seven4seven
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Airside
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KLM
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- VHHH
Εμπειρία ζωής... (άν και πιό αθόρυβο απο ότι περίμενα!). Ο 03R δέν θα χρειαστεί ξεσκόνισμα για αρκετά χρόνια... Για μιά ακόμη φορά, όλο το αεροδρόμιο στο πόδι, να τροχοδρομεί πλάι του! Απίστευτο επίσης το full throttle με πατημένα φρένα που κράτησε για κανένα 2λεπτο! ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ!!! (Στο Μαρκόπουλο ακόμα μαζεύουν μπουγάδες
)
Και μερικά facts:
Φόρτωσε 4 ηλεκτρογεννήτριες συνολικού βάρους 172 τόνων, με προορισμό τις πληγείσες απο τους τυφώνες περιοχές των ΗΠΑ(αεροδρόμιο τελικού προορισμού δέν ξέρω). Η πρώτη στάση του ταξιδιού θα είναι στο Keflavik, σκέλος για το οποίο πήρε την ευτελή ποσότητα των ...173.000 λίτρων JetA1 απο τουλάχιστον 14 bowsers (τουλάχιστον τόσα κατάφερα να μετρήσω) :shock: . Taxi fuel μόνο ...6 τόννοι (για να πάει απο εκεί που ήταν στον 03R!!!). Αρχικά ήταν να σταματήσει Shannon, μετά Stansted αλλα το τελικό routing ήθελε το Keflavik για πρώτο fuel stop.(Kρίμα, τζάμπα ξεσήκωσα κάτι φίλους στο STN...)
Aυτά... Εύχομαι να ξαναδούμε την υπερμεγέθη κουκλάρα Ουκρανή στα μέρη μας!
Αναμείνατε για περισσότερες φωτό (όπως κι εγώ αναμένω για περισσότερες φωτό όλων!)
ΥΓ:Ο δήμος Αρτέμιδος, άραγε, τί θα είπε?

Και μερικά facts:
Φόρτωσε 4 ηλεκτρογεννήτριες συνολικού βάρους 172 τόνων, με προορισμό τις πληγείσες απο τους τυφώνες περιοχές των ΗΠΑ(αεροδρόμιο τελικού προορισμού δέν ξέρω). Η πρώτη στάση του ταξιδιού θα είναι στο Keflavik, σκέλος για το οποίο πήρε την ευτελή ποσότητα των ...173.000 λίτρων JetA1 απο τουλάχιστον 14 bowsers (τουλάχιστον τόσα κατάφερα να μετρήσω) :shock: . Taxi fuel μόνο ...6 τόννοι (για να πάει απο εκεί που ήταν στον 03R!!!). Αρχικά ήταν να σταματήσει Shannon, μετά Stansted αλλα το τελικό routing ήθελε το Keflavik για πρώτο fuel stop.(Kρίμα, τζάμπα ξεσήκωσα κάτι φίλους στο STN...)
Aυτά... Εύχομαι να ξαναδούμε την υπερμεγέθη κουκλάρα Ουκρανή στα μέρη μας!
Αναμείνατε για περισσότερες φωτό (όπως κι εγώ αναμένω για περισσότερες φωτό όλων!)
ΥΓ:Ο δήμος Αρτέμιδος, άραγε, τί θα είπε?