Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Καλησπέρα,
ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι δύσκολο να ακολουθούμε 5 απλους κανόνες.
Αν μπείτε στην διαδικασία να διαβάσετε όλα τα ποστ σχέτικα με τα θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, θα δείτε πως τα κατεβατά παρόλο που γίνονται απ' την αγωνία και το άγχος αυτών που ποστάρουν, δεν ειναι ωφέλιμα προς το σύνολο του forum. Καλύτερη λύση είναι λίγο έρευνα και π.μ. σε όσους φαίνεται ότι μπορει να μπορούν να μας λύσουν τις απορές μας. Φιλικά :)
 
τι αγενεια εδειξε η mairy;επειδη ρωτησε η κοπελα κατι που εχει αμεση σχεση με το forum αυτο;πες στην anna 91 οτι εχει δικιο μπας και σου απαντησει.αν και δε χρειαζεται μιας που θα παρεις απαντηση απο δεκαδες αλλες κοπελες που θα σου απαντησουν ευχαριστως.Αισθανεσαι και ασχημα!ακου εκει.Δε σε φτανει το αγχος σου με το επαγγελματικο σου στη λεει κι η πελατισσα του forum.μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω στην ερωτηση σου αλλα ειμαι απο κρητη.καλη επιτυχια mairi
 
Προσληψεις δεν κανει μονο η Αιγαιου. Κανει και η easyjet, ryanair, BA, οπως και καποιες αεροπορικες σε νησια, π.χ Κρητη. Ψαξτε κ αλλου, δεν ειναι μονο η Αιγαιου
 
Μιας και το ανέφερε η Snoufel, αν ψάχνεστε και δεν νοιώθετε αρκετά έτοιμες απο άποψη συνέντευξης ώστε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα εισητήριο, άλλες στην Ελλάδα (που έχω στείλει εγώ)είναι BlueBird, Hermes, Aeolian, Skygreece, και κάποιες άλλες που έχουν προϋπόθεση τα ρώσικα.
Αρκετά Οpen, Αssestment days στην Ελλάδα κάνουν οι Emirates, Qatar, Etihad και Ryanair.
Υπάρχουν και πολλές ευρωπαϊκές όπως Luftansa, British airlines, Swiss, easyjet, κ.α., στις οποίες όμως πας στη βάση που ζητούν για την συνέντευξη.
 
Είναι τελικά ''αξιοθαύμαστο'' το πόσο εύκολα μπορεί ένα thread να μετατραπεί σε 1290878ο επεισόδιο της λάμψης με ξεκατινιάσματα, παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες συντονιστών και μη. Παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και μέρες και μάλλον δε θα το αποφύγω το off topic. Λυπάμαι που θα το πώ αλλά όπως φαίνεται μερικοί δεν πρόκειται να δείτε ούτε με κιάλια μια τέτοια δουλειά και αυτό όχι γιατί είστε μεγάλοι όπως νομίζετε ( αν δεν σας δέχεται η Aegean όπως έχουν πει πολλοί υπάρχουν και άλλες εταιρίες) αλλά γιατί πολύ απλά δεν κάνετε γι' αυτό. Φυσικά και δεν είμαι η αρμόδια για να το κρίνω αλλά η ιστορία αυτό έχει δείξει. Έχω δει ανθρώπους να χάνουν τη δουλειά τους μέσα σε μια νύχτα γιατί δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν 5 κανόνες, γιατί δεν πρόσεχαν τι τους είπε κάποια στιγμή ο διπλανός τους, γιατί σε μια στιγμή πίεσης αντέδρασαν με λάθος τρόπο ή και αγενή ακόμη και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Όπως επίσης έχουν χάσει τη δουλειά τους άνθρωποι που έγραψαν λάθος σχόλια κάποια στιγμή κάπου. Και αν αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά σας εδώ μέσα με το πως συμπεριφέρεστε στη δουλειά σας, γελιέστε οικτρά. Ακόμη και σε ένα forum μπορείς να καταλάβεις κάποια έστω και ελάχιστα στοιχεία της συμπεριφοράς κάποιου. Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να προσβάλω κανέναν και σέβομαι απόλυτα και το άγχος και την αγωνία που έχει κάποιος να βρεί δουλεία καθώς δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ήμουν και εγώ σε παρόμοια θέση. Αλλά πραγματικά ούτε μπορώ να φανταστώ ποια θα είναι η αντίδραση μερικών από εδώ όταν επιβάτης τους πεί άχρηστους επειδή καθυστέρησε η πτήση ή δε τους αρέσε το φαγητό , όταν αντιδρούν εριστικά προς άλλους εδώ μέσα. Η αεροπορία είναι πολύ μικρός κύκλος και τέτοιες συμπεριφορές κόβονται μαχαίρι. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα επίπεδο γιατί στο τέλος θα το κλειδώσουν το thread και είναι κρίμα για τους υπόλοιπους
 
