Πτήση OA508 από Αθήνα προς Ηράκλειο

• Thread starter Thread starter metanastis83
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

metanastis83

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EGNM
100% παιδες.Ηταν ο συγκηβερνητης της πτησης.Για ευνοητους λογους δεν βαζω το ονομα.Κριμα Κριμα Κριμα.

Πολύ θλιβερό πραγματικά... Συλλυπητήρια στους δικούς του και τους φίλους του... Πρέπει να ήταν πολύ βαρύ επισόδειο για να φύγει έτσι απότομα ενώ ήταν στο έδαφος άρα (φαντάζομαι) είχε άμεση ιατρική βοήθεια...

Πραγματικά θλιβερό γεγονός, ειδικά για τόσο νέο άνθρωπο. Κουράγιο στους δικούς του.

Μήπως θα έπρεπε να ξανακοιτάξουν οι αρχές την πιθανή "ελαφρότητα" των ιατρικών εξετάσεων των πιλότων? Χωρίς να έχω ιατρικές γνώσεις, πιθανολογώ ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος, δεν φεύγει από καρδιά έτσι.... απλά. Κάτι θα πρέπει να προυπάρχει, και αν οι εξετάσεις δεν δείχνουν αυτό που προυπάρχει, φαίνεται η ματαιότητα της όλης διαδικασίας.

Επισημαίνω ότι αυτά τα γράφω βάσει των όσων γράφονται στα ειδησιογραφικά σάιτ. Ότι δηλαδή ήταν όντως καρδιακό επεισόδειο.

Κριμα πραγματικα... :( Τουλαχιστον θα υπαρξει αποζημιωση οπως σε καποιες αλλες αεροπορικες σε περιπτωση θανατου εν ωρα υπιρεσιας?

Θάνατος χειριστή, 14/5/2011 ΟΑ508

καλησπέρα σας,

πιστεύω οτι έχετε μάθει σχετικά με την τραγική κατάληξη του χειριστή Μάνου Κεχαγιά, προχτές στην πτήση 508.
δυστυχώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά την τροχοδρόμηση απ΄οτι ενημερώθηκα και έχασε την ζωή του.

η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στο κοιμητήριο της Ανοιξης.
ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.... :cry:

Με καθυστέρηση μίας περίπου ώρας (16.20 αντί 15.20) πραγματοποιήθηκε η προσγείωση του αεροσκάφους της Ολυμπιακής της πτήσης 508 από Αθήνα προς Ηράκλειο λόγω επιχειρησιακών αναγκών της εταιρείας όπως επισήμως ανακοίνωσε.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Flashnews.gr λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία απογείωσης, ο 38 ετών πιλότος, υπέστη έμφραγμα με τραγική κατάληξη τον θάνατό του.

Άμεσα το πλήρωμα αντικαταστάθηκε με την πτήση 508 να ολοκληρώνεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα για τους επιβάτες της.

καλημέρα σας,
τελικώς η νεκρώσιμη ακολουθία του Μάνου θα γίνει στις 15:00,
δεν θα ταφεί όμως στην Ανοιξη, αλλά θα μεταφερθεί η σωρός του στην Σάμο.

Είμαι οικογενειακός φίλος με την αεροπορική οικογένεια Κεχαγιά εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα αποχαιρετήσαμε κάποιον που αγαπούσε πάρα πάρα πολύ το αεροπλάνο και ό,τι έχει σχέση με αυτό.

Δεύτερος ξάδερφος μου, έμαθα τα νέα σήμερα από την μητέρα μου.. ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και καλή δύναμη στην οικογένειά του και τον πατέρα του που έχει υπηρετήσει το επάγγελμα του πιλότου επί δεκαετίες...