Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Γειά σας! Είμαι καινοίργιο μέλος και θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει εαν επρόκειτο κάποια ελληνική εταιρία να κάνει σχετικά σύντομα προσλήψεις αεροσυνοδών.
 
Από τη στιγμή που "επρόκειτο" (παρατατικός) τι να το κάνεις. Δεν προλαβαινεις... :mrgreen:

ΥΓ, αυτή τη στιγμή, μεγάλος ντόρος γίνεται με την Hellas Airlines. Δοκίμασε εκέι την τύχη σου (έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων στο forum)
 
Σωστα... "Επρόκειτο" να εστελνα στην Hellas αλλα συμφωνα με το site: Με ισχύ από σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2012, δεν θα δεχόμαστε βιογραφικά σημειώματα μέχρι νεωτέρας και πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας μας.Μηπως γνωριζεις κατι αλλο?
 
τατουάζ σε ελληνικές κ ξένες αεροπορικές εταιρίες

Καλησπέρα σας!! Είμαι νέο μέλος της ηλεκτρονικής αυτής κοινότητας και ελπιζω αργοτερα αεροσυνοδός! Και εχω απορία για τα τατουάζ... Γνωρίζω πως δεν επιτρέπονται σε εμφανή σημεία προφανώς αλλά εχω ένα χαμηλά στην κοιλιά μου. Υπάρχει περιπτωση να το δουν μέσω κάποιας ιατρικής εξέτασης η τίποτα τετοιο? Επίσης θέλω να κάνω και στην πλάτη-σβέρκο. Ποια είναι η συνήθης αμφίεση των αεροσυνοδων και τι σημεία καλύπτονται?
Ευχαριστώ πολύ :)

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Η Αεροπορία Αιγαίου ζητά Ιπταμένες Συνοδούς σε 7 βάσεις στην Ελλάδα και μια στην Κύπρο. Απο ότι βλέπω δεν έχει θέσεις για Κέρκυρα όπως πέρυσι.
http://el.aegeanair.com/i-etaireia/theseis-ergasias/

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Είδα ότι δεν αναφέρει πότε λήγει η υποβολή βιογραφικών όμως... Ξέρει κάποιος;
 
Τελείως φιλικά το λέω και αφορά όσες και όσους δεν έχουν υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που να τους κρατούν εδώ.Πηγαίνετε να πετάξετε έξω,οι "εργοδότες της εδώ αεροπορικής αγοράς " ξέρετε και βλέπετε ποιοί είναι.Μην αναφέρω ονόματα,δεν χρειάζεται.Εκμεταλευόμενοι την κατάσταση απολύουν για την πλάκα τους ή στην "καλύτερη των περιπτώσεων" πληρώνουν αλλά δεν πληρώνουν καλά.Αν έχετε φίλες ή φίλους έξω απλά ρωτήστε τους.
 
Να σας ρωτήσω λίγο,όποιος/α έστειλε βιογραφικό σας βγάζει κάποιο μήνυμα ότι το βιογραφικό σας στάλθηκε η μόνο σε μένα δεν βγάζει τίποτα;;
 
Κ εγώ προσπάθησα να το στείλω απλά στην φόρμα που συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και σε ζητάει πριν την υποβολή να γράψεις τον κωδικό ,ενώ γράφω τον κωδικό σωστά δεν μπορώ να συνεχίσω.
 
Ναι ναι αυτό ακριβώς κάνει και σε μένα!
 
Top