Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
3 απαντήσεις έχω λάβει έως τώρα. "Δεν ξέρω", "δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου" και "δεν υπάρχει κάτι από Αθήνα". Για να δούμε... :|
Λαθος πάντως δεν πρέπει να είναι γιατί συνεχίζει και βγαίνει στο σύστημα, ίσως να αφορά online checkin για τσάρτερ. Μου φαίνεται θα πρέπει να στραφώ στα κόμματα... :mrgreen:

Τα κινητρα που δινει το αεροδρομιο της Αθηνας δεν διαφερουν και πολυ με αυτα της Κυπρου.... :wink:

Παράξενα πράγματα...

Μια μέρα πριν τις εκλογές έστειλε επιστολή ο Νικητιάδης στον πρόεδρο του ΕΒΕΔ ώστε να μεριμνήσει για το κλείσιμο της συμφωνίας με την FR αλλιώς, λέει, η FR Σεπτέμβρη κ Οκτώβρη κόβει RHO, KGS...

Σε συνέχεια του προηγούμενου, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το oust απ' τη Ρόδο στην FR κοντεύει...
http://www.newskosmos.com/details.aspx?id=564371 (1o βίδεο, μετά το 1.07)

καλημερα σε όλους σας
ειμαι καινουρι στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποιος το δρομολογιο θεσσαλονικη -στοκχολμη με ryanair .
βρηκα κατι πολυ φτηνα εισητηρια για ιουνιο αλλα προβληματιζομαι...
οποιος μπορει ας βοηθησει!

ποια είναι η ερώτησή σου;

αν συνάντησε καποιο πρόβλημα, αν όντως υπάρχει το δρομολογιο (γιατι ακουω διαφορα κατα καιρους).θα ταξιδεψω μαζι με τα 2 παιδια μου,αλλιως δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να ρωτησω! :)

Κόστος (δεν ξέρω πόσο γνωρίζεις τις χρεώσεις της εταιρίας)
Στο συνολικό κόστος να συμπεριλάβεις και το κόστος των αποσκευών (πλέον των χειραποσκευών - ίσως η μεγάλη οικογένεια να χρειάζεται και επιπλέον βαλίτσες - btw παιδικό καροτσάκι free)

Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 80 km

Αν τώρα φοβάσαι για ακυρώσεις κλπ, νομίζω πως οι πτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει οπότε (λογικά) δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Καλά να περάσετε :great:

Επιστολή του Δημάρχου Κω. Πάντως περίεργα παιχνίδια παίζονται.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.