Πτήσεις ΑΠΟ NYC-εταιρείες, search engines, προτάσεις;;

• Thread starter Thread starter spyridaus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω πετάξει για ΝΥ και με Alitalia και με Lufthansa. Η δεύτερη ήταν καλύτερη, αλλά όχι τόσο που να αξίζει η διαφορά.
Νομίζω πως οι περιγραφές και οι γκρίνιες είναι υπερβολικές.

Ο μόνος λόγος που θα το σκεφτόμουν είναι το A380 της Air France, σε περίπτωση που δεν έχεις ξαναπετάξει με τον τύπο.

Όσο για το τι θα μπορούσες να κάνεις, θα ευλογήσω λιγάκι τα γένια μου. :mrgreen: Ρίξε μια ματιά.

Ευχαριστώ για τα τιπς , ήδη ψάχνω τα επόμενα καθώς μόλις έκλεισα το ath-nyc-ath με την alitalia στα 360Ε ! :banana:

@jimael το γνώριζα για τη προσφορά , 25% είναι προς όλους τους προορισμούς της alitalia και λήγει απόψε για όποιον ενδιαφέρεται...

Μενω Manhattan, New York City
Θα σου προτεινα να κοιταξεις το http://www.kayak.com/explore/ σε πρωτη φαση και απο κει κ περα θα προτεινα να κλεισεις κατευθειαν απο την καθε εταιρεια
Κοιτα να δεις αν γινεται να ταξιδεψεις με καποια που θα σου προσφερει δωρεαν βαλιτσες ή μιλια (που θα μπορεις να χρησιμοποιησεις στην Ελλαδα) στην περιπτωση που καποιες εταιρειες εχουν ιδια τιμη
Μην ξεχανας οτι με την US Airways θες μονο 2,000 μιλια να γινεις Silver Member στην Star Alliance μεσω Aegan (Αφου τωρα δινει 2,000 μπονους εγγραφης)
Καλο ταξιδι!

εκλεισα για αρχες/μεσα δεκεμβρη με 410 με AirFrance και ανακάλυψα οτι το σκελος cdg-jfk γινεται με Α380!
Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη για δεκεμβρη(xmas) και Α380.

Kανένα tip για θεσεις στο 380?

spyridaus":2v76m7gr said:
Ευχαριστώ για τα τιπς , ήδη ψάχνω τα επόμενα καθώς μόλις έκλεισα το ath-nyc-ath με την alitalia στα 360Ε ! :banana:

@jimael το γνώριζα για τη προσφορά , 25% είναι προς όλους τους προορισμούς της alitalia και λήγει απόψε για όποιον ενδιαφέρεται...

o κωδικος special βλέπω ισχύει ακόμη. ξέρετε μέχρι πότε; και πώς μάθατε γι αυτόν βρε παιδιά;

Έληξε 28/10 το βράδυ αν δε κάνω λάθος

Εμένα το travelstories μου είναι πολύ χρήσιμο πάντα στα ταξίδια.