BatMan
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ABC
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- ABCD
Re: Astra Airlines
Ευχαριστώ . Αυτό υπέθεσα κι’εγω, απλά το σχολίασα γιατί νομίζω ότι θα μπορούσε να γραφτεί καλυτέρα. Δεν ξέρω πως γράφονται τα ΝΟΤΑΜs αλλά θα το φανταζόμουν όπως περίπου το άλλο ΝΟΤΑΜ που αναφέρεται στο SIT VOR, δηλαδή κάπως έτσι: VOR SHT 112.9MHZ OUT OF SERVICE. (ASSOCIATED) DME ON CH76X OPERATIONAL.
Εν πάση περιπτώσει, για να παραμείνω εντός θέματος:
)
PILOT-737":1oeef2u8 said:Εννοεί ότι το VOR μέρος του ραδιοβοηθηματος VOR/DME είναι εκτός (το DME λειτουργεί δλδ)....
Ευχαριστώ . Αυτό υπέθεσα κι’εγω, απλά το σχολίασα γιατί νομίζω ότι θα μπορούσε να γραφτεί καλυτέρα. Δεν ξέρω πως γράφονται τα ΝΟΤΑΜs αλλά θα το φανταζόμουν όπως περίπου το άλλο ΝΟΤΑΜ που αναφέρεται στο SIT VOR, δηλαδή κάπως έτσι: VOR SHT 112.9MHZ OUT OF SERVICE. (ASSOCIATED) DME ON CH76X OPERATIONAL.
Εν πάση περιπτώσει, για να παραμείνω εντός θέματος:
Κάποτε, τον καιρό που πλήρωνε κιόλας (αν ισχύουν αυτά που αναφερθήκαν προηγουμένως).goodfella":1oeef2u8 said:Γενικά η εταιρεία όπου έχει επιχειρήσει έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις
Μήπως κάτι άλλο άσχετο με αυτά που υποθέτουμε; Μηχανική βλάβη πχ; Απ’ότι ξέρω τα αεροσκάφη όλα είναι παμπάλαια (γηραιότερα από αρκετά μέλη αυτού του φόρουμgoodfella":1oeef2u8 said:Το γιατί δεν το κάνανε δεν το γνωρίζω