SE T 610 kai SE P 800 klp sites

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Merikes etaireies divouve kateu8eiav 2 xpovia guarantee. sto 8ema tou kivntou to guarantee tns mpatarias eivai 6 mnves, opws kai va to dei n to gupisei kaveis. Alexander, kavovika mporeis akoma kai se eva magazi kapou stnv EE va pas kai autoi 8a sou to ftia3ouv! Alla prepei va exei tnv apodei3n agopas!!! Otav pnra to T610 alla kai priv apo pavw apo eva xpovo otav pnra to Sagem My-X 5 to eixa pwtnsei kai mou dwsave autnv tnv apavtnsn.

Ακριβώς. Μέσα στα δύο χρόνια από τη μέρα αγοράς το κατάστημα (π.χ. Γερμανός ή όπως λέει ο Στέφανος κάθε άλλο κατάστημα εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία κατασκευής) είναι υποχρεωμένος να σου το επισκευάσει (εάν φυσικά δεν σου έπεσε από το χέρι ή κάτι άλλο όπου φυσικά δεν υπάρχει εγγύηση).

Εγώ πριν σχεδόν δύο χρόνια είχα ένα πρόβλημα με το Siemens S35i που είχα τότε. Το Σάββατα πριν από την Καθαρή Δευτέρα «απογειώθηκε» από το τραπέζι μου και μετά από πέντε μέτρα πτήσης έπεσε πάνω σε πλακάκια :oops: Μετά δε λειτουργούσε το πληκτρολόγιο... Άναβε το κινητό, αλλά δε μπορούσα να δώσω εντολές. Την Καθαρή Δευτέρα, λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στη Σιεμενς, και την Τετάρτη πέρασαν και μου έφεραν ένα ολοκαίνουργιο Σ35ι ... Φυσικά δε τους είπα το λόγω της βλάβης :wink: :D

Πάντως, αυτό είναι ένα από τα καλά στη Σίεμενς, που στέλνουν άτομο που παίρνει το παλιό και σου φέρνει ένα καινούργιο εντός 1-2 ημερών...

Υ.Γ. Ακόμη Siemens έχω :!: Πλέον το S55 :roll:

na ypothesw oti ayto me tin SIEMENS isxyei mono stin germania?

oso gia to diko mou SE na pw oti fysika to pesimo to kin mou itan diki mou eythini, omws o typos stin antiproswpia itan poly kalos kai stin ousia mou ksanapoulise to montelo me megali ekptwsi

alexander":2m86p1sv said:
na ypothesw oti ayto me tin SIEMENS isxyei mono stin germania?

Δε το γνωρίζω αυτό :!: Πάντως έμεινα ενθουσιασμένος και από το service αλλά και από τα κινητά της siemens... και δε πρόκειται να τα αλλάξω :lol:

ta siemens den eixan kati aparxaiwmena kai polyploka menus??

Περασμένα ξεχασμένα, πλέον. Φυσικά εάν αλλάξεις μάρκα (από Nokia σε Siemens, όπως εγώ πριν 2,5 χρόνια) σου φαίνεται στην αρχή τελείως δύσκολο, αλλά με το καιρό βλέπεις ότι δεν είναι. Πάντως εγώ δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα το S55 και θα το συνιστούσε σε όλους (το μόνο κακό είναι η οθόνη που έχει μόνο 256 χρώμματα, αλλά αν αυτο σας πειράζει, πάρτε το Μ55 ή το SL55 με 2048 χρώματα -αν δε κάνω λάθος-)

pantws to SL an mi ti allo einai poly designato, alla kai akrivo
paei oso ena SE Z600 or sthm

i siemens mobile einai apo service sta alithia tromeri. Afto pou tin katigoro omos kapos einai oti perisotera kinita tis eitan kiolas "palia" otan kikloforisan.
to idio ishii kai gia tin Nokia i opia kathe tries meres bgazei kinito oloidio me ta alla (apo tehniki apopsi)
kainouria pragamta bgazan sinithos alles eteries prota, ph i Sonyericsson kai i Samsung.

Prosfata diabasa oti i Nikia ehase pososta stin agora, parameni omos to noumero 1

webmaster":1ywb16r1 said:
(το μόνο κακό είναι η οθόνη που έχει μόνο 256 χρώμματα, αλλά αν αυτο σας πειράζει, πάρτε το Μ55 ή το SL55 με 2048 χρώματα -αν δε κάνω λάθος-)

Kaveis la80s... :D eivai 4056 xpwmata.. Ta SIEMENS cev exouv tipota to a3iologo. H NOKIA bgazei se eva xpovo pavw apo 25 movtella pou to eva eivai idio me to allo katw apo to kaluma, alla ola eivai alatismeva stnv timn, mexpi ekei pou dev paei.. To 7250i pou eivai eva apo ta xeipotera Multimedia handies to poulousav edw stn germavia mexpi priv apo 2 mnves gia 500€! av eivai duvatov! To T610 me pio polles duvatotntes kostize priv apo 2 mnves ca. 380 €! Gegovos eivai oti se polles faseis ta '8umata' plnrwvouve tn mapka NOKIA polu akpiba... Twpa agorazw SE, eixa kai to SAGEM My-X5 alla NOKIA n SIEMENS dev prokeitai pote stn zwn mou va agopasw..

Δε ξέρω Στέφο τι siemens είχες. Πάντως από το S35i μέχρι το S55 οι αλλαγές και διαφορές είναι τεράστιες :!:

Στη νόκια ποια δε ξέρω τι γίνεται. Κάθε μήνα και δέκα νέα κινητά πετάει στην αγορά. Σήμερα αγοράζεις νόκια και σε ένα μήνα δεν υπάρχει πλέον στην αγορά. Πολύ κακό αυτό που κάνει η εταιρεία.

Χτες στη δουλειά ένας συνάδελφος είχε το Τ610 (το πήρε στη τιμή του 1 € με σύνδεση) και δε μπορώ να πω... ωραίο κινητό :up:

Ta SIEMENS cev exouv tipota to a3iologo.

Δε θα το έλεγα... για σύγκρινε αυτά που προσφέρει το S55 (που είναι το business κινητό της εταιρείας) με παρόμοια μοντέλα άλλων εταιρειών... προσφέρει αρκετά πολλά :!: Αλλά αυτά είναι τα συνηθισμένα γούστα του καθενός και ... εδώ οι καβγάδες είναι προγραμματισμένη :roll:

Πάντως ήμαστε και οι δυο για τα σκουπίδια... τελικά είναι 4096 χρώματα :wink: