Προβλήματα στα περιφερειακά α/δ - Generic topic

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας

OA701

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
27/04/2009
Μηνύματα
4.079
Likes
104
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
---
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
KTTS
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρώτου θέματος που βασίζεται σε δηλώσεις του προέδρου των ΕΕΚ, μετά το MJT ακολουθούν μέχρι μέσα του μήνα JSI και JTR αλλά και KGS που θα έχουν πρόβλημα με τα ραδιοβοηθήματα. Το α/φος της ΥΠΑ αναμένεται λέει 15-20 Ιούνη, οπότε εκτιμώ ότι θα βρεθεί άλλη λύση διότι διαφορετικά θα γίνει μακελειό. Επίσης, γίνεται αναφορά και στον διάδρομο του JMK που έχει πρόβλημα με τα μπαλώματα του.
 
Στο ρεπορτάζ εμπλέκεται σίγουρα ο πρόεδρος του Εδεσσαικού. Μόνο αυτός έχει τέτοιο συντακτικό. Στην αρχή οι υποψίες μου πέσανε στον πρόεδρο των ελεγκτών. Όμως όταν διάβασα :

"Δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη που έχει τεθεί εκτός ενεργείας, μέχρι να γίνει το τεστ, το οποίο κάνει ένα αεροπλανάκι των ΗΠΑ και είναι αυτή τη στιγμή στη Γαλλία και δεν έχει επισκευαστεί ακόμα."

κατάλαβα ότι το καϊνάρι του Θέματος ζωγράφισε.

Γενικώς η χώρα έχει ξεμείνει τελείως. Στη Ρόδο πχ φέτος, δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις στην πίστα. Πλήρως ξεθωριασμένες. Το ILS εκτός. Περιμένει και αυτο το αεροπλανάκι των ...ΗΠΑ !
 
Για τις διαγραμμίσεις στην πίστα πρώτη φορά ακούω.
Διαγραμμίσεις για τα αεροπλάνα υπάρχουν απ' ότι βλέπω στο google earth αν και λίγο ξεθωριασμένες αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Τώρα αν τα είδες ιδίοις όμμασι πάω πάσο.
Διαγραμμίσεις για αυτόκίντητα (service road) δεν υπήρξαν ποτέ και ο καθένας πάει όπου νά 'ναι.
Επίσης οι διαγραμμίσεις του διαδρόμου (piano keys κλπ) φρεσκαρίστηκαν πέρσι και το δεύτερο μισό του 25 φρεσκαρίστηκε το χειμώνα. Μάλιστα υπάρχουν και τα χαρακτηριστικά Χ τα οποί έχουν πλέον σβηστεί.

To αεροπλανάκι των ''ΗΠΑ'' έκανε την τελευταία του εμφάνιση στις 31/7/2014.
 
Αν και έπρεπε να τα γράψω στο σωστό τόπικ, τεσπά. Για τις κίτρινες της πίστας μιλάω. Τη νύχτα, ειναι σαν να μην υπάρχουν. Απλά τις φαντάζεσαι !
 
Μετά τον Διαγόρα και ο Ιπποκράτης έχει έλλειψη σε asspaper, ζητείται μάλιστα η βοήθεια της ένωσης ξενοδόχων προς επίλυση του ζητήματος. Δουλειές του... κώλου, κυριολεκτικά :?
 
Eυχαριστίες του αερολιμενάρχη Χανίων
- Στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για την διάθεση ποσού για επισκευή των μεταφορικών ταινιών αποσκευών σε περίπτωση βλάβης η οποία παρουσιάζεται συχνά λόγω παλαιότητάς τους.
- Στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων για την προμήθεια χαρτιού υγείας για τις ανάγκες του αερολιμένα λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων και μη διάθεσης πιστώσεων για προμήθεια.
- Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης για την αποφασιστική και ουσιαστική συμβολή του στην εξυπηρέτηση των επιβατών, ειδικά στο γραφείο πληροφοριών.
- Στον κ. Ιωάννη Κουτράκη και την κα Εμμανουέλα Θεοδωράκη-Χατζηπλή οι οποίοι εκ μέρους του Ελληνικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης Αναζωογόνησης προσέφεραν νέα ηλεκτρόδια και λοιπό υποστηρικτικό εξοπλισμό για τον απινιδωτή του Αεροδρομίου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δωρεάν από την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

:arrow: http://tourismlobby.blogspot.gr/2015/06/blog-post_67.html#.VYEz-VKTyB-

Να πεί κανείς και ... μη χειρότερα; Έρχεται και το βαθύ καλοκαίρι...
 
O διάλογος του κ. Σπίρτζη με την κ. Ταχιάου στη Βουλή , δείχνει την εικόνα της απαξίωσης των α/δ και της προσπάθειας που γίνεται για την πιό "ανώδυνη" αποδοχή της κοινωνίας για το ξεπούλημά τους !!
www.metaforespress.gr/aeroporika/item/1 ... agiki.html
 
Στο παρά πέντε της δραχμής και του κουρέματος των καταθέσεων πραγματοιήθηκε κούρεμα χόρτων στο Διαγόρα. :shock: :shock:
Η περιποιημένη περιοχή εκτείνεται κατά μήκος του taxiway A από την πίστα μέχρι την αρχή του 25 η οποία φαίνεται και στη φωτό.

Βεβαια χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά αλλά αυτό είναι ένα καλό βήμα για την βελτίωση τόσο της ασφάλειας πτήσεων όσο και της ποιότητας των φωτογραφιών!
 

Attachments

  • DSC_7095r.jpg
    DSC_7095r.jpg
    312,4 KB · Προβολές: 3.296
Ευχάριστα νέα που άξια μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι για το επίπεδο των υπηρεσιών των πιο τουριστικών (περιφερειακών) αεροδρομίων μας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "The Guide to Sleeping in Airports" 4 ελληνικά αεροδρόμια (Σαντορίνη, Ρόδος, Ηράκλειο και Κέρκυρα) βρίσκονται μέσα στα 10 χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης από θέμα ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αγγίζουμε την τελειότητα. :cool:

Μην καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, ας προωθήσουμε το χάλι μας σαν μια εμπειρία που πρέπει να ζήσει ο κάθε τουρίστας, the new trend!
 
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε την κατάταξη μας σε μια λίστα με χώρες της Αφρικής :twisted: Πάντως το Μποβέ BVA δεν το βρίσκω τόσο άσχημο, το αδικούν λίγο νομίζω.
 
Top