Σε ένα ταξίδι ATH-NYC τι θα επιλέγατε;

• Thread starter Thread starter xaris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

xaris

Low-Cost-Class-Member
α)Air France,
β)Swiss,
γ) British Airways (ATH-LHR) και Virgin Atlantic (LHR-JFK)
δ)Άλλη.(Ποιά;)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Singapore από FRA 8)

AF για χάρη του 380 8)

ΑF για λόγους εξυπηρέτησης. Φοβερό service από την AF στα υπεραντλαντικά κατά τη γνώμη μου. Ως εναλλακτική θα έλεγα Swiss. Με κάθε τρόπο να αποφύγεις Iberiες, Alitaliες κτλ.

AF για το Α380
LX για τα εξαιρετικά πληρώματά της
TK για τη σχετικά χαμηλή τιμή και το 777-300 της Jet Airways
DL για την απ' ευθείας πτήση (αν το ψάξεις με κωδικό πτήσης ΟΑ, παίζει να βρεις κάτι καλό στις ίδιες πτήσεις)

Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, δοκίμασε την SQ από Φρανκφούρτη ή την KU από το Heathrow.

Από όλα τα παραπάνω, μάλλον την AF (με Α380) θα προτιμούσα, παρ' ότι απεχθάνομαι τη SkyTeam.

προσωπικα θα διαλεγα την οικονομικοτερη, αλλα επ ουδενι λογο Alitalia.
οι επιλογες μου ειναι AF, KLM, ΒΑ. εχεις να διαλεξεις απο 744, 777, Α330 αλλα ιδιαιτερα η επιλογη του Α380 της AF αυτη την εποχη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.
η απευθειας πτηση της Delta με το 767 ειναι λιγακι μαρτυριο, περα απο το γεγονος οτι δεν ειναι και ιδιαιτερα οικονομικη σε σχεση με τις αλλες. η Continental που πεταει τη θερινη περιοδο για Newark φερνει κι αυτη 767 και ειναι και πανακριβη.

aakunz":37y0wznt said:
AF για το Α380
LX για τα εξαιρετικά πληρώματά της
TK για τη σχετικά χαμηλή τιμή και το 777-300 της Jet Airways
DL για την απ' ευθείας πτήση (αν το ψάξεις με κωδικό πτήσης ΟΑ, παίζει να βρεις κάτι καλό στις ίδιες πτήσεις.

Και ΑΖ για να θυμάσαι πάντα αυτή την πτήση.

Αν ποτέ καταδικαστεί έλληνας πολιτικός για πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο ή ρεμούλα, τότε θα έχει έρθει η μέρα που θα πετάξω ξανά με την Alitalia για οπουδήποτε στον κόσμο (της Νέας Υόρκης συμπεριλαμβανομένης).

Βασικά θα διάλεγα την Ολυμπιακή,αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρωτιμούσα AF για τον προφανές λόγο του 380 αλλά και TURKISH για να την δοκιμάσω καθώς ακούω καλές κριτικές αλλά και το 777 της είναι πειρασμός!.Αλλά θα περίμενα κανα 6μηνο για 380 με την Lufthansa 8)

Υ.Γ.Ακούω πολύ κακές κριτικές για την ALITALIA.Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά? :thx:

Κινδυνεύοντας να λιντσαριστώ, θα πω τη γνώμη μου :mrgreen:

Το 2007, ακριβώς τέτοιες μέρες, έκανα τα SKG-MXP-JFK και JFK-FCO-SKG με την AZ. Εκείνη την εποχή όλοι οι υπόλοιποι χρέωναν γύρω στα € 700+ για το ταξίδι, με την αγαπημένη μας εταιρία να εμφανίζει μια τιμή περί τα € 440. Φυσικά και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και τους προτίμησα.

Τω καιρώ εκείνω, τα ατίθασα MD μεσουρανούσαν ακόμα μεταξύ Ελλάδας κ Ιταλίας, ενώ το MXP-JFK έγινε με triple seven. Χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία στα long haul, μια χαρά μου φάνηκαν όλα, από το προσωπικό, το φαγητό, το IFE και φυσικά, το αεροσκάφος.
Στην επιστροφή, πάλι, πέσαμε σε 767, αλλά ειλικρινά, είναι από τις ελάχιστες πτήσεις της ζωής μου που δε θυμάμαι τίποτα γιατί κοιμόμουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Οπότε, δεν έχω άποψη, αν και τα 767 δεν είναι ό,τι καλύτερο, όπως όλοι ξέρουμε.

Στα Bonus, πως έκλεισα έτσι τις ανταποκρίσεις ώστε να περάσουμε μια μέρα στην ηλιόλουστη Ρώμη (μετά τα χιόνια της NYC), την οποία και καταευχριστηθήκαμε.

Συμπέρασμα: Ο καθένας μας έχει τα δικά του standards (τα δικά μου είναι λίγο χαμηλά :mrgreen: ). Αν η τιμή ήταν ανταγωνιστική, θα τους ξαναπροτιμούσα. Και, ναι, η βαλίτσα μου έφτασε και τις δύο φορές. 8)