Προσωπικες διαμαχες μεταξυ μελών...

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GP707

Moderator
Staff member
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Καποτε επρεπε να γραφτει κι αυτό το θεμα. Εγω θα εκφρασω προσωπικη αποψη.
Τι θα γινει τελικα με αυτες τις εντονες διαφωνιες καθε λιγο και λιγακι? Δε γινεται ακομα και οταν διαφωνουμε με καποιον ή να υποχωρουμε λιγο ή να το λυνουμε μεταξυ μας με πμ ή στο chat ή με mail και οχι μεσω του forum? Δε λεω, δημοκρατια εχουμε αλλα το θεμα κατανταει τουλαχιστον (και λιαν επιεικως) κουραστικό για τους υπολοιπους οταν αντι να διαβασεις κατι σχετικό με την συζητηση διαβαζεις τις ειρωνειες και τα υπονοουμενα του ενος για τον αλλον. Και επιτελους ως ποτε θα πρεπει ο Ακης και ο Χρηστος να αναγκαζονται να κλειδωνουν ενα θεμα για να σταματησουν καποιοι να το μετατρεπουν σε προσωπικη κοντρα?
Χωρις να θελω να προβω σε συγκρισεις, στο forum του flightsim.gr δεν θυμαμαι να υπηρχαν τετοια φαινομενα και πολλοι απο τα μελη του airliners ηταν και μελη του flightsim.
Μηπως λοιπον πρεπει να αφησουμε λιγο το "εγω" μας και να κοιταξουμε λιγο το "εμεις" σαν παρεα, σαν κοινοτητα με το ιδιο ενδιαφερον? Εγω επειδη τυγχανει να ειμαι και απο τους πρωτους spotters στην Αθηνα, αρχιζω να αναπολω τις εποχες που ειμασταν 4-5 ατομα, μαζευομασταν στο LGAT και περναγαμε καλα. Τοτε λεγαμε "αντε να γινουμε πολλοι, να διαδοθει το χομπυ" και τωρα που ειμαστε αρκετοι κοιταμε πως να γινουμε παλι 4-5.
Αϊντε συμμορφωθειτε :rant:
Συμμεριζεται κανεις τη γνωμη μου ή η προσωπικη μου γνωμη δεν εκφραζει την πλειοψηφια? :?

lol συμφωνώ απόλυτα!! Αλλά με το να δηλώνεις ότι είσαι από τους πρώτους spotters στην Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει νέες εντάσεις !! :twisted: :lol: :twisted: :lol:

σεβασμος στον παλαιο :thx: :3:
γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει :lol: :D :mrgreen: :1: :2:

Xairomai polu gi auto sou to topic Giwrgo. Gi auto kai egw prospa8isa na sas deiksw poso asximo einai na feresai san kokori se tetoia 8emata.
Xairomai pou o filos SX-BCG (autos pou dextike ta purina veli mou :lol: ) gelase me tin kardia tou otan eide to post mou. Eidate omws poso asximo sas fanike? :twisted: :?: Egw genika exw low profile kai den bainw se geloies andipara8eseis. Auto na apotelesei ena mikro paradeigma se osous nomizoun oti edw paizoume tin Vouli tis Taipei.
Oso gia to an 8a ksanaginoume 4-5, nomizw oti auto den 8a to epitrepsei kanenas sovaros an8rwpos. To potami den gurizei pisw. Kai auto einai to mono sigouro.
Euxaristw kai zitw sorry apo ton Aki kai dimosia gia ton tropo pou dialeksa na ekfrasw andidrasi, alla eixa vare8ei pia na vlepw cyber kokoromaxies.

8a symfwnisw ki egw apolyta,kalo 8a itan OLOI mas na afisoume eksw apo edw tyxon proswpikes diafores!(syberilamvanw kai ton eayto mou mesa,exw ki egw symmetasxei se entaseis,xwris vevaia na yparxei kati proswpiko me kanenan,pros 8eou!). Yparxoun vevaia kai atoma pou ekfrazoun akraies apopseis (paradeigmata polla),oi opoies malista polles fores den exoun kan na kanoun me tin politiki aeroporia!Yparxoun kai polloi isxyrognwmones,pou den afinoun kouventa na tous pesei katw,ki as exoun la8os!Yparxoun kai atoma me parwpides,pou den vlepoun pera apo osa kseroun. Yparxoun kai oi klassikoi "kseroles". OK,agnooume ta sygekrimena posts (i akoma kai ta idia ta atoma),kai an 8eloume pragmatika na kanoume "paratirisi",as tin kanoume me pm/email/o,tidipote ektos forum.
Stin teliki,as doume to forum san enan koinoxrhsto xwro,pou 8elei sevasmo apo olous,giati oloi to xrisimopoioun.

PS(OT):Oso gia to "apo tous prwtous spotters stin Ellada", kaneis den mporei na to amfisvhtisei ayto gia ton filo GP (osoi ton kseroun proswpika,toulaxiston), apla to 8ema,GP,einai oti kai twra, oi spotters edw mesa einai me to zori 20 atoma apo ta 230kati...Ousiastika,eimaste akoma "4-5"...(vlepe antapokrisi sta "planespotting" 8emata...olo oi idioi 10-15 grafoun...)

GP707":3p8g4vdn said:
σεβασμος στον παλαιο :thx: :3:
γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει :lol: :D :mrgreen: :1: :2:

Na se pw...min to parakaneis...13 xronakia esy....11 egw...Mia ESSO diafora exoume(aderfoseires,san na leme). :wink: :wink: :wink: PSWNIO! 8) 8) 8) (nomizw den xreiazontai ta smileys gia na deiksw oti kanw xavale,e?)

KAI STAMATA NA VGAINEIS OLO OFF-TOPIC! :1:

PS:sygnwmi gia to double post,otan eida to deytero post you GP,eixa idi grapsei to prwto diko mou :cry:

Απλώς συμφωνώ με τους υπόλοιπους. Κι εγώ βαριέμαι αφόρητα τα επιθετικά posts, που στο κάτω κάτω απομακρύνουν τη συζήτηση από το αρχικό θέμα και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Πέρα από το ότι αναγκάζονται οι moderators να κάνουν..."αστυνόμευση" του forum, είναι και κουραστικό να χαλάμε όλοι το χρόνο μας, διαβάζοντας τις κοκκορομαχίες που προαναφέρθηκαν. Στο κάτω κάτω, ας δείξει ο καθένας μας την ωριμότητα που πρέπει, αν θέλει να τον παίρνουν στα σοβαρά και οι υπόλοιποι.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα όσα προανέφερε ο GP707 και θα ήθελα να προσθέσω πως δεν είναι ενοχλητικοί μόνο οι καυγάδες στους οποίους καταλήγουν πολλά topic αλλά πολλές φορές και τα δεκάδες μονολεκτικά μηνύματα τύπου "συμφωνώ", "ευχαριστώ", "μπράβο ρε συ", " :evil: ", " :twisted: ", " :( ", που γεμίζουν ένα topic με δεκάδες απαντήσεις χωρίς -ουσιαστικά- λόγο.

Για όλα αυτά υπάρχει ευτυχώς και ένα chat, και ένα MSN Messenger, και επίσης τα τηλέφωνα για λέμε κάθε είδους βλακεία και να γίνεται γενικώς συζήτηση που πλησιάζει το προφορικό λόγο.

Νομίζω πώς σ' ένα forum επειδή ό,τι γράφεται μένει (για πάντα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ των υστέρων ως μια πλούσια βάση δεδομένων για να ανατρέξει ο καθένας και να ενημερωθεί (αεροπορικά νέα, trip-reports, πρόσφατη ιστορία σε αλλαγές δρομολογίων και αεροσκαφών και πολλά ακόμα) θα πρέπει να κρατιέται ένα επίπεδο στα post κτλ... ώστε το ό,τι γράφεται να μην είναι κάτι πρόσκαιρο αλλά να μπορεί να ξαναδιαβαστεί άνετα και μετά από καιρό... :wink:

seven4seven":kc3b07ei said:
Na se pw...min to parakaneis...13 xronakia esy....11 egw...Mia ESSO diafora exoume(aderfoseires,san na leme).

13?????? :? με το παλιο ημερολογιο??? :2: απο το 1987 τραβαω και τραβιεμαι. :lol: Απλα το 1990 αρχισα συστηματικα :wink:
"αδελφο-σειρες???" κανονισε να μας βγει και το ονομα τωρα!!!! :D

Egw apo thn allh pisteyw oti oi diafwnies oso akraies kai an einai dhnoun zwh sto forum alla kai genikotera.

P.S.: Osoi prepei kseroune poioi htan kai poly prin thn topo8ethsh kagelwn (deksia kai aristera )sto viewingterasse sto Eliniko regulars me mhxanh "ana xeiras".The rest is history...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.