ημέρα!
Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 8 Μαρτίου σε επιλεγμένα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν από τις 30
Μαρτίου έως και τις 13 Ιουλίου 2011.

Εως και 50% κάτω οι τιμές της Lufthansa για πολλούς διεθνής προορισμούς:

Dubai from 349 €*
New York from 389 €*
κλπ
κλπ

http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... redirect=Y

Conditions for this offer
Purchase by: 10.03.2011
Departure period: 15.03.2011-31.05.2011
Return period: 20.03.2011-31.08.2011
Not valid: 15.04.2011-27.04.2011
Minimum stay : one Saturday night
Maximum stay : 3 months
Rebooking and refund restrictions apply
Subject to availability.

MerNion":l7ilydhf said:

Στο airtickets.gr βρηκα σποραδικες ημερομηνιες για Νυ απευθειας με United στα 334 ευρω αν δν κανω λαθος!!
Εξαιρετικη τιμη θα ελεγα!!

mikedlkece":3ub47qyn said:
MerNion":3ub47qyn said:

Στο airtickets.gr βρηκα σποραδικες ημερομηνιες για Νυ απευθειας με United στα 334 ευρω αν δν κανω λαθος!!
Εξαιρετικη τιμη θα ελεγα!!

Η United δεν πετά Αθήνα, οι πτήσεις είναι της Continental - απλά η επιστροφή είναι codeshare με τη United. Σε κάθε περίπτωση καλή τιμή, αν και εφόσον ισχύει - πολλά έχουν δει τα ματάκια μου με την αιρτικετς :rant:

Επίσης, μέχρι τέλος του μήνα ταξιδεύετε με Emirates σε διακεκριμένη ή πρώτη θέση και κερδίζετε άλλο ένα εισιτήριο δωρεάν για την ίδια πτήση.

Προσφορές της KLM για αγορά εισιτηρίου (με επιστροφή και φόρους) μέχρι 14 Μαρτίου και περίοδο ταξιδίου 10 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου.
Μάντσεστερ €169
Εδιμβούργο €179
(εγώ το τίμησα δεόντως - λίγο άβολο γιατί 9 ώρες να πας και 9 να γυρίσεις)
Σικάγο €442
Γιοχάνεσμπουργκ €576
Curacao €951

Προσφορές της Ολυμπιακής για/από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το εσωτερικό και το εξωτερικό.
Από Αθήνα για εσωτερικό από 48 ευρώ ενώ για εξωτερικό από 58 ευρώ και από/προς Θεσσαλονίκη οι τιμές ξεκινάνε από 38 ευρώ.

Hunting a Shadow έγραψε:
Η United δεν πετά Αθήνα, οι πτήσεις είναι της Continental - απλά η επιστροφή είναι codeshare με τη United. Σε κάθε περίπτωση καλή τιμή,
αν και εφόσον ισχύει - πολλά έχουν δει τα ματάκια μου με την αιρτικετς :rant:

Τι εννοεις φιλε "Hunting a Shadow" με την σποντα για το airtickets.gr?
Αν ξερεις τιποτα συγκεκριμενο γραψε και κανενα post να ειμαστε και εμεις ενημεροι...

Ενδεικτικά 2 προσωπικές εμπειρίες:

1. Προσπάθεια για κράτηση πτήσης στο Μιλάνο. Άλλη τιμή έδινε η airtickets, άλλη η επίσημη Αlitalia (με τη 2η σαφώς ακριβότερη). To παράδοξο λυνόταν όταν περνάγαμε στο δεύτερο βήμα της κράτησης, δηλαδή τη ζήτηση θέσης βάσει της διαθειμότητας: τα flight segments αντί να πάρουν status HS (have sold) ή SS (secure sell), παίρνουν status UC (unable to confirm) και η κράτηση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

2. Κρατηση 2 εισιτηριων για εσωτερική πτήση στην Αργεντινή, το ένα σκέλος με Aerolineas, το άλλο με LAN. 3 μέρες μετά έρχοντα τα εισιτήρια με το ένα μόνο σκέλος. Χρειάστηκε να πάρω εγώ τηλέφωνο για να μου πούνε ότι για Aerolineas δε μπορούνε να μου βγάλουνε και έπρεπε να πάω στο τάδε μέρος για να μου βγάλουνε χάρτινα εισιτήρια. Αν δεν μπορούσανε, γιατί μου επέτρεψαν την κράτηση; γιατί δε με ενημέρωσαν; και γιατί παρ' όλα αυτά μου εκδώσαν το ένα μόνο σκέλος;(ήταν τόσο σίγουροι ότι θα έβρισκα την επιστροφή;)

3. Πέρυσι που πάλευα να βρω εισιτήρια για Αυστραλία και Νέα Καληδονία, οι τιμές τους ήταν τραγικά υψηλές, καμία σχέση με οποιοδήποτε expedia, travelplanet, wideroe κλπ.

Δε ξέρω μπορεί για να κλείνεις Λονδίνο να είναι ακόμα καλό. Αλλά για τέτοιες πτήσεις δε το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς. Αυτό που χρειάζομαι είναι μηχανή αναζήτησης σύνθετων πτήσεων, και σε αυτό το airtickets έχει χάσει έδαφος προ πολλού δυστυχώς.

Αυτο δεν το ειχα δει ξανα ειναι η αληθεια...!
http://www.groupon.gr/deals/special...m_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies
Πρoσφoρά Hμέρας: €39 για Ένα Αεροπορικό Εισιτήριο Μετ’ Επιστροφής (Με Olympic Air), για Όλους τους Προορισμούς Εσωτερικού, Αρχικής Αξίας έως €200 και 20% έκπτωση για οποιαδήποτε κράτηση ξενοδοχείου από την Air Fast Τickets.

Στην αρχική και στην τελική αξία της προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου (περίπου €58,64).
Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
H προσφορά ισχύει για εισιτήρια έως 31/12/2011.
Για κρατήσεις εισιτηρίων μετά τις 30/06/2011 υπάρχει επιβάρυνση €20 στην τιμή του εισιτηρίου (πληρωτέο στην Air Fast Tickets).
Το εισιτήριο αφορά σε θέση economy class.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων είναι 210 4101790-95.
Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται ούτε επιστρέφεται η αξία τους.
Οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας του εισιτηρίου επιβαρύνεται με €30.