Qantas majesty

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Κατέβασαν από το αεροπλάνο επιβάτη που φορούσε μπλουζάκι κατά του Μπους! Το μπλουζάκι έγραφε ότι ο τύπος είναι ο Νούμερο ένα τρομοκράτης. Αυτά σε ότι αφορά την ελεύθερη έκφραση του λόγου και της προσωπικής άποψης! (Όχι ότι εδώ στη Γερμανία είναι καλύτερα...) :evil: :evil: :evil:

Δυστυχώς όλα πλέον θυσιάζονται στο βωμό της ασφάλειας
Βλέπεις είναι ένα συνοθύλευμα παρογόντων που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση. Ο συγκεκριμένος επιβάτης κατα τη ταπεινή μου γνώμη πήγαινε γυρεύοντας και οι λόγοι ξεκάθαροι....
Υποστηρίζω την άποψη τησ ελεύθερης έκφρασης με σωστό τρόπο αλλά αν υπάρχουν νόμοι και κανόνες ότι και να λέμε από κει και πέρα είναι επεα πτερόεντα.....

Συμφωνώ με την κατάσταση που περιγράφει ο gioair χωρίς όμως να την επιδοκιμάζω. Νομίζω οτι έχει παραγίνει αυτή η ιστορία με την ασφάλεια στις πτήσεις. Όλοι αυτοί οι κύριοι που βγάζουν αυτά τα μέτρα, στην ουσία βλέπουν έναν τύπο με σπασμένο πόδι, του δίνουν μορφίνη για να σταματήσει να πονάει και τον στέλνουν σπίτι του με το σπασμένο πόδι, χωρίς γύψο.

Αφού θέλουν να έχουν ύψιστη ασφάλεια, προτείνω να ελέγχουν και τα fora που είναι σχετικά με την αεροπορία και να συλλαμβάνουν ανθρώπους όπως ο makedonas που έχουν προβοκατόρικες υπογραφές, γιατί στην ουσία υποκινούν κλίμα τρομοκρατίας.....

Τι να πει κανείς με τη στενομυαλιά που κυκλοφορεί. Έχει αποδειχθεί πολλάκις στην ιστορία, οτι τέτοιου τύπου χτυπήματα, εξαρτόνται απ'ευθείας απ'την θέληση του κάθε ανθρώπου να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Κενά υπάρχουν και θα υπάρχουν. Είναι Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟ να καλυφθούν όλα.

Τις προάλλες, μια φίλη μου που είναι στον 7ο μήνα και χρειάζεται να πίνει πάρα πολλά υγρά, ταξιδεύοντας απ'τις Βρυξέλλες, την υποχρέωσαν να πληρώνει για 5 περίπου ώρες (που πέρασε μετά τον έλεγχο χειραποσκευών+πτήση με virgin) 2.5E τα 500ml νερού. Ευτυχώς που δεν την υποχρέωσαν να γδυθεί για να τους δείξει την κοιλιά της, μπας και είχε τίποτα αυτόματα μέσα.

makedonas: Πέρισυ -τέτοιο καιρό- που ήμουν στη Φρανκφούρτη(*) και το Birmingham, νόμιζα οτι ήμουν σε τμήμα ασφαλείας. Οι έλεγχοι που γίνονταν στα 2 αεροδρόμια ήταν σχεδόν εξωφρενικοί. Στο δε Birmingham ήταν και ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ όλοι αυτοί που μας έλεγξαν, σε αντίθεση με τη Φρανκφούρτη που-τουλάχιστον- ήταν διακριτικοί. Δυστυχώς σε λίγες μέρες θα πρέπει να επαναλάβω αυτό το ταξίδι οπότε θα σας πω και εντυπώσεις.

(*) Είχα πάρει δώρο από κάποια έκθεση μια σακουλίτσα που είχε LED προσαρμοσμένα στις πλευρές της... Όταν πήγα να την περάσω απ'τις ακτίνες, οι τύποι είδαν την καλωδίωση της σακούλας (πρέπει να παραδεχθώ οτι φαινόταν πολύ πολύ ωραία στις ακτίνες :D) και αμέσως με σταμάτησαν και με παρακάλεσαν -αρκετά ευγενικά- να τους δείξω τι είχα στα χέρια μου. Όταν τους το έδειξα (ενεργοποιώντας τα φωτάκια), με ευχαρίστησαν και μου είπαν να προχωρήσω.

