Σ.Ε.Χ.Ο.Α. vs Global

• Thread starter Thread starter aLLoU
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aLLoU

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Παιδια γνωριζω οτι αυτο το θεμα εχει χιλιομιληθει αλλα εχω μπερδευτει..θελω να διαλεξω σχολη και ειμαι αναμεσα στην Global και στην ΣΕΧΟΑ λογω του οτι δεν θελω να φυγω απο την αθηνα και επειδη ακουω τα καλυτερα και για τις δυο σχολες.εσεις που σπουδαζειτε η εχετε σπουδασει η τελος παντων γνωριζετε περι αυτου του θεματος, θα ηθελα να μου πειτε τα θετικα και τα αρνητικα στοιχεια αναμεσα σε αυτες τις δυο σχολες (με επιχειρηματα προπαντως), ποια εχει μεγαλυτερη αναγνωρησιμοτητα και αν ισχυει το οτι αυτοι που τελειωνουν στα ΣΕΧΟΑ βρισκουν απ'ευθειας δουλεια στην ολυμπιακη.
Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Aυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ στα σίγουρα είναι οτι τελειώνοντας τη ΣΕΟΧΑ δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις στην ολυμπιακή(αν υπάρχει μέχρι τότε)..περισσότερες πιθανότητες έχεις να μπεις στην αιγαίου απο ΣΕΧΟΑ παρά στην ολυμπιακή..

πιστεύω πιο οργανωμένη ειναι η global

Όταν λες (πιο οργανωμενη) ειναι Global απο την ΣΕΧΟΑ . Τι εννοεις?..

σε πιο γρήγορο χρόνο θα πάρεις το ATPL. όσον αφορά το θεωρητικό κομμάτι τα ίδια είναι.στο πτητικό κομμάτι δεν ξερω τι γινετε στην Σ.Ε.Χ.Ο.Α. αλλα στην global πετας συνεχεια.

Άρθρο για τη Σ.Ε.Χ.Ο.Α.

Το δημοσιευώ εδώ, μιας και τα άλλα δύο - πιο σχετικά - θέματα που βγάζει η αναζήτηση για τη Σ.Ε.Χ.Ο.Α., είναι κλειδωμένα.

Από τα σημερινά Χανιώτικα Νέα:

Ποιο το μέλλον του Κέντρου Κατάρτισης Πιλότων;

http://www.haniotika-nea.gr/63431

Δεν το γνώριζα αυτό. Είμαστε για κλάματα. Είμαστε και απαράδεχτη. Τη άλλο να πω.. Ντροπή μας....

Κρίμα....

Εκεί γίνονταν και εκπαιδεύσεις πιλότων από ξένες αεροπορικές εταιρίες στα Β737.

Η πλήρης απαξίωση. . . .

Μια φορά κι έναν καιρό,τον περασμένο αιώνα.Ήταν να πάω κι εγώ,αλλά ευτυχώς αποφεύχθη το κακό!!! Ακόμη θα έκλαιγα το οικοπεδάκι που είχε σκοπό να πουλήσει ο πατέρας μου.
Και κατόπιν τούτου έμαθα ότι πολλά παιδιά από ΣΕΧΟΑ έφυγαν για τη PHOENIX και είδαν Θεού φως στην καριέρα τους.Ααααα .... ρε Αμερική αθάνατη!!! Χαρά σε όσους τη γνώρισαν
και σε όσους τη γνωρίσουν!!! 8)

Θα πωληθει 100% και ο εξωμοιωτης μαζι...μην σας φανει περιεργο να παει σe εκπ/κο κεντρο εταιρειαw απο την Star alliance.