Πτωση Canadair

• Thread starter Thread starter Jass
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
S

pilot415 συμφωνω απολυτα με οσα λες,συνεχισε το λειτουργημα που κανεις εσυ και τα αλλα παιδια,και να ειστε σιγουροι οτι οπου και να σας βρει το τελος(ειτε επι το εργο στον αερα(απευχομαι μεσα απο την καρδια μου να συμβει)ειτε στο εδαφος μετα απο πολλα χρονια σε βαθια γεραματα,θα ταξιδεψετε πλουσιοι απο αισθηματα αγαπης προς το συνανθρωπο,και με την συνειδηση σου ηρεμη και νηφαλια.Ακομα και τωρα οταν το βραδυ πεφτεις στο κρεββατι σου και αναλογιζεσαι οτι μπορει να εσωσες εστω και 1 μονο σπιτι ενος μεροκαματιαρη που εκανε θυσιες για να το φτιαξει,ειτε και ενα κομματι δασος να σωσεις για να βλεπουμε εμεις και αργοτερα τα παιδια μας,ειμαι σιγουρος οτι κοιμασαι χαρουμενος,και τα συναισθηματα που νιωθεις να σε διακατεχουν ειναι τοσο ξεχωριστα που λιγοι μπορουν να νιωσουν.Πολλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ νομιζουν οτι κανετε το κεφι σας επειδη πετατε,ομως τις δυσκολιες και τις θυσιες τις ξερουν πολυ λιγοι.

Υποκλινομαι πραγματικα στο εργο σας,και προσευχομαι για σας,ο θεος να σας προστατευει.

Ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει αυτους τους ανθρωπους.

pilot415":3qo426f4 said:
SCanavos":3qo426f4 said:
Αφηστε που αυτη τη στιγμη καποιοι συναδελφοι τους αξιωματικοι κλαινε που με την πτωση του αεροπλανου περισσευουν ως χειριστες στη Μοιρα και θα πρεπει να γυρισουν σε πολεμικα αεροπλανα και χανουν τα εκτος εδρας που επαιρναν απ τις μετασταθμευσεις οντες χειριστες του CL.
Λετε να μην ξερουμε τι συμβαινει στην ΠΑ?

Oχι φίλε μου σίγουρα δεν ξέρεις αλλά και δεν θα μπορούσες να καταλάβεις τι θα πεί να βάζεις πάνω από την ζωή σου και την οικογένεια σου ανθρώπους όπως είσαι εσύ και οι όμοιοι σου οι οποίοι μιλάτε εκ του ασφαλούς από ένα πληκτρολόγιο και όχι με τις πράξεις σας προσπθόντας να σώσετε την ζωή και τις περιουσίες των συνανθρώπων σας

Αυτο ηταν. Τα ειπες ολα. :great:

SCanavos said:
Και θα πανε οι χηρες των χειριστων του χρονου στο ΓΕΑ να ζητησουν θερινη διαβιωση γι αυτες και τα ορφανα παιδια των ηρωων στον Αγ. Ανδρεα ή δεν ξερω που αλλου και θα τους απαντησουν :Βεβαιως, εχουμε οικηματα για σας τους μηνες Μαϊο και Σεπτεμβριο το δευτερο 15ημερο, γιατι προηγουνται οι εν ζωη και εν ενεργεια αξιωματικοι ...

Άμα είναι να πηγαίνουν και να κάνουν διακοπές στα ΚΑΑΥ έχοντας φαντάρους δούλους... τότε τους τιμώρησε ο Θεός και έπεσε το αεροπλάνο τους. Αρκετά με αυτή τη φάρα των στρατιωτικών που ζει βασανίζοντας τους φαντάρους στους Άγιους Ανδρέηδες. Μου θέλουν και τσάμπα διακοπές σε βάρος του Δημοσίου. Φρίκαρα με αυτό που έγραψες.

Θεωρω μεγαλη ντροπη και ασεβεια αυτο που λες,και αν ειχες εστω και λιγο τσιπα πανω σου δεν θα τολμουσες να λες αυτα τα πραγματα,ουτε καν να τα σκεφτεις και θυσιαστικαν για να σωσουν το δικο σου,το δικο μου σπιτι,χωρις να εχουν κανενα συμφερον.Και ναι λοιπον 2 πιλοτοι θυσιασαν τη ζωη τους την ιδια,για τις ξενες περιουσιες,και δεν προλαβαν να ζησουν τη ζωη τους,τα παιδια τους,τα ονειρα τους.Κανενας φανταρος λογικος δεν θα θεωρουσε αγκαρια να εξυπηρετησει τις χηρες και τα ορφανα των ηρωων(που αποκλειω να το καταδεκτουν).Θα το θεωρουσα τιμη μου να προσφερω εστω και ενα ποτηρι νερο στις οικογενειες των αδικοχαμενων πιλοτων.

ΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥς ΝΕΚΡΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

οσο για το ποστ yannis737,λυπαμε που υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν εσενα.ευτυχως ομως ειναι πολυ λιγοι

Πιστευω οτι αυτο το τοπικ ειναι αφιερωμενο στο δυστυχημα με το Canadair και στα παιδια που χαθηκαν.. :?
Ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα και σε ασχετα θεματα περι εκμεταλλευσης των φανταρων, οι οποιοι οι ιδιοι κυνηγανε να πανε στον Αγ Ανδρεα για να περασουνε καλα.....

Και στη τελικη,δεν νομιζω να υπαρχει καποιος φανταρος στον Αγ Ανδρεα που να ενιωθε δουλος απεναντι σε μια χηρα και 3 ορφανα παιδια...που εχασαν το συζυγο-πατερα την ωρα που προσπαθουσε να προστατεψει τη περιουσια του καθενα μας....

Ας σεβαστουμε τις ψυχες τους και το πονο καποιων... :|

pilot767 said:
Θεωρω μεγαλη ντροπη και ασεβεια αυτο που λες,και αν ειχες εστω και λιγο τσιπα πανω σου δεν θα τολμουσες να λες αυτα τα πραγματα,ουτε καν να τα σκεφτεις και θυσιαστικαν για να σωσουν το δικο σου,το δικο μου σπιτι,χωρις να εχουν κανενα συμφερον.Και ναι λοιπον 2 πιλοτοι θυσιασαν τη ζωη τους την ιδια,για τις ξενες περιουσιες,και δεν προλαβαν να ζησουν τη ζωη τους,τα παιδια τους,τα ονειρα τους.Κανενας φανταρος λογικος δεν θα θεωρουσε αγκαρια να εξυπηρετησει τις χηρες και τα ορφανα των ηρωων(που αποκλειω να το καταδεκτουν).Θα το θεωρουσα τιμη μου να προσφερω εστω και ενα ποτηρι νερο στις οικογενειες των αδικοχαμενων πιλοτων.

Καταρχάς δεν είναι σωστό όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη να κλειδώνει η άποψή του. Είναι φασισμός.
Ύστερα αυτοί που σκοτώθηκαν έκαναν επάγγελμα και έπαιρναν μισθούς από τον Έλληνα φορολογούμενο και άρα δεν έκαναν χάρη που σβήναν φωτιές αλλά επάγγελμά τους ήταν το οποίο διάλεξαν . Μπορεί να έκαναν λάθος χειρισμό άρα είναι ένοχοι και όχι ήρωες. Επομένως πρέπει να κατασχεθούν οι περιουσίες των οικογενειών τους για να πληρωθεί το αεροπλάνο που χάθηκε από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου. Επίσης είναι νταβατζιλίκι εξουσίας να πηγαίνουν οι καραβανάδες στα ΚΑΑΥ και να εξευτελίζουν τους φαντάρους να κάνουν τους δούλους τους. Πήγα φαντάρος και μίσησα τους στρατιωτικούς. Είναι καρκινώματα της κοινωνίας. ΑΚH δεν πιστεύω να είσαι φασίστας και να μου απαγορεύσεις την άποψή μου στο υπέροχο site. Κάποιος άλλος είπε πιο πριν ότι καλά κάηκαν τα αυθαίρετα γιατί ήταν παράνομα. Και αυτή η άποψη θίγει κάποιους παράνομους. Άρα πρέπει να απαγορευτεί;

Επειδή δεν έχω πολλές απαιτήσεις αντίληψις από τους περισσότερους των όσων κατά καιρούς γράφω, περιμένω απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά - γιατί τα έχω ζήσει από πολύ κοντά δηλ στην ΠΑ- στα εξής:

1) ΄Οταν πέφτει ενα CL γίνεται ναι ή όχι της αρκούδας το κλάμα στην Μοίρα ότι τώρα περισσεύουν χειριστές και θα φύγουν για άλλες Μοίρες και άρα τέρμα τα εκτός έδρας απ τις μετασταθμεύσεις?

2) ΄Οταν πέφτει ένα CL γίνεται ή όχι της αρκούδας το κλάμα ότι περισσεύουν χειριστές και άρα λιγοστεύουν οι οργανικές θέσεις και καθυστερούν οι προαγωγές?

3)΄Οταν πέφτει ένα CL γίνεται ή όχι της αρκούδας το κλάμα από τους απόστρατους που χάνουν και το εκτός έδρας και την εν εφεδρεία προαγωγή?

4) Μπορείτε να μου γράψετε μια απόφαση της ΕΑΑΑ (Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας ) ή μια απόφαση του ΥΕΘΑ που να λέει ότι στα ΚΑΑ προηγούνται κατ εξαίρεσιν και επιλέγουν θερινή κατοικία οι οικογένειες των πεσόντων εν υπηρεσία λόγω και ένεκεν αυτής?

Δεν θέλω να σχολιάσω τις απαντήσεις κανενός (δεν είναι στο χαρακτήρα μου να απαντώ σε κανέναν εδώ μέσα) γιατί όταν γράφω τις απόρροιες της πτώσης ενός CL στην στενότερη αεροπορική οικογένεια όταν πέσει η συναισθηματική φόρτιση του ατυχήματος και της κηδείας και αυτό εκλαμβάνεται ως ασέβεια προς τους νεκρούς, δεν έχει νόημα να συζητώ άλλο...Είπα κάτι εναντίον των ηρώων χειριστών που έπεσαν με το CL? Απλά δεν πιστεύω στον κλαυθμό και τον ολοφυρμό των συναδέλφων τους. Αυτός που φεύγει θα λείψει στην οικογένειά του και σε κανέναν άλλο.
Συγχαρητήρια στη μάνα του χειριστή που δεν δέχεται διερεύνηση του ατυχήματος και επιτροπές και πορίσματα και νταβαντούρι να γίνεται.Με τη στάση της προστατεύει τη μνήμη του παιδιού της με τον καλύτερο τρόπο. Κακώς άφησε τα κανάλια να πάρουν εικόνες απ την κηδεία και μίλησε στους μαρκουτσοφόρους γύπες. Υποκλίνομαι στη λεβεντιά της. Τουλάχιστον αυτή κάτι ξέρει...

Άμα ξέρει η μάνα του νεκρού να βγει και να τα πει δημόσια και με όνομα πια. Αρκετά κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Ας μην ξεχνάμε ότι το παιδί της έριξε και ένα ακόμα αεροπλάνο...

Δυστυχώς φίλε μου είσαι βαθιά νυχτωμένος

1. Δεν περισεύουν χειριστές και κανείς δεν φεύγει. Οσον αφορά τα λεφτά των μετασταθμεύσεων εσύ πιστεύεις ότι με 44 ευρώ την ημέρα τον αύγουστο μπορείς να βρείς αξιοπρεπές ξενοδοχείο για να μείνεις και να βάλεις και στην τσέπη σου?
Αν έχεις οικογένεια καθε πότε την βλέπεις? Πόσες ώρες την ημέρα δουλεύεις?

2. Ξέρεις τι είναι οργανική θέση? Σίγουρα όχι.

3. Οι απόστρατοι είναι συνταξιούχοι

4. 2103630360 είναι το τηλέφωνο του γραφείου ενημέρωσης κοινού της Π.Α. Μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα των οικογενειών των πεσόντων.

Φυσίκα και δεν μπορείς να καταλάβεις το δέσιμο αυτών των ανθρώπων όταν μπαίνοντας μέσα στο αεροπλάνο εμπιστεύονται τυφλά την ζώή τους ο ένας στον άλλο.

Η διερεύνηση ενός ατυχήματος είτε αυτό είναι στην ΠΑ είτε στην πολιτική αεροπορία γίνεται όχι για να αποδοθούν ευθύνες αλλά για να αποφεχθούν παρόμοια ατυχήματα.

Σίγουρα δεν είπες κάτι εναντίον των ηρώων χειρηστών οι οποίοι αν ήταν αυτοί ζωντανοι και εγώ και εσύ στην θέση τους θα έκλαιγαν σαν αρκούδες γιατί έχασαν τα εκτός έδρας, γιατί θα πάρουν προαγωγη εναν χρόνο μετά.
Δυστυχώς φίλε μου κάποιοι από αυτες τις αρκούδες είδαν τους φίλους τους , τα αδέρφια τους, τους ανθρώπους που περνούν μαζί τους περισσότερες ώρες την ημέρα από οτι με τις οικογένειες τους να χάνονται μπροστά στα μάτια τους και έπρεπε να συνεχίσουν να ρίχνουν νερό για να σώσουν το δικό σου σπίτι και την δικιά σου οικογένεια από την δικιά σου απερισκεψία που πέταξες το τσιγάρο. Η μάνα αυτή σίγουρα αξίζει συγχαρτήρια γιατι θυσίασε τον μονάκριβο της γιο για να μπορείς εσύ να είσαι ελεύθερος και να γράφεις κρυμένος πισώ από πληκτρολόγιο σου ελεύθερα την άποψη σου. Η μάνα αυτή τώρα έχει για παιδιά της όλες αυτές τις αρκούδες. Τα ορφανά έχουν για πατέρα αυτές τις αρκούδες. Αυτοί οι ανθρωποί τιμούν τα παντελόνια που φοράνε, δεν υποκρίνονται, δεν κρύβονται

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.