Πρόσκληση για μεταφορικά δικαιώματα Ελλάδος - χωρών εκτός ΕΕ

  • Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σε προηγούμενη φάση κατανομής η FR πρέπει να είχε πάρει το δικαίωμα να το πετάξει απλά προφανώς δεν το έκανε. Όπως και η Air Mediterannean από ATH. Ο κανονισμός λέει πως οι εταιρείες έχουν 6 μήνες (αν δεν κάνω λάθος) να εκκινήσουν τις πτήσεις.
 
  • Like
Reactions: SK
Εγώ έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει με τις πτήσεις προς Λιβύη μιας και πέρυσι υπήρξε μια κινητοποίηση (υπάρχει και θέμα ξεχωριστό για αυτό) αλλά δεν είδαμε να προχωράνε τα σχέδια.
 
Εντωμεταξύ, η σύνδεση Ελλάδας - Λιβύης δεν ήταν να πραγματοποιηθεί με SKY Express Χανιά - Βεγγάζη;
 
:1: Εννοείς ότι ξέχασε την ASTRA ?
 
Χαχα, έχετε χιούμορ πάντως. Εμένα με προβληματίζει περισσότερο το unlimited frequencies, δηλαδή όσες φορές θέλει. Φανταστείτε να πηγαινοέρχονται οι Ινδοί Ελλάδα όποτε θέλουν, ό,τι ώρα θέλουν με ό,τι αεροσκάφος θέλουν. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της χώρας καθώς και το γεγονός ότι υπάρχουν θέματα υγείας σε ορισμένες περιοχές. Θέλει πολύ καλή προετοιμασία και πληροφόρηση και δεν είμαι σίγουρος αν είναι δεδομένη. Από τις αναφερόμενες εταιρίες προφανώς μόνο η Aegean θα μπορούσε να αναλάβει το πτητικό έργο, αρχικά οπωσδήποτε με ενοικιασμένο αεροσκάφος εφόσον μάλλον δύσκολο να βρει σύντομα διαθέσιμα (αν είναι να πάρουμε το έργο στα σοβαρά). Δε φαίνεται από την προκήρυξη για ποιο διάστημα μιλάμε, οπότε δεν είναι σαφές πότε και αν θα ξεκινήσουν.
 
Ποιο σημείο ακριβώς του "Based in EU" δεν καταλαβαίνετε;
 
Ovelix, μήπως κατάλαβες κάτι λάθος; Μιλάς για την ανάρτηση του sv1xv; Μιλάει για την Astra Airlines την ελληνική, που έχει -προσωρινά ή μόνιμα, δε γνωρίζω- σταματήσει εργασίες. Όχι την Astral Aviation.
 
Top