Tha simfoniso me ton gioair.

Ean theloume na eimaste asfaleis stis ptiseis pou kanoume kalo tha einai oi ipalliloi asfaleias kai toy edafoys alla kai ta pliromata na exoyn ta matia toys 1004.

Isos exoyn ginei oloi ligo ipervolikoi alla ean oi kanones einai aftoi,kalo tha einai na toys ipakoyme dioti kapoio skopo tha exoyn pou iparxoun.

Den gnorizeis pote ean kapoios einai trellamenos me ton BUSH JUNIOR i me ton BIN LANDEN i me opiondipote allon tromokrati tou kosmou.I paramikri endixi prepei na se odigisei,distixos,se peraitero exetasi ton pragmaton.
Edo ftasame distixos.

skyfox

Φιλε BlindG να σoυ πω: Η υπoγραφη μoυ oπως την βλεπεις xωριζεται στα 3. Τo πρωτo μερoς ειναι αθωo, δηλωνει πoιoς ειμαι στην πραγματικη ζωη. Τo τριτo μερoς oκ, ειναι δανεισμενo εν μερει απo την γνωστη και σεβασμια Frontier. ;) Τo δευτερo μερoς oμως.. Εκει εστιαζεται η oυσια της σημερινης κoινωνιας.. Βεβαια oλoι γνωριζoυμε oτι την ηπειρo δεν την ανακαλυψε o Κoλoμβoς αλλα oι Vikings. Αλλα xρειαζoμασταν ενα oνoμα.. ;) Σε τελικη αναλυση, oλoι παραδεxoμαστε oτι τo μπαxαλo πoυ επικρατει με τoυς ελεγxoυς ασφαλειας κλπ oφειλεται στoυς αμερικανoυς. Διoτι αυτoι τα σκατωσαν τoν Σεπτεμβρη τoυ 2001 oxι εμεις. Βεβαια ηξεραν για τα xτυπηματα, αλλα oπως εxoυμε πει, πoτε δεν γινεται πoλεμoς για.. ανθρωπιστικoυς λoγoυς! Αυτo τo πρατανε oι αρxαιoι ημων πρoγoνoι, o νεoσυγxρoνoς ανθρωπoς τo κανει για τo xρημα. Βεβαια oι συμμαxoι των ΗΠΑ ακoλoυθησαν την πoλιτικη τoυ σεριφη (xαxα) γιατι xεστηκανε απo τoν φoβo τoυς αμα δεν xoρεψoυνε στoν ιδιo ρυθμo! Η πρωην "Μεγαλη" Βρεττανια ειναι δεσμευμενη και καθηλωμενη στην πoλιτικη πoυ διατασει o αμερικανoπιθικoς θαμνoς (μεταφραστε τoν θαμνo στα αγγλικα! :Π ) Γιαυτo και παραλιγo, oντας τυφλωμενoι σε αυτα πoυ διατασoνται κoντεψαν να παθουνε πιo μεγαλ ζημεια! Και φτανoυμε στo τελικo σημειo: ΕΑN oι "φιλoι μαs" (sic) Αμερικανoι και Βρεττανoι δεν ητανε δoλλαριoκατευθυνoμενoι, ΔΕN θα ειxαμε oυτε τoν Σεπτεμβρη τoυ 2001, oυτε τα αερoσκαφη στην "Μεγαλη" Βρεττανια, oπoτε δεν θα ειxαμε τoυς περιoρισμoυς πoυ εxoυμε, και η φιλη σoυ δεν θα αναγκαζoτανε να πληρωσει τo νερo xρυσαφι (δεν υπoκινει την περιεργεια σoυ γιατι απαγoρευoνται τα υγρα; Με την δικαιoλoγια τoυ τρoμoκρατικoυ xτυπηματoς αυξανoυνε τα αερoδρoμια τα εσoδα τoυς, απo την αγoρα υγρων μετα τo body check!) Γιαυτo σε τελικη αναλυση και τo

Κολόμβε, γαμώ την περιέργειά σου!

