SAS neo concept

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ύπουλο, έξυπνο και άρα ενδιαφέρον ακούγεται.

Παλιότερα είχα την εντύπωση ότι το ίδιο πήγε να κάνει και η KLM στα ενδοευρωπαϊκά δρομολόγια, αλλά μου φαίνεται ότι εκείνοι το έκαναν πιο...άκομψα (π.χ. αντικατέστησαν το 2-3 στη Business των 737 με 3-3).

Όσο για τη Snowflake, alex, δε νομίζω ότι ήταν ποτέ πραγματικά low cost. Είχαν τα ίδια πληρώματα με την SAS, μοιράζονταν τα ίδια αεροπλάνα (και έτσι η Snowflake συχνά πετούσε με εσωτερική διαρρύθμιση SAS) και γενικώς υπήρχαν αποκλίσεις από το κλασικό μοντέλο χαμηλού κόστους. Οπότε, αφού πλέον το κοινό τους συνήθισε στην ιδέα του..."minimal" in-flight service λόγω της Snowflake, τώρα την ενσωματώνουν στη μητρική και τελειώνει το πράγμα.

kita giorgo: auta pou les einai apolitos sosta. Alla den yparhei, toulahiston gia tin ora, kapia apodiksi oti i Snowflake tha paratithi, toulahiston den brika ego kamia apodiksi. Oles ptisis tis snowflake einai stin selida kai mporoun an krathitoun.

Ναι alex αλλά σε πολύ πιο ακριβές τιμές! Σοβαρά σου μιλάω........ Η SAS όπως και η KLM που προαναφέρθηκε το έχουν ψιλοχάσει......Είμαι τελείως αντίθετος σε αυτή την λογική.-

tha symfwnisw se ayto me tis times....
einai allou gi' allou........