Πτήσεις για Πεκίνο

• Thread starter Thread starter aggelosk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aggelosk

Low-Cost-Class-Member
Καλημέρα σε όλους

Προσπαθώ να βρω πτήσεις για Πεκίνο τον Άυγουστο. Περίπου 6-12 Αυγούστου. Το φθηνότερο που βρήκα είναι με Aeroflot στα 600+ ευρώ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για κάτι οικονομικότερο αλλά και πιο γρήγορο, αφού οι Ρώσσοι σε πάνε σε 13+ ώρες μαζί με τις αναμονές.

ευχαριστώ

Μόλις είδα πόσο βρέχει τον Αύγουστο στο Πεκίνο!!!!!!!!! :shock: :shock: Μάλλον θα πρέπει να ψάξω για κάτι πιο "στεγνό"!

Αν θέλεις τη συμβουλή μου, μείνε μακριά από την Aeroflot και πάρε κάτι που κοστίζει ή διαρκεί λίγο παραπάνω.

viewtopic.php?p=64730#p64730

Αν και βλέπω ότι οι βραδινές πτήσεις γίνονται με τα νέα Α330-300 και το SVO έχει βελτιωθεί, κάτι μου λέει ότι η γενικότερη εικόνα και αποψή τους για το σέρβις, εξακολουθεί να είναι απογοητευτική.

thanx για το tip. Αλήθεια η Air China τις κόβει τις απ' ευθείας πτήσεις μετά το τέλος Μαρτίου??

κάποιος που έχει πάει μπορεί να μου πει αν όντως βρέχει τόσο πολύ. Θα είναι κρίμα να κάνω τέτοιο ταξίδι σε λάθος εποχή!

συνηθως βρεχει ,κοιτα για emirates δεν εχει μεγαλη διαφορα,αν φυγεις εκτος απο παρασκευη και σαββατο θα πληρωσεις περιπου 770 ευρο

Στο site της Air China μου έβγαζε πτήσεις μέχρι Μάρτιο νομίζω. Ήταν με ανταπόκριση??

Ρε παιδιά, έχετε πετάξει ποτέ με AIR CHINA? Σέρβις απαράδεκτο και καθίσματα με κινέζικες προδιαγραφές γιά άτομα έως 60 κιλά. Ταξίδι γιά Πεκίνο μόνο με QATAR με 680 ευρώ, με 777-300ER του κουτιού, σέρβις μακράν το καλύτερο και παραμονή στην Doha μόνο 1.30 ώρα....

aggelosk":1f4hy77h said:
Στο site της Air China μου έβγαζε πτήσεις μέχρι Μάρτιο νομίζω. Ήταν με ανταπόκριση??

Ποτέ ως τώρα δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις για Πεκίνο. Τώρα το συζητάνε:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=251293

αλλά και πάλι αφελές μου κάνει. Απευθείας πτήσεις σε καθημερινή βάση δηλώνουν σα στόχο. Ας ξεκίναγαν το 2χ άντε 3χ και βλέπαμε.

Προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να τραβήξουν πολύ τουρισμό από Κίνα, γι αυτό και ο στόχος, υποθέτω. Καλό ακούγεται, γιατί το pool είναι τεράστιο.... :)