ckabi
Business-Class-Member
vassdel":zwwj8lpx said:Καλές οι "προσφορές" που υπόσχονται οι εταιρίες, αλλά δεν είναι πάντα προσφορές.
Επειδή σκοπεύω να ταξιδέψω προς Νορβηγία τον Νοέμβριο, κοίταξα την προσφορά της Air France για Όσλο. Βρήκα όντως εισιτήριο μετ' επιστροφής με 184 ευρώ, αλλά απαιτεί διανυκτέρευση στο Παρίσι. Φαντάζομαι, στην τιμή δεν θα περιλαμβάνεται κ φαγητό + κατάλυμα, ε; Η πτήσεις που δεν έχουν διανυκτέρευση είναι 100 ευρώ ακριβότερες![]()
![]()
Υποθέτω πάντως πως αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δουλειά να κάνεις και προγραμματίσεις το ταξίδι σου με βάση το τί σού προσφέρει η αεροπορική, μπορείς να πετύχεις κάποιες πραγματικές προσφορές...
Μέχρι τώρα πάντως, ότι έχω δει από τις μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων, είναι φθηνότερο από τις προσφορές εταιριών, κυρίως επειδή έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις σε ωράρια και προορισμούς....πχ, για τις ίδιες ημερομηνίες, βρήκα μέσω airtickets το Όσλο με 217 ευρώ, ενώ με την προσφορά της Air France, χωρίς όμως να πρέπει να διανυκτερεύσω, κοστίζει 281 ευρώ...
Γιατί δεν πετάς με norwegian? έχει εισιτήρια με επιστροφή 113 ευρώ! εγώ πάντως έκλεισα εδώ και ενα μηνα ταξιδάκι Αθήνα-->Στοκχόλμη-->Μπέργκεν και Όσλο-->Αθήνα, σύνολο λιγότερο απο 200 ευρώ!