"Ψηφοφορία"

• Thread starter Thread starter nikou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

nikou

Νέο μέλος (Tourist)
Γεία χαρά σε όλους ,
έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα θέματα και πραγματικά έχω πάρει πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το επάγγελμα της Αεροπορίας και ποιό συκγεκριμένα του airline pilot. Το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να έχει το στύλ "ψηφοφορίας" , όπου θα απαντάμε στις παρακάτω συγκεκριμένες ερωτήσεις χωρίς να υπάρχει αιτιολόγηση - ουσιαστικά οι απαντήσεις θα είναι με βάση την εμπειρία, προσωπική γνώμη και εκτίμηση κτλ . Οι ερωτήσεις είναι :
1) Ποια σχολή θα επιλέγατε για την εκπαίδευση σας ? FlightSafety International , Oxford Flight Training, κάτι άλλο .
2) Ποιό θα ήταν το πρωταρχικό κριτήριο για την επιλογή της σχολής σας ? το επίπεδο των εκπαιδευτών , οικονομικά κριτήρια, κάτι άλλο .
3) Ποιά ήπειρος πιστεύεται ότι προσφέρει συνολικά την καλύτερη εκπαίδευση ? Αμερική , Ευρώπη , κάτι άλλο .
4) Πιστεύεται πως η επιλογή του επαγγέλματος του πιλότου αποτελεί εμπόδιο για την οικόγένεια και γενικότερα τις οικογενειακές σχέσεις ? Ναί , όχι , κάτι άλλο .
5) Πιστεύεται πως την επόμενη 5ετία - 10ετια τα πτυχία για Αμερική - Ευρώπη θα είναι τα ίδια ? Ναι , όχι ,κατι άλλο .

ps Θα ήταν προτιμότερο όσοι στις παραπάνω ερωτήσεις επιλέξουν ώς επιλογή την απάντηση "κάτι άλλο" να δώσουν συγκεκριμένη απάντηση . Επαναλαμβάνω ότι οι απαντήσεις είναι χωρίς αιτιολόγηση ή με μικρά σχόλια(απλά θα παρακαλούσα να μήν υπάρχουν "αντιπαραθέσεις"-όσο γίνεται). Όποιος θέλει μπορεί να θέσει την δικιά του ερώτηση "ψηφοφορίας" .

(Οι ερωτήσεις αφορούν το επάγγελμα του πιλότου πολιτικής αεροπορίας
:with: )

1) FlightSafety International
2) "κάτι άλλο" - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός
3) "μικρό σχόλιο"- Ευρώπη= περισσότερο θεωρία , Αμερική=περισσότερο πράξη , προσωπική επιλογή και τα δύο(ουσιαστικά μετατροπή faa σε jar)
4) Όχι
5) Όχι

1) CTCwings
2) Κάτι άλλο --> Η φήμη της σχολής
3) Ευρώπη
4) Ναι
5) Κάτι άλλο --> δεν ξέρω

1) lufthansa, flightsafety, ---> σχόλιο είμαι άπειρος ακόμη
2) φήμη + εγκαταστάσεις
3) Δεν ξέρω
4) Ναι
5) Δεν ξέρω ---> πολύ δύσκολο

Λόγω επαγγελματικών (αλλά και προσωπικών) υποχρεώσεων έχω εγκαταλείψει το forum αλλά επιτέλους βρίσκω χρόνο να απαντήσω σε μία λιτή
αλλά περιεκτική ψηφοφορία. Ξεκινάω γρήγορα.

1. Oxford ή κάτι άλλο (Ψάχνεις και βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει)
2. Κάτι άλλο! Η σχέση της σχολής με την αγορά εργασίας. Και δεν μιλάω για βύσμα... Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό :wink:
3. Ευρώπη
4. Ναι
5. Όχι