μπορεις εσυ να κοβεις φτερα και να κρινεις ποιοι θα περασουν στις αεροπορικες εταιρειες;μαλλον εσυ εχεις το προβλημα συμπεριφορας
 
Αγαπητή Gianna, ειδικά εσύ έχεις δεχθεί ήδη 3 προειδοποιήσεις σχετικά με τους όρους του φόρουμ, τους οποίους αποδέχθηκες με την εγγραφή σου χωρίς όμως να μπεις στον κόπο να τους διαβάσεις. Το φόρουμ έχει συγκεκριμένους κανόνες και όποιος θέλει να μείνει τους αποδέχεται και τους τηρεί. Έτσι ισχύει σε κάθε φόρουμ παγκοσμίως και εκτενέστερα σε κάθε χώρο που ασχολείται μια ομάδα ανθρώπων, μεγάλη ή μικρή. Αν δε σου αρέσουν οι όροι, απλά αποχωρείς.
 
gianna":30840isl said:
socrates ο 'δικαιος'!!!!το ξερουμε απο την αρχαιοτητα αυτο.ας μη ρητορευεις αλλο για το τι θα γραφει ο καθενας η τι γραφει.αμπελοφυλλοσοφιες που δεν εχουν νοημα ουτε χωρο και τοπο αναμεσα στο αγχος και την αγωνια των μελων αυτου του forum

Αγαπητή gianna,

To forum δεν είναι κάποιο δημόσιο αγαθό και κεκτημένο, ούτε βήμα της Δημοκρατίας όπως την εννοείς και την περιγράφεις. Μια ιδιωτική σελίδα είναι που δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων με αγάπη για την αεροπορία. Η σελίδα αυτή και το παρόν forum σε φιλοξενεί, και καλό θα ήταν να σέβεσαι τόσο τους κανόνες του, όσες και τις υποδείξεις των συντονιστών.
 
Μιας και ΕΣΕΙΣ ξεκινήσατε διάλογο,θα σας πω και εγώ τα εξής:
Θα πρέπει να κατανοήσετε οι διαχειριστές και συντονιστές ότι οι αντιδράσεις ορισμένων από εμάς δεν αφορούν μόνο τη λειτουργία και τη ποιότητα του πεδίου συζητήσεων και της ιστοσελίδας.Είναι φυσιολογική αντίδραση στην αήθεια,στη κακεντρέχεια,στην αμορφωσιά και στη βλακεία που προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο,σε κάθε τομέα της ζωής.Και,ναι,οι χαρακτηρισμοί μπορούν να θεωρηθούν "προσβλητικοί-προκλητικοί".Περισσότερο όμως προσβλητικά και προκλητικά είναι αυτά που γράφουν οι επίδοξες.
Έχετε κάνει πολύ και καλή δουλειά και για αυτό σας τιμάμε.Σε αυτό το θέμα όμως,σφάλετε.Είναι απαραίτητο να είστε αυστηρότεροι και δικαιότεροι.Να διαγράφετε πλήρως κάθε τέτοια ανάρτηση και να μη τη μεταφέρετε καν στην ενότητα "εκτός θέματος".
Φιλικά,alex96
 
ας με φιλοξενει οσο θελει.εγω υπερασπιστηκα καποιους που τους εθιξαν την νοημοσυνη τους και τις ικανοτητες τους γιατι μπηκα στη θεση τους και δε μου αρεσε αυτο.εχω προειδοποιηθει για την ορθογραφια μου και τα τυπικα της γραφης.δε μετανιωνω που υπερασπιστηκα κοπελες με ονειρα και φιλοδοξιες.αγωνια και αγχος για τη δουλεια αυτη.

συμφωνω απολυτα μαζι σου alex96
 
Top