Το θέμα έχει αναλυθεί κατα κόρον, με την prevailing αποψη οτι υπάρχει θέση για όλα. το πρωί μεταξύ 8-9 που φτάνουν όλες οι ανταποκρίσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεν αξίζει το lounge ακομα και να ειναι gold, supergold, Business κτλ. Εκείνη την ώρα δεν θα πληρώσει κανείς για lounge, ουτε εχει νόημα. Αν δεν εχει ουρά, το πολύ να πας να πιείς εναν δωρεαν καφέ, και ενα μπισκοτάκι στα όρθια για να πας στην ανταπόκρισή σου.
Το απόγευμα όμως εχει μεγάλο νόημα. Σίγουρα οχι 40-50 ευρώ, αλλά 3-5.000 miles τα δίνεις. Κάτι που δεν σου κοστίζει ιδιαίτερα, αλλά σου δίνει κάτι.
Τα τελευταία 2 ή 3 χρόνια εχω πολύ συχνά ανταποκρίσεις 4 ώρες ΑΘήνα (από Σκανδιναβία), και το lounge ειναι σχεδόν άδειο, και χώρος ηρεμίας, με αναπαυτικότερες θέσεις, λιγότερο θόρυβο, και φαγητό για να περνάει η ώρα. Μετά την ανακαίνιση του lounge ομως εχω να πω οτι η ποιότητα εχει αναίβει, και το λες και γκουρμεδιές σε σχέση με κάποια lounge SAS που εχω εμπειρια από εξωτερικό. Και οι σαλάτες, και ενα φουλ μπουφεδάκι, και το κρασί σχετικα προσεγμένο. Το αν δεν εχει αυγοτάραχο και μαυρη τρούφα δε με χαλάει. Το σουβλάκι κοτόπουλο ή γαρίδας που εχω πετύχει, μια χαρά ειναι, μαζί με ολα τα υπολοιπα. Και 4 ωρες έξω σε σχέση με 4 ωρες σε ηρεμο περιβάλλον μετά τις 17.00 ειναι μια χαρά, και αξίζει και milia και ενδεχομένως κάποια τιμή.
Προφανώς κάποιος που θα πληρώσει και θα ειναι πήχτρα, δεν θα ξαναπάει. Επίσης, σιγά σιγά τελειωνουν και κάποιοι με silver/gold που ειχαν παραμείνει απο παρατάσεις covid των προγραμμάτων, και το lounge θα επιστρέψει σε μια κανονικότητα.