lewton
First-Class-Member
- Περιοχή
- Hamburg, Deutschland
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- DLH
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDHI
- YAHOO
- dimitris_xp
Πάντως δε θα σε χρεώσουν και από πάνω. 
Απλά ρώτησα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Δεν ξέρω ρε παιδιά,κατά τη γνώμη μου το δύσκολο με την Ryanair είναι το ψυχολογικό κομμάτι.΄Ενα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο σου εμφανίζει απίστευτα πράγματα...Από άτομα που υποστηρίζουν έλλειψη ασφάλειας(πιλότοι που νυστάζουν,προσγειώσεις σε λάθος αεροδρόμια-αν είναι δυνατόν-)ξεκατινιάσματα μεταξύ υπαλλήλων της εταιρείας και επιβατών,επίμονες προσπάθειες για πώληση ειδών,αγένεια...Εντάξει ένας άνθρωπος που έχει τα λογικά του δεν θα δώσει σημασία,αλλά όσο να ναι επηρεάζεται...markoniko":39jvr9fl said:Αν πας Hahn δεν ειναι ανάγκη να πας Φρανκφουρτη, απλά νοικιασε ενα αυτοκίνητο (€25 την ημέρα ) και απλά κάνε βόλτερ στην κοιλάδα του Μοζέλα (σου συστήνω την Τριερ) ή πήγαινε μεχρι το Λουξεμβουργο.
Όχι.spyridaus":2wtd2d40 said:... κάπου στις σελίδες του thread , διάβασα ότι δεν επιτρέπονται φωτογραφικες μηχανές στην χειραποσκευή, ισχύει αυτό;...
http://www.aia.gr/pages.asp?pageid=2504&langid=1spyridaus":2wtd2d40 said:...Τι άλλο δεν επιτρέπεται;...
Κανονικά, θα πρέπει να τα τοποθετήσεις μέσα σε ειδική διάφανη σακούλα που παρέχεται δωρεάν (τουλάχιστον στα ελληνικά αεροδρόμια) πριν τον έλεγχο ασφαλείας χειραποσκευών και επιβατών.gp123":2wtd2d40 said:Θα εχω μαζι μου καποια αντικειμενα οπως οδοντοκρεμα,αποσμητικο κτλ το καθενα κατω του οριου των 100ml.Αυτα θα πρεπει να τα εχω σε ξεχωριστη σακουλα η απλως μεσα στην χειραποσκευη?