panich
Νέο μέλος (Tourist)
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- afl
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- lgts
Χαιρετώ όλα τα μέλη! Ξέροντας ότι οι πιό πολλοί εδώ μέσα είστε καταξιωμένοι επαγγελματίες παρόλα αυτά παίρνω το θάρος να κάνω κάποιες ερωτήσεις που μπορεί να φανούν ίσως κουραστικές αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχοντας τελειώσει την αεροτεχνική πρίν κάποια χρόνια και έχοντας κάνει πρακτική στην 113 πμ 1,5 χρόνο περίπου, τώρα σκέφτομαι να προσπαθήσω να δώσω για το Β1. Έχοντας διαβάσει όλα τα θέματα του forum έχω σχηματίσει μια εικόνα, ωστόσο είναι πολλά ακόμα που θα ήθελα να μάθω. Πρώτον και κύριον τι πιθανότητες έχει κάποιος να επιτύχει στις θεωρητικές εξετάσεις που ήδη εργάζεται και έχει ακολουθήσει τον δρόμο να μελετήσει μόνος? Η λύση να πάω σε κάποια σχολή έξω δεν είναι εφικτή λόγο οικογένειας. Έχει να μου προτείνει κάποιος απο που μπορώ να προμηθευτώ τα βιβλία? Πότε κάνουμε την αίτηση στην ΥΠΑ, όταν πλέον έχουμε μελετήσει και είμαστε έτοιμοι να εξεταστούμε? Όλα τα μαθήματα τα δίνουμε στα αγγλικά? Οι σειρά των μαθημάτων ανακοινώνεται απο την ΥΠΑ ή δίνουμε εμείς όποιο θέλουμε. Κάτι τελευταίο, τα αγγλικά μου είναι μέτρια ωστόσο κάτι ξέρω απο ορολογία, σκέφτομαι βέβαια να αρχίσω ιδιαίτερα.
σχετικά με το τέστ αγγλικών στην ΥΠΑ μπορεί κάποιος να μου πεί τι περιλαμβάνει και τι βαθμό δυσκολίας έχει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
σχετικά με το τέστ αγγλικών στην ΥΠΑ μπορεί κάποιος να μου πεί τι περιλαμβάνει και τι βαθμό δυσκολίας έχει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!