Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ναι φίλε μου spotterakis , ξέρω τι με περιμένει έχω ταξιδέψει με την easy άλλες δυο φορές και αν εξαιρέσεις το θέμα με τις βαλίτσες , τα ιδια θα είναι πάνω κάτω
Αλλά η τιμή της ήταν θεική :thx: και πιστεύω οτι αξίζει έστω και χωρίς διαφήμιση βλέπω αρκετοί στην πόλη μας την ξέρουν ήδη, και ετοιμάζουν να την δοκιμάσουν. Να σημειωθεί η αύξηση επισκέψεων στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (για την webuy) :lol: :lol: και την αγωνιώδη αναζήτηση βαλιτσών στις διαστάσεις που επιθυμεί η ryanair . :lol: :lol:

παιδιά έκλεισα με ryanair για Μιλάνο 4 Μαίου..για 2 άτομα..τωρα αυτό το Online check in που μου λέει πως θα το κάνω..μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν είναι εύκολο..γιατι λέει αν πας χώρις να το έχει κάνει χρεώνεσαι άλλα 40 ευρω...!!
ευχαριστώ πολύ..!

Έκλεισε το αεροδρόμιο του Trapani (TPS) στη Σικελία και οι πτήσεις της FR πραγματοποιούνται από Palermo, τουλάχιστον μέχρι την 6/4. Μάλιστα, αν τραβήξει παραπάνω το κλείσιμο, επηρρεάζει το TPS-RHO που ξεκινάει 15/4. Παρεπιπτόντως, το Μαϊο έχει τρελές τιμές για Σικελία, ΠΣΚ με 12Ε R/T :shock: :thx: ή εναλλακτικά με τον κατάλληλο συνδυασμό ημερών συνεχίζεις με 6άρια ναύλους για MAD, GRO, IBZ, MLA, VLC, Venice-TSF (το τελευταίο είναι πιό ακριβό, 7.99 :twisted: ).

Attachments

• Ryanair.com_1301781853196.png
    Ryanair.com_1301781853196.png
    31,3 KB · Προβολές: 1.439
DimisZ..":tcy11sv3 said:
παιδιά έκλεισα με ryanair για Μιλάνο 4 Μαίου..για 2 άτομα..τωρα αυτό το Online check in που μου λέει πως θα το κάνω..μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν είναι εύκολο..γιατι λέει αν πας χώρις να το έχει κάνει χρεώνεσαι άλλα 40 ευρω...!!
ευχαριστώ πολύ..!

Είναι εύκολο το ονλάιν τσεκ ιν. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, μην ανησυχείς!
Για να μην κάνεις ονλάιν τσεκ ιν χωριστά για το πήγαινε και το έλα, περίμενε μέχρι μερικές μέρες πριν την αναχώρησή σου, πρέπει να είναι λιγότερο από 14 μέρες σε σχέση με την επιστροφή σου από Μπέργκαμο.
Θα σου στείλουν και ιμέιλ για να στο υπενθυμίσουν.

Στο ονλάιν τσεκ ιν θα σου ζητήσουν σίγουρα το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες και αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, καθώς και ημερομηνία λήξεως του. Η ταυτότητά μου είναι παμπάλαια, εγώ χρησιμοποιώ πάντα το διαβατήριο και δεν έχω ιδέα αν οι καινούργιες έχουν ημερομηνία λήξεως.

Για περισσότερες πληροφορίες, κοίταξε κι εδώ:
http://www.ryanair.com/en/questions/

H FR έβγαλε SKG-CIA από 4EUR!!! και από 9,98 SKG-BGY/RYG/CRL/NYO..Μέχρι στιγμής είδα καποιες μέρες το Μάιο και Ιούνιο..

40 € τελική τιμή (μόνο χειραποσκευές και με webuy κάρτα Πειραιώς) πήγαινε έλα σαββατοκύριακο 27-29/5 Θεσσαλονίκη-Ρώμη (Ciampino) για ένα ζευγάρι (20 € το άτομο :mrgreen: ) δεν μου κάθησε καθόλου άσχημα. Αλήθεια αν εγώ κι η γυναίκα μου πηγαίναμε το ίδιο σ/κ με το κτελ στη Λάρισα ή στο Βόλο πόσο θα πληρώναμε;

Το επίσης πολύ θετικό του προορισμού της Ρώμης είναι ότι το αεροδρόμιο (ciampino) που χρησιμοποιεί η Ryan είναι ίσως καλύτερη επιλογή και από το κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης (Fiumicino) αφού είναι πιο κοντά στο κέντρο και έχει πολύ εύκολη και φτηνή πρόσβαση.

spotterakis":1hzscd4u said:
H FR έβγαλε SKG-CIA από 4EUR!!! και από 9,98 SKG-BGY/RYG/CRL/NYO..Μέχρι στιγμής είδα καποιες μέρες το Μάιο και Ιούνιο..
τον ΜΑΙΟ με 10EUR βγαίνει φθηνότερα,20 το άτομο , να φανταστείς μου έστειλε σήμερα "προσφορά" η ALITALIA 250 EUR, :lol: :lol: :lol: :lol: ,

Μία ερώτηση...Η Ryanair πήρε κάποιου είδους επιδοτήσεις για να έρθει στα ελληνικά αεροδρόμια...Σίγουρα κάθε τόπος θέλει να τραβήξει τουρισμό,αλλά αυτές οι επιδοτήσεις είναι νόμιμες;; Οι άλλες εταιρείες πώς και δεν αντιδρούν;; Βλέποντας αυτές τις τιμές των Ιρλανδών,δε νομίζω οτι οι ανταγωνιστές έχουν και πολύ τύχη απέναντι τους...

Τις επιδοτήσεις αυτές τις πήρε αλλά όχι από το κράτος όπως είπε πρόσφατα νεόκοπος πρόεδρος άλλης εταιρείας...Το να δώσει ένας εμπορικός σύλλογος ή μια δημοτική επιχειρήση τουρισμού κοκ χρήματα, δεν είναι είναι κρατική επιδότηση. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εταιρεία παίρνει επιδοτήσεις σε όλα τα απίστευτα αεροδρόμια που πετάει και σε άλλες χώρες.

.Το να δώσει ένας εμπορικός σύλλογος ή μια δημοτική επιχειρήση τουρισμού κοκ χρήματα, δεν είναι είναι κρατική επιδότηση

Αυτό δεν ιχύει σε καμία περίπτωση, αν ο οργανισμός είναι ελεγχόμενος απο το κράτος (πχ δήμος, υπουργέιο, ανεξάρτητη αρχή κλπ και οτιδήποτε επιβαρύνει τον κρατικό προυπολογισμό) τότε είναι κρατική επιδοτηση. Αυτά ρυθμίζονται απο άρθρα των Συνθηκων της Ε.Ε. και δεν είναι τόσο "χαζα" όσο θα θέλαμε να πιστέυουμε...

Για μένα είναι προφανές ότι η "τρύπα" που έχουν βρει έγκειται στις διαφημιστικές υπηρεσίες που προσφέρει η RYANAIR ώς αντίκρυσμα για τα χρήματα που λαμβάνει...

Σε κάθε περίπτωση οι επιδοτήσεις αυτές είναι αμφιλεγόμενες νομικά και οι ανταγωνίστριες εταιρίες έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν
α) να σταματήσουν
β) να λάβουν και αυτές χρήματα με κάποιο αναλογικό και "δίκαιο" σύστημα όπως πχ. μοιράζονται οι εφημερίδες τις διαφημίσεις κρατικών οργρανισμών... όπου υποτίθεται ότι
μοιράζονται με καποιο σύστημα δίκαια και έχουν όλα τα μέσα, μικρά και μεγάλα, πρόσβαση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.