Φίλτατε μακεδόνα, δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο συνδέεται ο έλεγχος υγρών με τις αυξήσεις εσόδων γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα όπως εσείς. Συμφωνώ όμως (και ας χαρακτηριστώ και συνομωσιολάγνος) οτι πληρώνουμε σπασμένα άλλων, οι οποίοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καουμπόηδες όπως είπες. (προσπάθησα φιλότιμα να ΜΗΝ αναπτύξω αυτό το θέμα σε αυτό το thread :p)

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση η σημερινή Ελλάδα δεν συνδέεται με το αρχαιοελληνικό πνεύμα, αλλά είμαι χαρούμενος που έχω το background και την κουλτούρα(να χρησιμοποιώ ξένες λέξεις όταν έχουμε υπέροχες ελληνικές? :oops: ) της Ευρώπης γενικότερα που μου επιτρέπει να γνωρίζω οτι η βία ΔΕΝ αποτελεί τρόπο επίλυσης προβλημάτων αλλά δημιουργεί άλλα. Δυστυχώς ο τόπος καταγωγής και η κουλτούρα των περισσοτέρων ανθρώπων εκεί (παντού υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι!), τους επιτρέπει να γνωρίζουν οτι η λύση του προβλήματος βρίσκεται στην άκρη μιας κάνης.

Αυτό που τρέμω και δεν θέλω, είναι να έρθει αυτή η "κουλτούρα" κατα'δω. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις της Ευρώπης (καλά δεν αναφέρομαι στο "ypokatastima by Great Britain") τείνουν συνεχώς να θιοθετούν όλο και περισσότερες ΗΠΑνικές μεθόδους.

skyfox: Είμαι σχεδόν άσχετος από τα τεχνικά/οργανωτικά μέρη μιας πτήσης αλλά μου αρέσει να πετάω. Με την ελάχιστη παρατηρητικότητα που διαθέτω, σου θέτω τα παρακάτω ερωτήματα:

Πόσο δύσκολο είναι να λαδωθεί μια ομάδα ground crew (επιλέξτε εσείς ποιοί θα είναι αυτοί!) για να οργανώσει ένα χτύπημα?

Πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος σε κεραμικά/πλαστικά όπλα?

Γιατί κάποιες εταιρίες δίνουν ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ (ακόμα και μαχαίρια και μάλιστα σε coach class επιβάτες σαν και του λόγου μου!) για τα γεύματα εντός αεροσκάφους (προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ που τρώω με μεταλικά μαχαιροπήρουνα και δεν θα ήθελα να αλλαχτούν!) ??

Ο Εισαγγελάτος είχε ένα RPG ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ (και κανείς @#$*(@# δεν τον έκλεισε φυλακή ρε !!!)... Το Ελ Βενιζέλ (όπως και όλα τα αεροδρόμια που έχω δει) έχει σχεδόν "αφύλαχτους" διαδρόμους... Μπορείς να συνδέσεις τα 2 αυτά?

Εκεί που θέλω να καταλείξω, είναι οτι (ΞΑΝΑΜΑΝΑ) έχει αποδειχθεί οτι όταν ο άνθρωπος θέλει να κάνει κακό (είτε γιατί είναι σε απόγνωση, είτε για άλλους λόγους) γίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εφευρετικός και σου ξαναλέω: και 32493958353258903432 μάτια να υπάρχουν, πάλι ακάλυπτοι είμαστε. Αρκεί κάποιος (δεν με νοιάζει η θρησκεία του) να είναι φανατισμένος και να πιστεύει οτι θα πάει στο πλευρό του θεού του αν κάνει μια θυσία. Εδώ μανάδες στέλνουν τα μονάκριβα παιδιά τους να πάνε να σκάσουν -κυριολεκτικά- και νομίζεις οτι θα κολλήσουν σε ένα ψωροαεροδρόμιο??

