Ryanair

Re: RYANAIR news

Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές.
Αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε RYN με 1 ευρώ τελική όρθιος και σε κάποια άλλη με 30 ευρώ καθιστός, λογικά θα πας καθιστός.
Αν η μόνη εναλλακτική σου είναι να δώσεις 300 ευρώπουλα πήγαιν-έλα, μάλλον σε βλέπω όρθιο.

Κρεμάστε με αν θέλετε, αλλά αν μου δώσεις την επιλογή να πηγαίνω σε διάφορα μέρη που δεν έχω ξαναπάει τζάμπα, θα πήγαινα, έστω και όρθιος.

Η άφιξη οποιασδήποτε αεροπορικής στη χώρα μας, μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Ακόμη και αν αυτή η αεροπορική κάνει αντιπολίτευση όπως προειπώθηκε. Κρίνοντας από το επίπεδο της αντιπολίτευσης στη χώρα μας από το 74 και μετά, ακόμη κι αυτή η προοπτική είναι προς όφελός μας....
 
Re: RYANAIR news

Και εγώ προσωπικά ας πούμε και να με πλήρωνε ο ίδιος Μιχάλης δεν πρόκειται να πέταγα μαζί τους...

Άλλα εδώ δεν είμαστε για να κρίνουμε και να κατακρίνουμε, χωρίς τουλάχιστον, πρώτα να αυτοκριθούμε (για μένα τα λέω, μην έχουμε και παρεξηγήσεις με εκλεκτά μέλη)...

Και μόνο που την διαλέγουν τόσα εκατομμύρια επιβάτες αρκεί...

Απλά το business model της είναι unique και αρκετά πρωτότυπο, ενίοτε και γραφικό, ίσως για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, οπότε προκαλεί και τα ανάλογα σχόλια...

Για την προοπτική να έρθει προς Ελλάς, το κρίνω δύσκολο αφού είμαστε αλλοπρόσαλοι και επιβάλλουμε συνεχώς φόρους και χαράτσια... Δλδ ότι σιχαίνεται ο Μιχαλάκης... Βέβαια, ελπίζω λόγω της γενικότερης κρίσης, να μην τους φέρουμε εμείς οι ίδιοι εδώ, με τιμές (και συμβάσεις) αποικιοκρατικού χαρακτήρα...
 
RYANAIR news

Ενα αρθρο που ανεβηκε σημερα στο tvxs.gr οσον αφορα την προταση του Ο'Λιρι για την χρεωση της τουαλετας....
http://www.tvxs.gr/v17520

Και για να μην ξεχναμε οτι αυτη ειναι η πολιτικη της Ryanair....
Η Ryanair, όπως δηλώνει ο ίδιος ο κ. Ο'Λίρι, υπόσχεται τέσσερα πράγματα: χαμηλές τιμές, ακριβείς πτήσεις, λίγες ακυρώσεις και μειωμένο αριθμό χαμένων αποσκευών. «Αλλά αν ζητάτε κάτι παραπάνω, δρόμο! Οι υπηρεσίες μας δε μοιάζουν με εκείνες των υπόλοιπων αεροπορικών εταιρειών, που είναι της λογικής 'θα γίνω χαλί να με πατήσετε' ή 'ο πελάτης έχει πάντα δίκιο', και άλλων τέτοιου τύπου βλακειών», λέει χαρακτηριστικά.
 
Re: RYANAIR news

Απο το άρθρο που παραθέτει ο φίλος Jass για τον Μιχάλη...

...πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει μια πινακίδα ταξί για την Μερσεντές του, προκειμένου να επωφεληθεί της ειδικής λωρίδας στους δρόμους και να αποφεύγει το μποτιλιάρισμα - προκαλώντας, φυσικά, αντιδράσεις από την ιρλανδική κυβέρνηση...

Απλά κορυφαίο :great: :thx: :great: ...

Όσο για τα υπόλοιπα δεν μου κάνει κάτι εντύπωση...
Πάντα, λένε, o καλός manager, πειραματίζεται με το προσωπικό της εταιρείας (πολύ πιθανόν δλδ οι υπάλληλοι ήδη να πληρώνουν για χρήση των τουαλετών και οι εύσωμοι να φέρνουν καρέκλες απ' το σπίτι τους) και μετά απευθύνεται στο ευρύ κοινό...
 
Re: RYANAIR news

Angel Aviation":21bktich said:
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως γίνεται κάποιος να μη θέλει μια εταιρία να έρθει Ελλάδα. Το επιχείρημα περι μάλλια δεν έχει κανένα αντίκρυσμα, καθώς ερχόντουσαν και χωρίς ραιν, και πριν τα Μάλλια στο Φαληράκι στη ρόδο κτλ κτλ, και Οι τουρίστες αυτοί θα συνεχίσουν να ξανάρχονται, ανεξάρτητα του πως. Ισα ισα, αυτοί έρχονται απο tour operators, με τους οποίους η ryan δεν έχει καμία σχέση.

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, σαφώς δεν είπα να μην έρθει. Απλώς μη.... στηρίζουμε και τις ελπίδες μας για ανάπτυξη του τουρισμού στη ryan ;)
 
Re: RYANAIR news

http://www.britishairways.com/travel/va ... type=click

Εγώ είδα τη σχετική ιστοσελίδα της ΒΑ, αλλά θεωρώ ότι είναι παραπλανητική, δεδομένου ότι και η ΒΑ έχει booking fee από την ιστοσελίδα της, το οποίο αποκρύπτει επιμελώς (επειδή πολύ απλά δεν το χρεώνει στους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου). Επίσης, η ΒΑ χρησιμοποιεί ως μέτρο σύγκρισης τις υπηρεσίες που παρέχουν οι δύο χαμηλού κόστους ανταγωνιστές της στο αεροδρόμιο και όχι στην ιστοσελίδα τους, όπου είναι και σαφώς φθηνότεροι. Επίσης, μας αποκρύπτει επιμελώς το ότι χρεώνει επίναυλο καυσίμων αλλά και το γεγονός ότι η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή τους είναι αρκετά υψηλότερη από τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή των δύο ανταγωνιστών της.

Κοινώς, καλή η προσπάθειά σου, αγαπητή ΒΑ αλλά δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο. Παίξε το παιχνίδι σου στην ποιότητα υπηρεσιών, όπου μάλλον έχεις περισσότερες πιθανότητες να θεωρηθείς καλύτερη από την FR (τουλάχιστον).
 
Re: RYANAIR news

Κι άλλη βάση , αυτή τη φορά στο Leeds-Bradford, από Μάρτη'10 με νέα δρομολόγια προς
Carcassonne, Faro, Ibiza, Knock, Krakow, Limoges, Malaga, Malta, Montpellier, Murcia, Nantes, Palma, Pisa, Venice Treviso, εκτός των υπαρχόντων προς Dublin, Barcelona(Girona), Alicante.

Δεν τη βλέπω καλά την Jet2.
http://www.ryanair.com/site/EN/news.php ... -en-110809
 
Re: RYANAIR news

Θα ήθελα να ζητησω συγγνώμη αν αυτο που θα ρωτήσω έχει ήδη απαντηθεί, και που ίσως "χαλάω" τη ροή του θέματος, αλλά πραγματικά έχω την απορία ......διαβάζω συνεχώς για όρθιους μέσα σε αεροσκάφη και μου φαίνεται εντελώς παράλογο οτι μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει.....μπορεί μια οποιαδήποτε εταιρεία να κάνει πτήσεις με επιβάτες όρθιους? δεν είναι υποχρεωτική η τήρηση κάποιων κανόνων ασφαλείας στις πτήσεις?....πώς γίνεται κάτι τέτοιο??

(εκτός αν όλοι μιλάτε μεταφορικά για τους όρθιους, οπότε έχω πέσει σε λούμπα και έχω πει το μεγαλύτερο ανέκδοτο-μ@λ@κι@ του έτους, οπότε βαράτε με, το αξιζω...!)
 
Re: RYANAIR news

Δεν έχεις πέσει σε λούμπα, Μιλάμε για όρθιους, αλλά όχι για 100% όρθιους, αλλά για κάτι θέσεις που είναι απλά πιο όρθιες από αυτές που ξέρουμε. για να πάρεις μια ιδέα http://www.dvorak.org/blog/wp-content/uploads/2009/07/standing_room_only_flights.jpg είναι η κλασσική φωτογραφία που κυκλοφορεί. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μου φαίνεται να τίθεται θέμα ασφάλειας, από την άποψη οτι πάλι κάθισμα είναι, δεμένος είσαι, κτλ κτλ. Το θέμα είναι πόσα παραπάνω άτομα θα χωρέσεις, και αν αυτά τα παραπάνω άτομα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους περιορισμούς που υπάρχουν, όσον αφορά το χρόνο εκένωσης αεροπλάνου κτλ.
και φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ποσο πιο μακριά μπορεί να πάνε οι ιδέες τους. Γιατί αν δεν έχει κανείς βαλίτσες, μπορούν να βάλουν και καθίσματα χώρο των βαλιτσών, και να κάνουν και το κάθε 737-800 διόροφο. (φυσικά και άλλου είδους αεροπλάνα, απλά επειδή είμαι στο τοπικ της ryanair,,,ε μην είμαι κ οφφ τοπικ :) :)
 
Top