Ταξιδεψα με την εταιρια ATH-AMM και επιστροφη
Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες αν και για να ειμαι ειλικρινης ημουν λιγο επιφυλακτικος στην αρχη,μιας και δεν ειναι απο τις πολυ προβεβλημενες εταιριες
Το ATH-AMM εγινε 27 Φεβρουαριου ,μια μερα πριν την αρχη του πολεμου με το JY-REE Embraer 190 και η επιστροφη με το JY-REF Embraer E195 στις 4 Μαρτιου
Το πληρωμα καμπινας ηταν σχεδον ολοι αντρες και στα δυο σκελη.Το σερβις αρκετα γρηγορο και με αρκετο φαγητο και τις δυο φορες
Στο πηγαινε υπηρχε επιλογη απο κοτοπουλο ή κεφτεδες μοσχαρι με ρυζι και πατατες ,μηλοπιτα και χυμο μηλο.Προτιμησαμε κεφτεδες ,αρκετα καλοι για φαγητο αεροπλανου.Αν το ζητουσες υπηρχε και η επιλογη αλκοολ.Στην επιστροφη υπηρχε επιλογη απο σαντουϊτς με κοτοπουλο ή σαντουϊτς με μοσχαρι ,σιροπιαστο γλυκακι και χυμο αναμεικτο.Προτιμησαμε το μοσχαρι ξανα ,το οποιο εμοιαζε αρκετα με philly steak.Αρνητικο οτι δεν βγαλανε καθολου καφε ή τσαι
Τα Embraer ολοκαινουρια και μου φανηκε πολυ ανετη η καμπινα.Θεωρω οτι η αποσταση μεταξυ καθισματων ειναι σιγουρα μεγαλυτερη απο τις ευρωπαϊκες εταιριες.
Οι πτησεις του πηγαινε στην ωρα της, και επιστροφη θα ηταν και αυτη στην ωρα της μιας και η φορτωση ειχε ολοκληρωθει αρκετα νωριτερα.Εντελη φυγαμε με 20 λεπτα καθυστερηση ,πιθανολογω λογω πληθωρας πτησεων μιας και απο την εναρξη του πολεμου το αεροδρομιο του Αμμαν λειτουργει 9.00 -18.00 και ετσι ολες οι πτησεις(οσες γινονται τελος παντων) εχουν μαζευτει σε αυτο το ωραριο
Αν μου δινοταν η δυνατοτητα θα τους ξαναπροτιμουσα
Παραθετω και δυο φωτο απο τα γευματα ,ενω θα ακολουθησουν εν καιρω και φωτο απο το στολο της εταιριας