Πρόβλημα της Astra στη Σητεία

• Thread starter Thread starter jsh4all
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Astra Airlines

Σιγά τη συνέντευξη,ρε άνθρωπε!
Μας έβγαλες λίβελους για την εταιρεία,μας λες ό,τι δε ξέρεις τι τελικά φταίει και τελικά θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Φαίνεται ό,τι για δικούς σου λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις,βγάζεις απωθημένα και μάλιστα ανήμερα τα Χριστούγεννα.
Ηρέμησε λίγο και απόλαυσε τη μέρα!
ΥΓ:Αφού οι αποδείξεις σου λες ό,τι είναι ισχυρότερες από το έγγραφο που σου θυμίζει ο Σταύρος από τη Θεσσαλονίκη,δεν έχει νόημα άλλη συζήτηση.

alex96":2c0wapoh said:
Σιγά τη συνέντευξη,ρε άνθρωπε!
Μας έβγαλες λίβελους για την εταιρεία,μας λες ό,τι δε ξέρεις τι τελικά φταίει και τελικά θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ . Με εκανες και γελασα ρε φιλε . Δηλαδη οποιος γραφει εδω , για να τον παρουν στα .... '' ΣΟΒΑΡΑ '' !!! πρεπει να ειναι μελλος ειδικης επιτροπης με τα πορισματα στα χερια ????
Το σκεφτηκες καλα πριν πεταξης την κοτσανα ???

Οσο για τον φιλο σου , που με αποκαλει λασπολογο . Πηγαινε λιγο πισω στα προηγουμενα γραφομενα του , εκει καπου στο Μαρτιο , που δημοσιευει τα τηλεφωνα και τα ε-μαιλ της ΑΣΤΡΑ , ψαχνωντας για εποχιακες ... αεροσυνοδους . Ετσι εξηγειται το ...''ΜΕΝΟΣ'' . Του θιξαμε τον εργοδοτη και ηταν ευκαιρια για ...'' γλυψιμο'' . !!!

Πιστεύεις λοιπόν ό,τι φταίει η εταιρεία;

Κύριοι,πήραμε ξαφνικά ύψος,δέστε τις ζώνες σας.Μού θυμίζει τις οθονίτσες τού A340 αμέσως μετά την απογείωση:πώς ανέβαινε γρήγορα το υψόμετρο: 5-5,...10-10μ.Το βράδυ τής 22/12 το κοντέρ έγραφε 155180,τώρα είναι ήδη στα 157314,πάνω από 2000 προβολές.(Μού αρέσει να τα σημειώνω για να τα παρακολουθώ).Και όπως συμβαίνει και στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες,θα σάς σερβίρουμε γλυκό με πικραμύγδαλο [(παλιά ολυμπιακή συνταγή)~(αυτά πού βλέπετε είναι τα πικραμύγδαλα)]. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στίς θέσεις σας και "μέχρι οι πιλότοι να προσγειώσουν το αεροσκάφος" στη Σητεία,αφήστε τις έγνοιες σας σε μάς και γλυκαθείτε...

,,,,,,,, :idea: ,,,,,,,
%%%%%%%%%%%%
%%%%%%%%%%%%.
Εγώ θα πάρω το μέρος τού jsh4all,πρώτον γιατί είναι μόνος του,και δεύτερον γιατί υπάρχει και άλλο μέλος τού φόρουμ πού μένει στη Σητεία και με συμπαθεί και δεν τον βλέπω να γράφει.Εάν λοιπόν δεν με απατά η μνήμη μου,πριν από είκοσι χρόνια,είχαν βοηθήσει και οι κάτοικοι για να γίνει ο διάδρομος στη Σητεία, επομένως κατανοώ τήν αντίδρασή τους.Και καταλαβαίνω πώς κάτι άλλο παίζεται,απλά το ραδιοβοήθημα μπορεί να τούς καλύπτει και να ήταν η αφορμή....

alex96":3uvl0uf7 said:
Ειλικρινα , δεν καταλαβαινω , γιατι αυτη σου η επιμονη , για το ποιος φταιει , πια ειναι η προσωπικη μου γνωμη κλπ . Αλλα Και τι σημασια θα ειχε η θα εχει να αναφερει καποιος , τι και ποιος φταει . Εδω σε αυτο το φορουμ ,ΔΕΝ ειμαστε δικαστηρια ουτε ενεργουμε ΕΔΕ . ΕΔΩ σε αυτον τον χωρο μου αρεσει να διαβαζω και να ενημερωνομαι για τον αγαπημενο μου αεροπορικο χωρο . Σχεδον καθημερινα , ''ρουφαω'' ολα οσα ανεβαζουν τα αλλα μελη και εσυ . Τα διαφορα κουτσομπολια και ενοιωτε τις κρυφες ( εκ των εσω ) πληροφοριες , που δεν θα μπορουσαμε να ακουσουμε πουθενα αλλου , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . !!!
Εγινε μια σειρα περιστατικων στον τοπο μου , και αποφασισα να ενημερωσω την αεροπορικη συντροφια του φορουμ μας . Λιγο με νοιαζει το ποιος φταει . Ενα απο τα ΘΕΤΙΚΑ ομως , ειναι οτι εγινε ..''ντορος'' , και αναγκαστικα ακολουθησαν Θετικες για την τοπικη κοινωνια ενεργειες , απο ολες τις πλευρες . !!!

Αμάν ρε φίλε alex96 ( συγνώμη για το ρε ), όλο αμφιβολίες και αντιρρήσεις είσαι, έχουν λίγο δίκαιο και οι προλαλήσαντες και μάθε επιτέλους να διαχωρίζεις την αναφορική αντωνυμία με υποδιαστολή (ο, τι ) , απ’ τον ειδικό σύνδεσμο χωρίς υποδιαστολή (ότι ), σε όλες σου τις τοποθετήσεις / νήματα, αλλάζει παντελώς το νόημα αυτών που θέλεις να εκφράσεις / «άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας»

Προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των αναρτήσεών σου και γιατί τελικά δε προσγειώθηκε αυτό το αφος.Εσύ κατηγόρησες την εταιρεία.
Το μένος σου πάντως για την ASTRA είναι εμφανέστατο,μη προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.
Όλες οι απόψεις πλέον είναι σαφείς,πλήρως καταγεγραμμένες και κάποια στιγμή,μπορεί να μάθουμε και τη πραγματική αιτία.
ΑΟΑ,η αλήθεια και το δίκαιο δεν είναι θέμα πλειοψηφίας.Θα δω και τη παρατήρησή σου για την υποδιαστολή.
Καλά Χριστούγεννα με όλους τους Συγγενείς και Φίλους σας.Είναι η ώρα του γιορτινού τραπεζιού!

alex96":22wnmjr9 said:
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Ακόμα και όταν δεν έχει δίκιο ! Harry Gordon Selfridge.
Κατι ηξερε και αυτος.

Αγαπητέ alex96, όσον αφορά για το αν η αλήθεια και το δίκαιο είναι θέμα πλειοψηφίας, απαιτεί άλλη κουβέντα, για το συγκεκριμένο όμως ζήτημα, κρατάω και υποστηρίζω καλόπιστα την άποψη του αυτόπτη και αυτήκοου μάρτυρα παραπάνω. Ως προς τη «παρατήρηση», εξέφρασα την απορία μου, διότι το επαναλαμβάνεις κατ’ εξακολούθηση, ενώ κατά τα άλλα ο γραπτός σου λόγος και η σκέψη σου είναι ορθογραφικά και συντακτικά σωστά και συγκροτημένα, συγνώμη και πάλι…, χρόνια πολλά και καλή όρεξη.

Ως προς τα γεγονότα τα οποία περιγράφει, φυσικά και δε τα αμφισβητώ.Είναι όμως αρκετά για να κρίνει κανείς;
Αυτό στο οποίο εστιάζω είναι η κριτική προς την εταιρεία την οποία δε θεωρώ ισχυρή και βάσιμη αλλά αποτέλεσμα προσωπικής εμπάθειας τελικά.Σύμφωνα με αυτά που εγώ γνωρίζω και με τη πείρα μου στο επάγγελμα αυτό,εκτιμώ ότι (σωστό είναι έτσι;) η κρίση του είναι εντελώς εσφαλμένη.Στη συνέντευξη που ο ίδιος ο φίλος από τη Σητεία μας παρέθεσε, δε φαίνεται να προκύπτει ενοχική-απολογητική διάθεση των εκπροσώπων της εταιρείας.
Ωστόσο παρουσιάζεται και το έγγραφο το οποίο επικαλείται ο φίλος μας από τη Θεσ/κη και για το οποίο ο φίλος μας από τη Σητεία σιωπά.
Όλα αυτά όμως εγώ τα θεωρώ μια απλή συζήτηση όπου κάθε ένας παραθέτει τα επιχειρήματά του και δεν έχει κανένα συμφέρον.
Ευχαριστώ και για τη "παρατήρηση" και θα προσπαθήσω να διορθώσω το σφάλμα μου και για τις ευχές τις οποίες ανταποδίδω.