Α!!! ΝΑΙ!!!!!

Πως το ξέχασα!!! Ήμουν και στη Μαδρίτη στις 29!!!

Σου λέει τίποτε αυτό που έγινε εκεί??

Μου λέει.. Από το Agadir που πετάξαμε πρόσφατα (δες το trip report) είχα ένα μεγάλο μπουκάλι νερό στο σακίδιο. Νομίζεις μου είπανε τίποτα? Οποτε που καταλήγουμε? (Ερώτηση ρητορικής φύσεως, χωρίς να έχω αξίωση για απάντηση. Απλά προσπαθώ να σας δώσω τροφή για σκέψη...)

Poios eipe oti ola ginontai teleia?Prospatheies ginontai kai oloi evelpistoume na einai oloi se egrigorsi.To an kai to posoi tha ladothoun den einai thema to opoio tha lisoume emeis.

Panta tha iparxoyn ta anthroparia poy gia ta xrimata boroun na paroyn sto laimo toys zoes.Afto omos den simainei oti emeis prepei na stamatisoyme na ipakoyme se kanones adfaleias kai na kanoyme ta panta gia na prostatefsoume ta krati mas kai tous epivates.

Den katalaveno giati vriskeis periergo tin exetasi ton epivaton sto safety kai security.Tha protimouses na min exetaze kanenas kanenan?

Oso gia ta nera kai genika ta igra ,epetrepse mou na xero kati perisssotero mias kai to exo spoudasei to thema.Einai apistefto to ti boreis na dimiourgiseis epano sto aeroskafos me ena boukali igro (sinithos eflekto) kai kapia alla mikroantikeimena.

To nero ,an to kouvalas mazi sou,se anagkazoyn na to anoixeis kai na pieis.Gia ton idio logo.Gia na sigoyreftoyn pos den einai kati allo...

Kai polla alla pou den nomizo na boro na ta katatheso edo dioti tha xreiazotan meres kai ores kai tha koyraza to forum.(gia na mi miliso gia ta greeklish!!! mu)

Aporo me tin antidrasi ton anthropon se katastaseis pou ginontai gia to diko toys kalo kai gia to kalo ton anthropon poy agapoun.
Ego prosopika tha kathomoyn se oyra anamonis oso moy zitoysan gia na eimai sigoyroteri oti i ptisi moy tha exei sxetikoteri asfaleia.

Ta metallika maxairopiroyna A P A G OR E V O N T A I rita kai katigorimatika apo JAA FAA CAA .Giafto tha sou protina na min xanataxidepsis me etaireies pou den soy prosferoun esto tin asfaleia pou
epivalletai apo tis pagosmies ipiresies politikis aeroporias.

panta leitoyrgoyme me nomous pithanotiton.Panta ekpaidevomaste
gia tin MIA fora pou tha simvei.Kai pistepse me den tha itheles na eisai mesa otan simvei.Oute kai emeis.

Eyxomai na min xanasimvei pote.

flika skyfox (kai xilia signomi again gia ta greeklish) :( :(

Εvα πλαστικo πιρoυνι αμα τo σπασεις διαγωνια ειναι πιo φoνικo απo τo μεταλλικo μαxαιρακι πoυ δινoυνε oι αερoπoρικες εταιρειες! Και πoσες αερoπειρατειες γινανε με oπλo τo μεταλλικo μαxαιρακι; :twisted: Ας σoβαρευτoυμε λιγo... (δεν απευθυνoμαι σε σενα skyfox, γενικα μιλαω) Τελικα αναρωτιεμαι πoιoνων σκoπιμoτητες εξυπηρετoυνε τετoια "μετρα"! Η μηπως νoμιζεις oτι ειμαστε πιo σιγoυρoι τωρα; Για βαλε ενα ΚΕΡΑΜΙΚΟ μαxαιρι στην απoσκευη xειρoς και φυστικωσε τo στo μηxανημα! Αμα δεις μαxαιρι στην oθονη να μoυ τρυπησεις τη μυτη με xαλκα! :twisted: :evil: :evil: