Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου κάνει εντύπωση πάντως πώς πέρα από το γεγονός ότι πληρώνεις το administration fee πλέον με τις απλές mastercard prepaid το πληρώνεις και με τα δικά τους cash passports, καλά δεν θα έπρεπε να τα προμοτάρουν με κάποιον τρόπο;

Μόλις έκλεισα ένα εισιτήριο με τη Ryanair και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως δεν χρεώνει πλέον τις συναλλαγές με visa kai mastercard! Υπάρχει βέβαια μία μικρή χρέωση (0,48 ευρώ) για ορισμένες κάρτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι σε ποιες ακριβώς ισχύει. Εγώ χρησιμοποίησα Visa Electron και δεν μου χρέωσε απολύτως τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;

Όντως ισχύει! Η μέγιστη χρέωση είναι 2.20 σε κάποιες κάρτες. Μόλις έκλεισα με visa debit χωρίς καμία χρέωση.

Μα το πληρώνεις πλεον μέσα στο εισητήριο,είναι τα 6€ ανά διαδρομή! Administration fee, έγιναν όλα δηλαδή 6ευρώ πιο ακριβά ανά διαδρομή γιατί κάποιοι δε τα πληρώναμε λόγω mastercard prepaid.

Ναι, αλλά το Administration fee δεν υπήρχε από πάντα; Νομίζω πως είναι κάποιος νόμος της ΕΕ που εφαρμόζεται. Το ίδιο αν δεν κάνω λάθος, ισχύει και στην Ολυμπιακή.

Οχι βεβαια... ειδικα η ΟΑ που ειπες εχει SERVICE (και οχι administration) fee ΜΟΝΟ στα επίγεια εκδοτηρια της ( Γραφεια αεροδρομιων - Call Center ). Αν η εκδοση ενος εισιτηριου γινει απο την επισημη ιστοσελιδα της Olympic Air δε πληρωνεις ΚΑΝΕΝΑ service fee / administration fee / credit card fee. Πληρωνεις μονο το εισιτηριο με τους φορους του.

Καλησπέρα σας, μόλις έκανα 4 κρατήσεις με την Ryanair και με χαρά διαπίστωσα ότι στην 1 από αυτές έκανα πατάτα με τα ονόματα των 2 από τους 4 επιβάτες...Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα...μπορώ να απευθυνθώ κάπου...γνωρίζει κανείς κάτι...??? Ευχαριστώ

Στο site της εταιρίας, στις επιλογές κάτω αριστερά θα βρεις την επιλογή manage my booking.

Τα υπόλοιπα μάλλον θα είναι εύκολα.

Καλή συνέχεια.

Σ' ευχαριστώ πολύ καταρχήν για το ενδιαφέρον....μόλις μπήκα για να δω πόσο κοστίζει η αλλαγή αυτή και αντίκρισα το εκπληκτικό ποσό τον 220e...Καταπληκτικό ?? πάλι καλά που έκανα λάθος σε ένα σκέλος από τα 12 εισιτήρια που έκλεισα...αλλιώς με τις τιμές που βγάζει το να ναυλώσω αεροσκάφος της πιο φθηνό θα μου βγει..Εγώ καλού κακού θα πάω την Κυριακή στο Μακεδονία και θα τους πω αν μπορούν να ταξιδέψουν έτσι :thx: ...Μακάρι να γίνει γιατί δεν ψήνομαι καθόλου να πετάξω 220e σ' αυτούς που με πετάνε από την μία πόλη στην άλλη με 20e.. :wall:

καταρχήν οι βλακείες πληρώνονται παντού

κατά δευτέρον όταν λες ότι έγραψες λάθος το όνομα τι θες να πεις. Αντί για Γιάννης έγραψες Γιαννάκης ή αντί για Γιάννης έγραψε Νίκος;