Rivaldo:Ενα αστέρι αποχωρεί απο τον Ολυμπιακό

• Thread starter Thread starter ivan_the_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια πιστεύετε ότι ήταν η προσφορά του Ρίμπο στον Θρύλο?

• Τεράστια

Votes: 0 0,0%
  • Μεγάλη

• Μέτρια

• Λίγη

• Ελάχιστη-καθόλου

• Δ.Γ/Δ.Α

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Αθλητικα ειναι ΟΚ να συζηταμε, ας πουμε? :?

BTW, θα συμφωνησω με Ακη, χωρις να ασχολουμαι με αθλητικα αλλα εχοντας κριση απο αυτα που βλεπω, οι "μεγαλες" Ελληνικες ομαδες ειναι μαγκια-κλ@νια στα εγχωρια, και εξω below zero.

ΛΑΡΙΣΑ 4ever ρε! 8)

Αυτά για όσους "πιστεύουν" οτι οι ομάδες είναι "ιδέες" και όχι απλά και μόνο εταιρίες με σκοπό το κέρδος.Φίλοι μου,ας διοχετεύσουμε το πάθος και την ενέργειά μας σε πράγματα που διαμορφώνουν πραγματικά τη ζωή μας.
Υ.Γ.:Δήλωση υιού Κόκκαλη μετά απο τη δολοφονία στη Παιανία σε τηλεοπτικό κανάλι:"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι εταιρία παραγωγής θεάματος και ουδεμία σχέση έχει με ιδεολογία όπως μπορεί να έχει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός".

killerwing":1sws9mcu said:
Καλησπερα σας, σαν ολυμπιακακιας ευχομαι να φυγουν ολα τα γεροντια,καπη απο την ομαδα.Τους διωχνουν απο τα ευρωπαικα σαλονια και αυτοι ερχονται στο ελληνικο σαλονι το οποιο ακομη τους χρυσοπληρωνει.
Φίλε μου νομίζεις πως παίζουν καλύτερα οι νέοι ποδοσφαιριστές?Είδαμε και τι έγινε στην Εθνική που ο Ρεχάγκελ μετά το ευρωπαϊκό άλλαξε την ομάδα και την έκανε να μη πω καλύτερα.Έφερε από την ελπίδων έβαλε τους αναπληρωματικούς βασικούς και να το αποτέλεσμα.Να χάνει συνέχεια και να κερδίζει γελοίες ομάδες όπως η Μάλτα με πέναλντι.
Ποιος είναι σίγουρος ότι οι νέοι παίζουν καλύτερα από τους μεγαλύτερους?
ΜΗ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ :!:

οσοι στεναχωριουνται μπορουν να ερχονται να τον βλεπουν στο ΟΑΚΑ! προλαβαινετε και για διαρκειας ακομα!! :D

Ο Ριβάλντο τουλαχιστον δεν εφυγε απο την Ελλαδα. Αλλα δεν παυει να ειναι ενας παππουλης που αφου ειδε οτι δεν τον ηθελε ουτε η Μιλαν ουτε η Μπαρτσελονα, λεει ας παω να παρω τη συνταξη μου στην Ελλαδα.

Προσωπικα ειμαι ΑΕΚ, κ δεν ειμαι κ ιδιαιτερα ικανοποιημενος απο την μεταγραφη του στην ομαδα. Δεν περιμενω να κανει κ πολλα πραγματα.

Οπως κ να χει, βλεπουμε τους Τουρκους διπλα μας, να βουτανε παικτες που ακομη εχουν πολλα να δωσουν... Αλλα βεβαια το να ερθει καποιος μεγαλος παικτης εδω κ να παιζει με την Κερκυρα, κ τον Ιωνικο... ε ενταξει... πρεπει να ειναι μαζοχας!!!

δεν δεχομαι οτι το επιπεδο στο τουρκικο πρωταθλημα ειναι καλυετερο, κι αυτοι τετοιες μεταγραφες κανουν, πχ Ρομπερτο Καρλος στην Φενερ (αν θυμαμαι καλα), και να μην νομιζουμε κιολας οτι οι αντιστοιχες ομαδες του (επιπεδου Κερκυρας) παιζουν σε τιποτα παλατια. οσο για το Ριβαλντο ειναι οτι πρεπει για να ανεβασει το επιπεδο της ΑΕΚ σε υψη πρωταθλητισμου. ας μην ειμαστε αχαριστοι και ας χαιρομαστε οτιδηποτε καλο εχουμε!
οσο αφορα Μιλαν και Μπαρτσελονα φυσικα και πλεον δεν ειναι σε αντιστοιχα επιπεδα, αλλιως θα επαιζε εκει και οχι στον Ολυμπιακο και στην ΑΕΚ. παντως η προοδος γινεται σταδιακα και οχι αποτομα και οποιο βημ προοδου καλοδεχουμενο.