Προσλήψεις στην Ellinair

• Thread starter Thread starter pansek
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
astronautofemotion γι αυτό δεν είναι το φόρουμ??
για να επικοινωνούμε με άτομα με κάποια κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά μας και να ρωτάμε πράγματα που μας απασχολούν?
ποιο είναι το πρόβλημα σου, δε κατάλαβα.

κι έτσι για την ιστορία, δοκίμασα το μαγικό τρικ που ανέφερες και δεν απάντησε κανείς.
έστειλα και e-mail ( κι άλλο μαγικό κολπάκι) αλλά ουσιαστική απάντηση δεν έλαβα.
οπότε τζάμπα οι εξυπνάδες σου.

Ακούμε προσεκτικά αυτό που μας λένε, εκδηλωνουμε υπομονή και αυτοσυγκρατηση, μερικά από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να διαθέτει μια αεροσυνοδος. Εμένα και τον προηγούμενο χρήστη μας έβγαλες off. Όπως είπαμε, υπομονή και όχι βιαστικά συμπεράσματα.

Danai Εγώ θα πάω! Εγώ είχα στείλει βιογραφικό στη σελίδα τους κ μου στείλαν μειλ να πάω στις 12. Απο ότι κατάλαβα θα είναι α μέρος συνέντευξης και αν την περάσεις σε ξανακαλούν για το β μέρος. Έχει κανείς ιδέα η εκπαιδευση που γίνεται κ πόσο διαρκεί?

Το πρώτο μέρος που είναι την Κυριακή, αποτελείται από ατομικές συνεντεύξεις του ενός με τριών λεπτών. Είναι το λεγόμενο screening, μια γενική ερώτηση, όπως πχ. Αν υπάρχει τατουάζ σε εμφανή σημείο, αν έχετε δίπλωμα οδήγησης κλπ.

Το δεύτερο μέρος αφορά μόνος όσους/όσες περάσουν επιτυχώς από το πρώτο και αποτελείται από ατομικές συνεντεύξεις των δέκα έως δεκαπέντε λεπτών. Πλέον οι ερωτήσεις δεν είναι γενικές αλλά συγκεκριμένες, πχ. Αν σου έχει τύχει στην προηγούμενη σου εργασία κάποιος οργισμενος πελάτης, και τι έκανες κλπ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Εργάζεσαι στην ellinair? Ζητούν και άντρες? γνωρίζεις? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι περι άδειας και ρεπό εαν γνωρίζεις! Ευχαριστώ πολύ!

και εγώ θα πάω! είχα στείλει βιογραφικό στη σελίδα και μου έστειλαν μειλ για τις 10!
οι συνεντεύξεις στα ελληνικά γίνονται? ξέρετε?

Στις γλώσσες που ορίζει η προκήρυξη θέσεων, ότι θα πρέπει να γνωρίζετε άπταιστα, προκειμένου να προσληφθείτε.

Yπάρχει κάποια κοπέλα που να πήγε για συνέντευξη στην ellinair?

Ναι κικη αρκετές ! Ειμαστε σε αλλο θεμα στο οποίο έχεις γράψει κ Εσυ !

Μηπως καλεσας καποια για δευτερη συνεντευξη στην ellinair?