Χειρότερο από τις σπατάλες είναι για μένα ο κιτρινισμός...και εξηγούμαι: ας πάει ο συντάκτης του DefenceNet να κλείσει αύριο (σε πράκτορα με group discount ή online) ταξίδι ATH-IAD για αποστολή 20-25 ατόμων με full flex, business και κατά προτίμηση (για να μην πω απαραίτητα) σε μια πτήση όλοι τους...Επίσης να κλείσει ξενοδοχείο (να πω 4 αστέρων που μένουν οι middle managers

για όλους του παραπάνω, να καλύψει τα φαξ τους, τις εκτυπώσεις τους (σε όποιον διαφεύγει τα business centres των ξενοδοχείων χρεώνουν 3Ε την σελίδα) το πρωινό τους κοκ....Εσείς μπακαλίστικα τι ποσό θα λογαριάζατε;
Εκτός αν το 'τμήμα ειδήσεων defencenet.gr' υπολογίζει ότι η κυβέρνηση σε μια διαπραγμάτευση σαν αυτή στις ΕΠΑ, θα πάρει την easyJet μέχρι STN μετά θα πάει LHR με tube, θα περιμένει 7 ώρες ανταπόκριση για την Economy της ΒΑ και μετά θα ζητήσει από τους συμβούλους (που σε όποια εταιρεία και αν δούλευαν έξω θα έβγαζαν τα 10πλασια από αυτά που προβλέπει το Ελληνικό Δημόσιο) να πληρώσουν το ταξί και το meeting room από την τσέπη τους...
Αυτό που εννοώ είναι ότι χρειαζόμαστε κοινή λογική και αμφισβήτηση για οτιδήποτε μας σερβίρουν καλοθελητές...Αν ο Δρούτσας έφερε το αεροπλάνο από LGEL -> LGAV επιτρέψτε μου να αμφιβάλω όχι γιατί υπάρχει επίσημη διάψευση αλλά γιατί θα ήταν και εντελώς ξετσίπωτο σε μια τέτοια περίοδο για την χώρα αλλά και κουτό, πέρα του ότι ο συγκεκριμένος δεν δείχνει να είναι 'Ακης (αλλά ας μην μπούμε στην συζήτηση για τους πολιτικούς και το ποιόν τους).
Η διάψευση εδώ (επιτρέψτε μου να θέλω να εμπιστεύομαι περισσότερο το ΥΠΕΞ παρά το κάθε σκουπιδο-site)
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/e ... NA1353.htm
Ας τσεκάρει το defencenet αν ο υπουργός ταξιδεύει economy και να τον συγχαρούν αφού τρώγονται τόσο για τα λεφτά των Ελλήνων.
Για τον Πάγκαλο δεν γνωρίζω, και ούτε διευκρινίζεται αν ήταν για προσωπική μετακίνηση ή υπηρεσιακή (αν η VIP μεταφορά δεν ισχύει για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τότε για ποιόν ισχύει); Για να μην θυμηθώ τους Στρατηγούς Σωματάρχες που μας ερχόντουσαν στον Έβρο με Ε/Π από την Ξάνθη αλλά και το παπαδικό που πηγαινοέρχεται με Χιούι...
Θα μας κάνει το defencenet να γίνουμε και κυβερνητικοί εκπρόσωποι στο τέλος...