Σε ένα ταξίδι ATH-NYC τι θα επιλέγατε;

• Thread starter Thread starter xaris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
...και η βαλίτσα μου έφτασε και τις δύο φορές...ΦΥΣΙΚΑ!! αλλά δεν λές όλη την αλήθεια οτι την ημέρα που ήσουν στην Ρώμη, ηλιόλουστη βεβαίως βεβαίως, πήγες και έφαγες και μετά έψαυσες τον κο Ratzinger που έχει άκρες στην ΑΖ.... :P :P :P :P

Αθήνα - Βρυξέλλες με ό,τι θες και μετά...
Βρυξέλλες - Νέα Υόρκη με Jet Airways!!!

Aγαπητά μας μέλη, εξαρτάται από τον λόγο που πρέπει να πάω στο Μ.Μ. (Μεγάλο Μήλο). Για τσάρκα, με ό,τι φθηνότερο, είναι η δική μου απάντηση. Και επειδή πάντα ταξιδεύω μόνο με χειραποσκευή (οπουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο), ακόμα και η Αλιταρία θα ήταν στις επιλογές μου. Τώρα εάν με κάτι ψιλά παραπάνω (έως €60) μπορώ να έχω και κάτι που θα μου ρποσθέσει εμεπιρία..ε.. θα το πάρω. ;-) Με τα σημερινά δεδομένα, to 767 της Aliatalia είναι πρόκληση, όπως και το 767 της LOT, το 380 της AF, το 333 της Swiss, to 346 της Iberia, το 744 της Singapore, το 773 της KLM, το 332 της ΤΑΡ...

δικά μας

Η Air France για το a380 όπως οι περισσότεροι, ειδεμή την εταιρεία που μου έδινε εισιτήριο στην οικονομικότερη τιμή... Αλλά επειδή δεν έχω ανεβεί ούτε σε 777 και θέλω, δεν καίγομαι ακόμα και τόσο για το 380.

AirNewZealand":32fvsez4 said:
Αθήνα - Βρυξέλλες με ό,τι θες και
Βρυξέλλες - Νέα Υόρκη με Jet Airways!!!

Υποκλίνομαι εδώ.

Δεν περίμενα οι Ινδοί να παίζουν μπάλα στις Βρυξέλλες.Οντως πολύ ελκυστική η προοπτική.

Κριτήριο θα ήταν οι τιμές.

Πάντως δεν θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω ALITALIA ΚΑΙ iBERIA.
Παλιά καλή επιλογή θα ήταν η ΟΑ.
Τώρα όμως δε θα σκόπευα να μποϊκοτάρω τους Γερμανούς.{LH} .

Εξαρταται απο τον σκοπο του ταξιδιου.
Αν πληρωνει αλλος, και ο λογος επαγγελματικος, τοτε εγω θα προτεινα Delta Direct ! ή μεσω Ζυριχης γιατι θα φτασεις στην ωρα σου και νωρις. Παντως εγω εχω ταξιδεψει ακρος δι ατλαντικ με SWISS(Air) με Luftahansa με United οπως και με την Ολυμπιακη και ειλικρινα εχω αψογες εντυπωσεις απο ολες. Το 767 (με United εχω μονο ταξειδεψει) ειναι μια πολυ καλη και βολικη εμπειρια. 2-3-2 με PTV και λιγα ατομα στα διαβατηρια στην αφιξη στη Νεα Υορκη. Ενω το Α380....
Ομως το ταξειδι που μου εχει μείνει με την πιο γλυκια αναμνηση (και ας πανε 10 χρονια) ειναι το JFK-LHR-JFK που εκανα σε περιοδο spring break οπου πεταξα με την φτηνοτερη επιλογη: IcelandAir μεσω KEF. Ειλικρινα ηταν ενα ταξιδι που εχω ακομα να λεω ιστοριες και εχω μετανιωσει που δεν εκμεταλλευτηκα το no-cost stopover εστω και για μια βραδια στο παγωμενο (και πανακριβο τοτε, τωρα δεν ξερω αν φτηνηνε καθολου μετα τη χρεωκοπια) Ρεκιαβικ.