Ρόδος-Λάρνακα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σου φαίνετε ανθρώπινο να πετάξεις στις 1 τα χαράματα από Ευρώπη προς Λάρνακα :?: ( Λάρνακα - Γερμανία περ. 4 ώρες, άρα 0.15 θα είναι περ. Ευρώπη και επιστροφή στις 1 τα χαράματα). Εμένα αυτό δεν μου φαίνετε ανθρώπινο!!!!

Επίσης, πρέπει να υπάρχει και σχετικός tour operator να σου γεμίσει το αεροσκάφος. Και αυτός δεν θα σου κάνει την χάρη, επειδή εσύ έχεις αεροπλάνο άδειο, να προσφέρει πακέτο! Έτσι πιστεύω :!:

Ε, μάλλον δε θα τους βγαίνουν τα δρομολόγια, ή μπορεί να είναι και θέμα πληρωμάτων...

Και ένα άσχετο σχόλιο :
webmaster":l8d43mpe said:
Σου φαίνετε ανθρώπινο να πετάξεις στις 1 τα χαράματα από Ευρώπη προς Λάρνακα :?: ( Λάρνακα - Γερμανία περ. 4 ώρες, άρα 0.15 θα είναι περ. Ευρώπη και επιστροφή στις 1 τα χαράματα). Εμένα αυτό δεν μου φαίνετε ανθρώπινο!!!!

Μια παρατήρηση : Όχι στις μία, αλλά στη μία :!: Έκανα και γω το ίδιο λάθος και με διόρθωνε συνέχεια μία φίλη μου από Φιλοσοφική και τώρα το χω κολλήσει και διορθώνω και γω τους άλλους :lol:

prota polla ennousa anahorisi 21:15 gia europi kai afiksi 23:15 topiki kapou stin europi :arrow: auto einai entaksi

anahorisi 00:15-01:15 kai afiksi 4:15-5:15 to theoro ligo hmmmm............ ok molis pou trogete.

alla charter einai afta: o kosmakis thelei na kanei ftines diakopes. gia skepsou possa lefta ehei bgalei i Eurocypria me aufta ta epipleon dromologia.

ola theoritika einai bebea

apanthropa dromolia einai gia paradigma:

i OA me to dromologio Tel Aviv-Athina tin Nyhta 2 i ora ama den kano lathos
i Hapag Lloyd 4:00 HAJ-ATH meso MUC
i V-Bird 3:00 RHO-NRH

AFOU KSERETE OTI TA CHARTER DEN EINAI ANTHROPINA DROMOLOGIA TI TO SYZHTATE ?

CY Χειμερινό Πρόγραμμα 08

Γνωρίζει κανείς εάν η πτήση Ρόδο-Λάρνακα (μέσω Ηρακλείου) θα συνεχίσει να πραγματοποιήται κανονικά και το χειμώνα? Ή είναι μόνο για το καλοκαίρι?

Re: CY Χειμερινό Πρόγραμμα 08

Ναι, με βάση τα ισχύοντα, εξακολουθούν να πετούν Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, μεσω Ηρακλείου.