Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: RYANAIR news

Εμένα γίνεται να μου απαντήσει πως κοστολογεί ακριβώς 10Ε όλες τις πιστωτικές (ακόμα πιο παράλογο κ την ryanair visa! ) κ 0Ε τις χρεωστίκες (electron etc)?

Υποτιθεται η δωρεαν χρηση των χρεωτικων ειναι κατι σαν προσφορα, δεν θα ειναι ετσι για παντα...

By the way η εταιρια ανακοινωσε την αποκλειστικη χρηση Web Check-In απο την 1η Οκτ. 2009

http://www.ryanair.com/site/EN/news.php ... -en-100309

Φυσικα απο την 1η Μαιου και μετα θα πληρωνουν ολοι ενα καινουργιο "χαρατσι" οπως ειχαμε προβλεψει σχετικα πριν καποιες μερες...
".....The web check-in fee of £5/€5 per person, per flight will apply to all new bookings (except promotional fares) from 1st May 2009...."

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Θα υπαρχουν ακομα η χρεωση ανα βαλιτσα (νομιζω 12 ευρω) ακομα και οταν θα καταργηθει το airport check-in? Το ρωταω αυτο γιατι εχω κανει μια κρατηση (σε τιμη 6 ευρω return τελικη, χεχε) αλλα δεν προσθεσα βαλιτσα. Αν τωρα παω να προσθεσω (1 bag & airport checkin) με χρεωνει 18 ευρω ανα διαδρομη. Με τις νεες χρεωσεις (απο 19 Μαρτιου) θα με συμφερει να προσθεσω βαλιτσα, μιας και η χρεωση για on-line check-in με checked-bags θα ειναι 5 ευρω ή το 5ευρω θα ερθει καπελο στις ηδη υπαρχουσαες χρεωσεις? Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

δλδ μας λέει ότι η visa της χρεώνει 10 ευρώ για την συναλλαγή; πλάκα κάνουμε; στην KLM γιατί είναι 4; κ στην ευκολοτζετ 5gbp; τι να πει κ ο μπακάλης δλδ ..

RYANAIR NEWS

Γενικά το θέμα με τις χρεώσεις των εταιριών είναι ένα δράμα... σου λέει ένα 30 Ευρώ. Και μετά σου κτυπά 14 Ευρώ αποσκευές ανά σκέλος, 10 Ευρώ χρεώσεις κάρτας, 10 Ευρώ επίναυλους, 6 Ευρώ service charge και ξέρω γώ τί άλλο επινοούν οι εταιρίες. Και όταν φτάσεις στο τέλος απορείς πώς στο καλό ξεκίνησες με 30 Ε και πληρώνεις 90. Εμένα πάντως στο κατάστημα που δούλευα, 100Ε ήταν η τιμή; 100 Ευρώ πλήρωνε ο πελάτης μετρητά, visα. Η χασούρα ήταν στο κατάστημα γιατί από τα 100 η τράπεζα έκοβε ποσοστό.

Άσχετο με τα πιό πάνω αλλά πάλι RYANAIR NEWS, διάβαζα στην evening Standard, (νομίζω αυτή ήταν) ότι η Ryanair αυτό τον χειμώνα είχε ουσιαστικά καθιλώσει ένα μεγάλο μέρος του στόλου της και το εξηγούσε η εφημερίδα με την οικονομική κρίση. Αν γνωρίζετε όμως, μήπως αυτό είναι τυπική τακτική αυτών των εταιριών, εννοώ ότι, άλλες ανάγκες στόλου έχει το καλοκαίρι και άλλες τον χειμώνα. Το σκί μάλλον δεν πουλά όπως η θάλασσα

Η εταιρια το διακωμοδει λιγο το θεμα προσυρησσοντας διαγωνισμο για την πιο "παραξενη" χρεωση:

http://www.ryanair.com/site/EN/news.php ... -en-120309

Η προτροπη για χρεωση 50 ευρω για να κυκλοφορουν οι αεροσυνοδες με μπικινι εχει πολυ γελιο....

Παντως και λιγος αυτοσαρκασμος δεν βλαπτει...

Διάβασα αυτό http://timesbusiness.typepad.com/money_ ... anair.html στους times σήμερα σχετικά με την εμπειρία ryanair. Νομίζω οτι εμπίπτει περισσότερο στην κατηγορία humour, αλλά εξαιτίας του humour που έχει πιστεύω οτι αξίζει το διάβασμα :D

Δεν νομίζω ότι οι Times χρησιμοποιούν χιούμορ στο συγκεκριμένο άρθρο.

Εγω αν και ξερω αγγλικα ,εχω μπερδευτει δν καταλαβα που το παει και τι θελει να περασει :roll: :roll: :roll: :roll:

Πόσο πιο αρνητικά σχόλια μπορεί να κάνει μία εφημερίδα και μάλιστα με ενυπόγραφο άρθρο????

Σε αρκετά σημεία για να μην πω όλα, θα συμφωνησω με το άρθρο.