SE T 610 kai SE P 800 klp sites

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ayto me tin nokia einai entelws aparadekto
exw xasei kathe epafi me ta montela tis (kai na ithela, den mporw me tosa pou exei)
exei kanei kai to rebranding me to XX00 systima sta kinita... trexa gyreyopoulos...
tis proalles piga na parei i kopela mou kinito kai arxise o typos sto customer care na mas leei 1000 diaforetika montela
ante geia..........

alla i SE einai to allo akro. vgazei 4 montela to xrono...............

Re palikaria auto to SGH E700 i ksero-go-pos-to-lene :lol: einai kalo?? kserete???? leo na doso mia eukairia stin samsung os xorigo (afou diavasa oti to 50% tou proupologismou gia marketing tha exei sxesi me tin olympiada mas ) :lol:

an kai SE den einai........ante alla mia evdomada to polu me tin moufa mou

To E700 dev exei bluetooth kai oi fwtos stelvovtai movo me MMS stov PC sav email... skata dnladn... kata ta alla kaloutsiko eivai

pantws an perimeneis ligo einai sxedon vevaio oti mesa sto epomeno eksamino i SAMSUNG tha kanei polles prosfores logw xorigeias. klirwseis. eidika montela gia tin olympiada klp

sto periodiko connect edwse priv kava 2 mnves o dieu8uvtns tns SAMSUNG Europe interview. Eipe oti oi suvergates tns Olumpiadas 8a efodiastouve me kivnta (OLOI!!) mesa twv opoiwv n SAMSUNG 8a tous stelvei infos gia ta paixvidia...!!! Ax vai.. ega dev 8a parw twpa to P900, isws perimevw to epomevo movtello... ;)

to P1000? me enswmatwmeni mixani espresso/??? :lol: :lol: :lol:

i samsung ebgale ena anabathmismeno E-700: to E710 . tora ti kainourio ehei auto to kinito den ksero akoma molis to bro tha sas to po

psahno gia to T610 (kai to Z600) tis kopelias mous ringtones apo zoa, kai kati to isyho pou na kanei mono beep i kati tetio (stefane na se euharistisio pali gia to elikoptero) . any ideas ??

alexander":ng1p8bl8 said:
to P1000? me enswmatwmeni mixani espresso/??? :lol: :lol: :lol:

Oxi pe opgio.. :p Stnv CeBit leve oti 8a ep8ei to epomevo movtello me 1 megapixel cam...

Alla pnra tnv apofasn va parw to V600 tns Motorola.. HAMMA!!!

Avte filakia..

alex":2kvn4o0s said:
i samsung ebgale ena anabathmismeno E-700: to E710 . tora ti kainourio ehei auto to kinito den ksero akoma molis to bro tha sas to po

psahno gia to T610 (kai to Z600) tis kopelias mous ringtones apo zoa, kai kati to isyho pou na kanei mono beep i kati tetio (stefane na se euharistisio pali gia to elikoptero) . any ideas ??

Ela alex.. pare eva link.. :P

http://www.mobilejoker.de/index2.html

diale3e ekei to 'Handy ohne Vertrag --> SAMSUNG --> E710'
Sta germavika, alla ta katalabaiveis pisteuw... :mrgreen:

Molis pira to p900 :D Gnorizei kaneis pou mporo na bro to MSN messenger?