Προσλήψεις στην Hellas Airlines

• Thread starter Thread starter cabincrew4ever
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
οσοι επιλεχθηκαν που ειχαν τον τυπο, τοτε προφανως στη συνεντευξη ενημερωθηκαν καταλληλα.. οσο για το ξεκαθαρισμα, μου φαινεται λιγο ''κουλο'', γιατι ενω σου λενε σε προσλαμβανουμε και σε προετοιμαζουν ψυχολογικα για κατι τετοιο, μετα να σου λενε δυστυχως δεν μας κανεις?? δεν ξερω αυτο σιγουρα θα ''ριξει'' καπως το ονομα της εταιρειας... φυσικα δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις οπου καποιος/α εχει δωσει ψευδεις πληροφοριες στο βιογραφικο! εκει λογικο...

giotis":1br0jssu said:
αυτο σιγουρα θα ''ριξει'' καπως το ονομα της εταιρειας

ΠΟΙΟ όνομα ρε παιδια :thx: :thx: :thx: Μην τρελλαθούμε κιόλας. Αεροπορική εταιρία στα χαρτιά είναι, αερο-MONOPOLY προς το παρόν.

Να και legacy carrier η Hellas.... :thx:

εννοουσα αγαπητε πως εφοσον ειναι καινουργια η εταιρεια, σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο το ονομα και η αξιοπιστια της θα χαθει πολυ νωριτερα!πριν καν ξεκινησει καλα καλα! αλλα φυσικα η ειρωνεια και η κακια ηταν αδυνατο να παραληφθει εδω μεσα!!!!

Δηλαδή η αξιοπιστία μιας αεροπορικής εταιρίας, κρίνεται από τον τρόπο που επιλέγει τις αεροσυνοδούς ή τους φροντιστές ? Νομίζεις ότι οι χιλιάδες επιβάτες της Hellas, θα διαβάσουν πριν πετάξουν, αυτό το forum και μετά θα πουν "μμμμ, σιγά την εταιρία, αφού δεν ξέρει πότε θα εκπαιδευσει τα πληρωματα, είναι αναξιόπιστη και δεν πετάω μαζί της" ?

Αναξιόπιστη θα είναι, αν ΟΠΟΤΕ πετάξει καταντήσει σαν τη ΗΙΑ, που ανακοίνωνε το Αθήνα - Α-Κένταυρος και κατεληγε να κάνει προσκυνήματα στη Μεκκα μπας και ρεφάρει. Μακάρι να πιάσει το εγχείρημα, αλλά δύσκολο το βλέπω στους καιρούς που ζούμε. Όταν ανακοινώνει Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα και door to door πακέτα σε μια αγορα που , δυστυχώς, μονοπωλείται από τη μαμά LH και τα παιδάκια της, τότε οι μόνοι χαμένοι σε περίπτωση φούντου, θα είστε εσείς οι εργαζόμενοι, που στηρίξατε τις ελπίδες σας για δουλειά σε μια "υπόπτου ηθικής" εταιρία.

Ο επιβάτης, ΠΑΝΤΑ θα έχει εναλλακτικές λύσεις, μην το ξεχνάτε αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

giotis":1xvg4l70 said:
EatMyDust μηπως εχεις λαθος ενημερωση?? γιατι εγω απο καποιες φιλες μου που περασαν στην 1 συνεντευξη, και ηταν χωρις εμπειρια, δεν τις ειπαν οτι ξεκινανε Νοεμβριο και θα πετανε Ιανουαριο! αλλα ιανουαριο θα γινει η εκπαιδευση και μετα Μαρτιο θα ξεκινησουν να πετανε! (εφοσον ολα πανε καλα δηλαδη). οσο για τα γκρουπ, τα ατομα ενημερωθηκαν τις ημερες των συνεντευξεων!

Αναφέρομαι σε όσους έχουν προϋπηρεσία!

Όταν μια εταιρεία είναι αναξιόπιστη στον τρόπο με τον οποίο προσλαμβάνει, θα είναι αναξιόπιστη και στις πληρωμές και γενικότερα στην λειτουργία της. Είναι θέμα οργάνωσης και διοίκησης!

να τους πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησης, γιατί είναι εντελώς παράλογο να φέρνεις κάποιον (άνεργο ή μη) από Αθήνα ή απο Θεσσαλονίκη στον Βόλο
Καλά,ειλικρινά,σκέφτηκες πριν να το γράψεις αυτό;
Χίλια πράγματα βρίσκω παράταιρα στο τρόπο που ενεργούν στην εταιρεία αυτή αλλά να σου πληρώνουν τα έξοδα για να πας στη δουλειά σου επειδή είσαι από μακρυά,ειλικρινά,μη το ακούσει καμιά τρόϊκα και θα έχει και δίκιο μετά.
Ή μήπως αν ήταν η αντίθετη διαδρομή θα έπρεπε να γίνει το ίδιο;
Όποιος αναζητεί δουλειά σε άλλη πόλη,να είναι έτοιμος και για μερικά έξοδα.Δε μπορείς να μένεις 300χλμ μακρυά και να θέλεις να στα πληρώνουν κιόλας.Μετακόμισε εκεί,λοιπόν.
Όσο για την έκφραση "έχουν το τύπο",εννοείται ότι η πτητική ικανότητα του ΜΠΘΕ είναι σε ισχύ κιόλας;

Να φυσικά να είναι σε ισχύ! Και φυσικά να μετακομίσει κάποιος για να είναι στην δουλειά του! Αλλά τώρα μου ήρθε να σε καλέσω για να σου πώ ότι ίσως τελικά να σε προσλάβω σε 3 μήνες και σε φέρνω 300 χλμ. για να στο ανακοινώσω...με συγχωρείς alex96, αλλά ούτε η Τρόικα δεν θα το έκανε αυτό!

Δηλαδή θέλεις,μια "εταιρεία", η οποία ακόμα δεν υφίσταται και φυσικά δε μπορεί να σε έχει προσλάβει,να σε πληρώσει για να
πας να σου πουν πότε θα σε προσλάβει.Ενδιαφέρον ακούγεται.Και γιατί να το κάνει αυτό;
Τελικά,έστω και ένας/μια που να έχει προσληφθεί (υπογεγραμμένη σύμβαση εργασίας) υπάρχει;

χαιρετε και απο μενα. παρακολουθω εδω και λιγες μερες το θεμα για την Hellas, γιατι με αφορα αμεσα. ειμαι στο γκρουπ του ιανουαριου, αλλα ανησυχω γιατι δεν εχω καμια ενημερωση, περα απο το επιβεβαιωτικο μαιλ πριν απο ενα μηνα περιπου. ενημερωστε εσεισ του πρωτου γκρουπ για να δουμε μια αχτιδα, γιατι τα τηλεφωνα τησ εταιριας δεν λειτουργουσαν, μεχρι πριν απο δυο μερεσ που προσπαθησα. αυτα, ευχαριστω, τελικα ειναι ακατορθωτο να γραφεισ με ελληνικουσ χαρακτηρεσ! pfffff :D