Πτήση με Malev Airlines από Αθήνα για Στουτγκάρδη

• Thread starter Thread starter Mpagasoula
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορείς απλά να μας επιβεβαιώσεις την ημερομηνία και την ώρα πτήσης για να νιώσεις σίγουρη φυσικά :) Και μπορείς φυσικά να μελετήσεις τον χάρτη του αεροδρομίου, άλλα από ότι φαίνεται το 2Α όπου θα φτάσεις είναι μικρό και εύκολα θα βρεις την πύλη της επόμενης πτήσης.

Μην αγχώνεσαι, έχεις υπεραρκετό χρόνο για να κανεις transit στο αεροδρομιο της Βουδαπεστης εφοσον και οι 2 πτησεις σου ειναι εντος Σεγκεν. Το αεροδρόμιο, οπως ειπωθηκε ειναι αρκετα μικρο και δεν θα θελες να καθοσουν για πολυ ωρα. Ακομη και σε περιπτωση καθυστερησης, δεδομενου οτι αυτη δεν ειναι πολυωρη συνηθως το αεροπλανο της ιδιας εταιρειας περιμενει τους επιβατες απο connection, οποτε δε θα εχεις προβλημα.
Οσον αφορά την ταυτότητα, δυστυχως οι "κακοι" υπαλληλοι ειναι αρκετοι. Σε γαλλικο τραίνο δεν δεχοταν ο ελεγκτης την ελληνική ταυτότητα, την καινουργια με λατινικους χαρακτηρες, και επρεπε να του εξηγησω φανερα εκνευρισμενος οτι επρεπε να γνωριζε οτι ειμαστε χωρα Ε.Ε. και Σεγκεν.

Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διάταξη του αεροδρομίου στην Βουδαπέστη ? Ώστε να ξέρω τι γίνεται και που πρέπει να πάω....

Άρα έχεις 1:10 λεπτά, υπεραρκετά για οποιοδήποτε αεροδρόμιο :) Όσο για την ερώτηση σου, έχω παραθέσει τον χάρτη από τη σελίδα του αεροδρομίου που μπορείς να "μελετήσεις", εδώ , εκεί που λέει Terminal 2 το 2Α είναι το δικό σου.

Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει κάνει αυτή την διαδρομή?