Προσλήψεις στην Ellinair

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Η εταιρία έχει σαν κύριους πελάτες Ρώσσους (τουρίστες / επιχειρηματίες) , άσχετα αν έχει και δρομολόγια εντός Ελλάδας. Yποθέτοντας ότι ο Κόλια από το Νοβοσιμπίρσκ και η Σάσια από την Ούφα δε διβάζουν τους New York Times κάθε μέρα, μάλλον τα ρωσσικά , είναι τα πλέον απαραίτητα για δουλειά στην Ellinair.

Danaip

Νέο μέλος (Tourist)
Ειναι καποια κοπελα απο εδω που θα παει στο open day της Ellinair 16-17 Ιανουαριου;; :)

alex96

V.I.P.-Class-Member
Ξέρω κάποιο αγόρι,σου κάνει;

Καραμήτρος Air

First-Class-Member
LGAV
Σωστός ο Alex, να γίνει και κάνα κονέ!

eiriniflo

Νέο μέλος (Tourist)
thes
εγω μαλλον ,αλλα δεν εχω στειλει ακομα βιογραφικο. η φωτογραφια πρεπει να ειναι απο επαγγελματια ή αν εγω τη βγαλω σε ουδετερο φοντο με καλη μηχανη και τηρησω τις διαστασεις θα το δεχτουν;

Albina

Νέο μέλος (Tourist)
λογικά θα πάω και εγώ :D

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
EBBR
Ρώσικα ξέρετε ή τζάμπα δίνετε ραντεβού ?

Danaip

Νέο μέλος (Tourist)
Alex θα πας; σορρυ απο κεκτιμενη ταχυτητα ρωτησα μονο για κοπελες!!!!

Flying Doc Δεν ζητουσαν ρωσικα στην τελευταια προκυρηξη θεσεων....

Για τη φωτογραφια δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Και εγω μονη μου εβγαλα με επαγγελματικη μηχανη σε ασπρο φοντο και εκτυπωθηκε μια χαρα! Οσο πιο κοντα σε επαγγελματικη παντως, πιστευω τοσο το καλυτερο!!!

καταλαβατε αν θα περασουμε απο συνεντευξη εκεινη την ημερα ή αν απλα θα καταθεσουμε βιογραφικο;
Δεν μενω Θεσσαλονικη και δεν εχω καταλαβει αν θα πρεπει να παμε απο τις 10 ή αν μπορουμε να περασουμε οποιαδηποτε ωρα μεχρι τις 16.00 για να αφησουμε απλα το βιογραφικο μας σε πρωτη φαση. Γιατι ελεγε στην ανακοινωση οτι για συνεντευξεις θα ενημερωθουμε εκ νεου αν πληρουμε τις προυποθεσεις :/

astronautofemotion

Business-Class-Member
LGTS
Το γνωρίζετε το μαγικό τρικ με το τηλέφωνο?Είναι λέει μια συσκευή που ονομάζεται τηλέφωνο, και με έναν μαγικό τρόπο μπορείς να επικοινωνείς με την εταιρεία για να δώσει πληροφορίες.