Φίλτατε μακεδόνα, δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο συνδέεται ο έλεγχος υγρών με τις αυξήσεις εσόδων γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα όπως εσείς. Συμφωνώ όμως (και ας χαρακτηριστώ και συνομωσιολάγνος) οτι πληρώνουμε σπασμένα άλλων, οι οποίοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καουμπόηδες όπως είπες. (προσπάθησα φιλότιμα να ΜΗΝ αναπτύξω αυτό το θέμα σε αυτό το thread

)
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση η σημερινή Ελλάδα δεν συνδέεται με το αρχαιοελληνικό πνεύμα, αλλά είμαι χαρούμενος που έχω το background και την κουλτούρα(να χρησιμοποιώ ξένες λέξεις όταν έχουμε υπέροχες ελληνικές?

) της Ευρώπης γενικότερα που μου επιτρέπει να γνωρίζω οτι η βία ΔΕΝ αποτελεί τρόπο επίλυσης προβλημάτων αλλά δημιουργεί άλλα. Δυστυχώς ο τόπος καταγωγής και η κουλτούρα των περισσοτέρων ανθρώπων εκεί (παντού υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι!), τους επιτρέπει να γνωρίζουν οτι η λύση του προβλήματος βρίσκεται στην άκρη μιας κάνης.
Αυτό που τρέμω και δεν θέλω, είναι να έρθει αυτή η "κουλτούρα" κατα'δω. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις της Ευρώπης (καλά δεν αναφέρομαι στο "ypokatastima by Great Britain") τείνουν συνεχώς να θιοθετούν όλο και περισσότερες ΗΠΑνικές μεθόδους.
skyfox: Είμαι σχεδόν άσχετος από τα τεχνικά/οργανωτικά μέρη μιας πτήσης αλλά μου αρέσει να πετάω. Με την ελάχιστη παρατηρητικότητα που διαθέτω, σου θέτω τα παρακάτω ερωτήματα:
Πόσο δύσκολο είναι να λαδωθεί μια ομάδα ground crew (επιλέξτε εσείς ποιοί θα είναι αυτοί!) για να οργανώσει ένα χτύπημα?
Πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος σε κεραμικά/πλαστικά όπλα?
Γιατί κάποιες εταιρίες δίνουν ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ (ακόμα και μαχαίρια και μάλιστα σε coach class επιβάτες σαν και του λόγου μου!) για τα γεύματα εντός αεροσκάφους (προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ που τρώω με μεταλικά μαχαιροπήρουνα και δεν θα ήθελα να αλλαχτούν!) ??
Ο Εισαγγελάτος είχε ένα RPG ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ (και κανείς @#$*(@# δεν τον έκλεισε φυλακή ρε !!!)... Το Ελ Βενιζέλ (όπως και όλα τα αεροδρόμια που έχω δει) έχει σχεδόν "αφύλαχτους" διαδρόμους... Μπορείς να συνδέσεις τα 2 αυτά?
Εκεί που θέλω να καταλείξω, είναι οτι (ΞΑΝΑΜΑΝΑ) έχει αποδειχθεί οτι όταν ο άνθρωπος θέλει να κάνει κακό (είτε γιατί είναι σε απόγνωση, είτε για άλλους λόγους) γίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εφευρετικός και σου ξαναλέω: και 32493958353258903432 μάτια να υπάρχουν, πάλι ακάλυπτοι είμαστε. Αρκεί κάποιος (δεν με νοιάζει η θρησκεία του) να είναι φανατισμένος και να πιστεύει οτι θα πάει στο πλευρό του θεού του αν κάνει μια θυσία. Εδώ μανάδες στέλνουν τα μονάκριβα παιδιά τους να πάνε να σκάσουν -κυριολεκτικά- και νομίζεις οτι θα κολλήσουν σε ένα ψωροαεροδρόμιο??
Α!!! ΝΑΙ!!!!!
Πως το ξέχασα!!! Ήμουν και στη Μαδρίτη στις 29!!!
Σου λέει τίποτε αυτό που έγινε εκεί??