PWS NA TH RIKSETE...aeroporika

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Paidia ti taineia einai auti? Elliniki??? Pos mporo na tin vro? Thanks
OA277

Ellinikotati. Tou Nikou Panagiwtopoulou kai boreite na ti vreite se ola ta video club. Borei na exei vgei kai se dvd! Otan tin deite 8a mas 8umi8eite........

i agapimeni ataka tou thiou mou stin Athina, einai na leei stis touristries oti einai pilotos tis Lufthansa. popo gelia pou ehoume riksi: mia fora ekane kamaki se kati aerosynodous, kai ta hase otan arhisan na tou lene gia aeroporika.

opos kai nane pantos: i ataka piani, kai malista poly kala. ehei kai to kalo oti tin rihnis men tin kopela/gyneka, kai meta feugeis dithen gia to aerodromio, kai den ksereis pote tha ksanarthis

uuuup! E,re topic gamato pou kse8apsa!

-Hmoun o monos pou pigaine me to amaksi gia fiki-fiki katw apo ta VASIS tou 33R??? (ekei,me tis varkes panw sta trailer kai ta koproskyla! Pa8iarikes stigmes,me tis prosgeiwseis 20 metra apo panw sou,to teleio meigma adrenalinis-testosteronis...)

-H amoiri despoinis pou exei tin tyxi/atyxia na travietai mazi mou,exei ypoferei kai 6wro sto Hatton Cross,mesa se laspwmeno grasidi (exei idi ma8ei omws to aeroporiko alfavito kai vasikous typous aeroskafwn)

-Long live aeroporto cafe....

Me syginisatae re mages...

up kai ksana-up!

seven4seven":3gibt98v said:
-Hmoun o monos pou pigaine me to amaksi gia fiki-fiki katw apo ta VASIS tou 33R??? (ekei,me tis varkes panw sta trailer kai ta koproskyla! Pa8iarikes stigmes,me tis prosgeiwseis 20 metra apo panw sou,to teleio meigma adrenalinis-testosteronis...)

Όλα είναι θέμα παρουσίασης!! :lol: Θα μπορούσες να έλεγες στην κοπέλα σου,Θες να πάμε στο Γκόλφ της Γλυφάδας κτλπ...Άστα κοπρόσκυλα για μετά χαχα

Πάντως ρε παιδιά πρέπει να αρχίσετε τις συμβουλές για το πως να ρίξεις αεροσυνοδό........ :oops:

captainjumbo":2ohvzohj said:
Steps
1. Anafereis oti exeis apistefta ksexwrista endiaferonda..
2. Perografeis deleastika mia ptisi sou...
3. Perigrafeis to pws noiw8ei kapoios tin wra tis apogeiwsis, arga arga...
4. Proteineis na xazepsete mazi aeroplana sto aerodromio prin to gevma kai malista se iliovasilema...
5. Tis deixneis tin perifimi kai perivoiti...sullogi sou...
6. Kleineis ena taksidi astrapi gia duo, gia kafe stin erwtiki...Syro (einai konda)
7. Synexws koitas psila kai tin kaneis na se rwtaei gia leptomereis...
8. Arxizei na ma8ainei tupous aeroskafwn...
9. Tis epanalamvaneis oti moiazei me mia pa8iasmeni ...aerosunodo...
10. Sou zitaei sunexws na tin pigaineis sto aerodromio gia na akouei tis mixanes na ...vruxondai....

Prosoxi...Den milise kaneis gia... gamo...
Ki an apotuxei, ksanaprospa8ise. Kati den egine swsta.
P.S. : Yparxoun kai stigmes pou tin prosexeis perissotero apo to aeroplano pou apogeiwnetai dipla sou...

:idea: :idea: :idea: 8) :lol: :wink: :arrow:

CAPTAIN
KAPOTE eipa se mia na er8ei na dei ......ti sillogi poexo stin pragmatikotita ton mikron aeroplanon-1:1300 kai sinexeia to mialo tis sto......jumbo :D

Me mia alli eixame paei exo apo to anatoliko kai plagia kai mas pigan sto tmima yia exakrivosi.......

Me mia alli eixame paei sto cafe tou anatolikou kai tis tin epese ena gallos kai ego......to JUMBO sto xeri........

kammia alli idea?

MAXIM

H aerosunodos einai pragmati mia duskoli upo8esi. To euais8ito simeio nomizw pws einai na min ksekiniseis aparaitita me hard aeroporika 8emata. Pio soft proseggiseis gia na ksexnaei ligo o,ti borei na travaei sta aeroplana.
Kai fusika storgi kai ... proderm :wink:

Kai to jumbo tis OA pou einai sto elliniko paratimeno einai idanikos topos gia to kalokairi. (randevous ennow fusika, pernoun kai an8rwpoi). Eidika otan duei o ilios einai to perfect moment gia na psu8iriseis istories sto afti. An pernaei kai kana dunato overfly de,.......geia sas :lol:

:lol: :lol: Paidia exete polli plaka :lol: :lol:
:lol: M΄aresei pou to exete balei kai sto HOBBY AVIATION :lol:
Alles idees...?? :P
:lol: