Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
50% έκτπωση στα εισιτήρια (στην τιμή πριν την προσθεση των φόρων και λοιπών χρεώσεων) από την SkyEurope. Βάλτε τον κωδικό "easter50" κατά την κράτηση.
Booking period: 3.3. - 7.3.08
Travel period: 26.3. - 17.6.08

Να ρωτησω και γω κατι, γενικα απο την επειρια σας, οι εταιριες βγαζουν προσφορες για το καλοκαιρι? To λεω γιατι ειναι τοσο High η περιοδος που μαλλον δεν θα εχουν αναγκη απο προσφορες οι εταιριες αφου η ζητηση ειναι δεδομενη.

Σκεφτομαι να κλεισω μια πτηση για τον Ιουλιο (συγκεκριμενα με Skyeurope) αλλα αν ειναι και βγει καμμια προσφορα για την περιοδο εκεινη να περιμενω.

1 MILLION SEATS FOR £1 / €1 / SKK 29 / CZK 24 / DKK 9 / HUF 249 ALL INCLUSIVE*
Booking period: 8.7.2008 - 13.7.2008
Travel period: until 28.3.2009
» http://www.skyeurope.com

Πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Μολις μου ηρθε στα newsletter απο την Vueling αυτο:
Οι ενδιαφερομενοι ας το εκμεταλευτουν...

Vueling Buy: 10/07/08 - 15/07/08 · Fly whenever you wish
10 EURO Discount on the fare per passenger and journey.
Purchase the tickets for you flight from 10th to 15th July
and fly whenever you wish!

http://news.vueling.com/080710_2/EN..._campaign=PrPromo10Jul08_Promo10EUR_2&cid=775

Ταξιδάκι αστραπή ATH-PRG-ATH το Μάρτιο 25 Ευρώ. Να το χτυπήσω?

Καλησπέρα,
Βρήκα εισητήρια από SKG για Βιέννη με την Sky Europe Στις 29/11 με επιστροφή 04/12
με τελική τιμή 10 Euro!!!!!!! (Υπάρχουν φυσικά και πολλές άλλες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή)

Η τιμή με τα 10 Euro δεν περιλαμβάνει αποσκευές, με αποσκευές η τιμή είναι +15 Euro
δηλαδή σύνολο 25 Euro!

Προσπαθωντας απο το απογευμα να αγορασω 2 εισητηρια απο το σαιτ της ΤΑΡ μου εχουν σπασει τα νευρα διοτ εδω και 4 ωρες το μονο που εχω καταφερει ειναι να χρεωσω την καρτα μου με 1.01 ευρω χ 7 φορες που προσπαθησα ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ διοτι το τελικο μμυνημα που μου εμφανιζει ειναι πως δεν μπορουν να χρεωσουν την καρτα μου (τα μονοευρα ομως εμαφανιζονται κανονικα).Μιλησα με την ΑΛΦΑ και μου ειπαν οτι η καρτα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και αυτο φαινεται και απο την χρεωση του 1.01 ευρω την φορα.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ειμαι τρελλαμενος και δεν ξερω τι να κανω αφου απο αλλο σαιτ η πρακτορειο ειναι κατα 200 ευρω πιο ακριβα :( ........PLS any ideas ? HELP ME....... :wall:

gioannis":p9uhe11c said:
Προσπαθωντας απο το απογευμα να αγορασω 2 εισητηρια απο το σαιτ της ΤΑΡ μου εχουν σπασει τα νευρα διοτ εδω και 4 ωρες .......τρελλαμενος και δεν ξερω τι να κανω αφου απο αλλο σαιτ η πρακτορειο ειναι κατα 200 ευρω πιο ακριβα :( ........PLS any ideas ? HELP ME....... :wall:
H ΛΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ μετα απο πολλα τηλεφωνα σε Ελλαδα και Πορτογαλια.........Η ΤΑΡ δεν κανει συναλλαγες με VISA ELECTRON :rant: :wall: ..Tα σχολια δικα σας...... :D

sky europe: 88.000 seats for 8 euro all inclusive for all destinations (1-way)