Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για όποιον ενδιαφέρεται να πετάξει με το Α380 και θέλει να πάει στην Κίνα ή προτιμά το 340 και την Ινδία, η LH έβαλε την προσφορά των 399Ε και για ΑΤΗ:

http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... id=1000254

Προσοχή στους μουσώνες...

malev

παιδια καλησπερα.επειδη ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα και με τις πιο λιγες γνωσεις θελω λιγο να με βοηθησετε.προγραμματιζω ενα ταξιδι βουδαπεστη με την malev στις 21 αυγουστου οικογενειακως.στην επισημη ιστιοσελιδα της εταιρειας μου βγαζει τιμη 119 το ατομο με ολους τους φορους.ο γυρισμος ειναι στις 28 αυγουστου.στην airtickets gr την ιδια πτηση ιδια ημερομηνια μου την βγαζει 187,80 το ατομο.τι να κανω?παντα εκλεινα εισητηρια με την airtickets gr.θα εχω προβλημα να κλεισω στην σελιδα της malev?γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης?σας παρακαλω αν ξερετε κατι βοηθηστε με.σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους.

Re: malev

Να κλείσεις από το επίσημο site, το δίλημμα δεν βλέπω :roll:

ιστοσελιδας εννοεις... :3: :D

mlekas":3dre9vuk said:
παιδια καλησπερα.επειδη ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα και με τις πιο λιγες γνωσεις θελω λιγο να με βοηθησετε.προγραμματιζω ενα ταξιδι βουδαπεστη με την malev στις 21 αυγουστου οικογενειακως.στην επισημη ιστιοσελιδα της εταιρειας μου βγαζει τιμη 119 το ατομο με ολους τους φορους.ο γυρισμος ειναι στις 28 αυγουστου.στην airtickets gr την ιδια πτηση ιδια ημερομηνια μου την βγαζει 187,80 το ατομο.τι να κανω?παντα εκλεινα εισητηρια με την airtickets gr.θα εχω προβλημα να κλεισω στην σελιδα της malev?γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης?σας παρακαλω αν ξερετε κατι βοηθηστε με.σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους.

Φίλε μου μη βλέπεις ιστορίες συνομοσίας πίσω από τη χαμηλή τιμή.Προφανώς η MALEV έχει κρατήσει κάποιες τιμές "promo" για τη σελίδα της και δεν τις έχει διαθέσει στα άλλα δίκτυα πώλησης εισιτηρίων,γι'αυτό βρήκες φθηνό εισιτήριο,σε εξαιρετική τιμή θα έλεγα.Μπορείς να το αγοράσεις άφοβα,και πρέπει να βιαστείς διότι μπορεί και να μην την έχει για πάντα την τιμή αυτή. Πάντως τέτοια τιμή με δελεάζει για να κάνω επιτέλους αυτό το ταξίδι στη Βουδαπέστη,που πέρσι δεν μπόρεσα να κάνω!

ευχαριστω πολυ.μαλλον θα τα κλεισω αμεσως.

EUR198 return, inclusive of all taxes, charges and service fee!

FLIGHTS from Larnaca to London (LHR)
CY332 6, 7, 10-15 May 2011
CY346 10, 11, 12 May 2011
CY326 6, 9, 12, 13 May 2011

FLIGHTS from London (LHR) to Larnaca
CY333 9-17 May 2011
CY347 10, 11, 12, 17, 18 May 2011
Cyprus Airways :twisted: :twisted: :twisted:

http://cyprusair.com/default.aspx?tabid=843&langid=1

Προσφορά της Olympic Air για πτήσεις στο δίκτυο εσωτερικού για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και τον Σεπτέμβρη. Πτήσης από Αθήνα από €46 και προς Αθήνα από €36 για κρατήσεις έως 16 Μαΐου, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και η χρέωση συναλλαγής.

Ξοδεύονται πάλι οι Γερμανοί...2 εισιτήρια και 5 ακουστικά για ολόκληρη Ευρωπαϊκή αγορά :roll: