Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
billaras":2662eutf said:
Καλημερα
Γνωρίζει κανείς αν στο αεροδρόμιο της Bologna γινεται ελεγχος βαρους των χειραποσκευων;

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Μένω Μπολώνια και έχω φύγει πολλές φορές με Ράιαν από το Μαρκόνι. Χειραποσκευή δεν έχει τύχει να ζυγίσουν ποτέ. Έχει τύχει όμως να αφήσουν άτομο στο έδαφος γιατί η σκληρή βαλίτσα του δε χώραγε στο μποξ για 2 εκατοστά, μποξ το οποίο είναι πάντως πιο φαρδύ από 20 εκατοστά, πιστεύω γύρω στα 22 με 23. Καλά να περάσεις!

raynair και κατοικιδια

Καλησπερα θελω να ταξιδεψω απο θεσσαλονικη για ολλανδια η και γερμανια ....σην σελιοδα skyscanner το πιο οικονομικο εισητηριο ειναι με την raynair ....και επειδη θελω να παρω μαζι μου και τον σκυλακο μου θα ηθελα να μαθω τι γινεται με αυτη την εταιρια και τα κατοικιδια....αν μπορει καποιος να με βοηθησει.....ευχαριστω εκ των προτερων....

Re: raynair και κατοικιδια

Όχι δεν επιτρέπει, μόνο σε σκύλους οδηγούς και αυτό σε συγκεκριμένα δρομολόγια. Το γράφει και το site της εταιρείας :)

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο κράτησης εισιτηρίου και την χρέωση συναλλαγής της κάρτας μου. Ενδιαφέρομαι να πετάξω από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο μέσω Μιλάνου, στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, και αυτό λόγω πολύ καλύτερης τιμής ( SKG -> STN = 242,72e και SKG -> BGY -> STN -> BGY -> SKG = 110e ). Έχω βγάλει την mastercard prepaid και γλιτώνω την χρέωση συναλλαγής στο κομμάτι SKG -> BGY -> SKG, αλλά στο κομμάτι BGY -> STN -> BGY μου χρεώνει κανονικά, εκτός αν έχω την προεπιλεγμένη κάρτα Payment Type. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να την βγάλω αυτή την κάρτα; Για ένα άτομο γνωρίζω ότι τα 12e δεν είναι τίποτα, αλλά είναι να πετάξουμε 7 άτομα. Επομένως αν μπορούμε να τα γλιτώσουμε θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Ευχαριστώ !!

Για πτήσεις από Η.Β., Ιταλία, Ιρλανδία, Γερμανία και Ισπανία (και φαντάζομαι θα προστεθούν κι άλλες), για να αποφύγεις το admin fee πρέπει να πληρώσεις με http://www.cashpassport.com/1/ryanair/ και δε νομίζω ότι θα καταφέρεις να το βγάλεις από Ελλάδα...

Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή από την Ελλαδάρα μας δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν όμως πω έναν φίλο μου που είναι μόνιμος κάτοικος της UK, θα μπορέσει να την βγάλει? Εκεί βγάζουν τέτοιες κάρτες?

Ναι, πληρώνεις και σου την στέλνουν με το ταχυδρομείο σε διεύθυνση στο Η.Β.

Νεο περιστατικο με την Ryanair η οποια αφοτου ενημερωσε τους επιβατες οτι δεν θα πεταξουν λογω πολυ ισχυρων ανεμων, η πτηση αναχωρησε 2 ωρες αργοτερα αδεια!!!
Φυσικα οι επιβατες αντε να βρουν το δικιο τους..
Η πτηση ηταν να γινει απο το Rijeka της Κροατιας με προορισμο Stockholm Skavsta
Περισσοτερα εδω: http://exyuaviation.blogspot.com/

Να κάνω μια ερώτηση ....η αδερφή μου έκλεισε εισιτήριο με την εν λόγω εταιρία από Βρυξέλλες για Θεσσαλονίκη.Η επίστροφή είχε γίνει για τις 27/9 αλλά επειδή θα πρέπει να είναι πίσω στις Βρυξέλλες πιο νωρίς, κάναμε καινούργιο εισιτήριο επιστροφής στις 23 του μήνα. Το πρώτο εισιτήριο (μόνο της επιστροφής) γίνεται να το μεταφέρουμε άλλη περίοδο ή το χάνουμε;