Σύγκρουση ελληνικού F-16 με τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος

• Thread starter Thread starter thanosp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Απ'οτι ακουσα και τωρα απο την ΝΕΤ ακομα κανένα νεο για τον ελληνα. Τα ελληνικα f16 ηταν 2 (block 52+) και ειχαν απογειωθεί από την σούδα. To άγνωστο ίχνος ήταν 1-2 f16 και 1 RF4.

Δυσκολο το βλέπω να είναι ζωντανος ο ελληνας αφου δεν εχει ενεργοποηθει και το ELT εντοπισμου που εκπεμπει σε περιπτωση εγκατάλειψης.

Δυστυχώς μάλλον ο Έλληνας χειριστής πλήρωσε πολύ πιό ακριβά από τον τούρκο τα ένθεν και ένθεν "παιχνίδια" πολέμου.
Δυσκολο το βλέπω να είναι ζωντανος ο ελληνας αφου δεν εχει ενεργοποηθει και το ELT εντοπισμου που εκπεμπει σε περιπτωση εγκατάλειψης.

Ας χαλαρώσουμε τώρα λίγο... ακόμα then ξέρουμε τίποτα...πάντα υπάρχουνε ελπίδες...

Έχετε αναρωτηθεί τι θα γινότανε ένας Έλληνας χειριστής, αν έπεφτε μέσα στον κόλπο του Τσεσμέ? Θα πέρναγε κάνας μήνας διαβουλεύσεων για να επαναπατριστεί και θα μας είχαν κάνει και ρεζίλι σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με φωτογραφίες κλπ. Εμείς έχουμε εξπρές αυθημερόν επαναπατρισμό χωρίς περιτές διατυπώσεις.

και σας παρακαλώ, όχι βιαστικά "What if"-Posts για aφτο το θέμα...

ας δουλέψουμε με τα στοιχεια που έχουμε

Πιπέρι gonso!! Μπαίνουμε σε δύσκολα θέματα και το site μας δεν είναι πολιτικό!! Ολοι Έλληνες είμαστε υποθέτω και αγαπάμε την πατρίδα μας.Οι πατριωτικές κορώνες ΠΟΤΕ δεν ωφέλησαν την χώρα και γιαυτό προτείνω να το σταματήσουμε εδώ.

COMPUTERISE":1xkt8zwh said:
... Όσες παραβιάσεις κάνουν οι γείτονες άλλες τόσες κάνουμε κι εμείς, γιαυτό...

Από σεβασμό στην αγωνία όλων, και προσπαθώντας να μην ποστάρω κάτι που δε συμβαδίζει <<ακριβώς>> με το θέμα... απλά θέλω να ρωτήσω όσο πιο ψύχραιμα μπορώ ...

:arrow: Αυτό που το στηρίζεις φίλε ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑϊΖ :?: ... Περιμένω υπομονετικά τα στοιχεία σου και τις αποδείξεις σου ...και με ΠΜ αν επιθυμείς... Σε ευχαριστώ

ΥΓ... Κ. , εύχομαι να είσαι καλά ... όπου και να είσαι ...

Δεν μπορώ να μείνω έξω απ'τη συζήτηση μιας και είμαι και τόσο μισότουρκος.Δε θα ανπτυχθώ πολύ γιατί μετά θα φτάσει την πολιτική το θέμα(αν και εκεί είναι ήδη) και θα φάει κλείδωμα.Εγώ ένα έχω να πω.Ντροπή σε εμάς που αφήσαμε ΣΑΡ να έρθει στην Κάρπαθο να πάρει τον Κ***τουρκο.Καλά να πάθουμε.Μαγκιά τους και καπέλο τους για όλα αυτά που κάνουν.Βρήκαν ένα ΗΛΙΘΙΟ-με όλη τη σημασία της έννοιας-κράτος και το ρεζιλεύουν όποτε τους κάτσει.Πολύ καλά είπε ο Γγκόνσο,αν έπεφτε ένας δικός μας στα δαρδανέλια ή στη Σμύρνη τι θα γινόταν,για πέστε μου κύριο φιλειρηνικοί???Και ο κομπιουτεράιζ δίκιο έχει κάνουμε κι εμείς παραβιάσεις αλλά όχι σ'αυτόο το βαθμό και ΠΟΤΕ δεν παραβιάσαμε πολιτικά αεροσκάφη,όπως ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορές έκαναν οι ακατανόμαστοι.Αν ανοίξετε ένα τεύχος της ΠΤΗΣΗΣ(δε θυμάμαι αριθμό) θα δείτε τι γινόταν ένα καλοκαίρι με τις παραβιάσεις πολιτικών αεροσκαφών πάνω απ'το Αιγαίο ΜΑΣ.Το λυπηρό είναι ότι σώθηκε ο αλητήριος και ο δικός μας ο λεβέντης που υπερασπίστηκε την πατρίδα του μάλλον δε ζει...Για να δούμε.Ας ελπίσουμε το καλύτερο.

aa... re dragonflyer, poli me sigkinise afto pou grafeis!

Δεν μπορώ να μείνω έξω απ'τη συζήτηση μιας και είμαι και τόσο μισότουρκος.Δε θα ανπτυχθώ πολύ γιατί μετά θα φτάσει την πολιτική το θέμα(αν και εκεί είναι ήδη) και θα φάει κλείδωμα.Εγώ ένα έχω να πω.

Εσύ κατάλαβες ότι αυτό το post είναι έτοιμο για κλείδωμα - αλλα συνέχισης άνετα με τα προσωπικά σου... :lol: είσαι καταπληκτικός :D

Ντροπή σε εμάς που αφήσαμε ΣΑΡ να έρθει στην Κάρπαθο να πάρει τον Κ***τουρκο

από διαφορες πηγες ξέρουμε μεταξύ ότι ένα πλio με παναμαϊκή σημαία, τον υποδέχτηκε,
μετά από κάποια (ακόμα άγνωστη) ώρα, ένα τουρκικο ελικόπτερο τον πήρε μετά για πτήση πίσω στην τουρικά ...
ας μείνουμε στην πραγματικότητα

@mimithem, και η άλλη,

άμα θέλετε να κουβεντιάσετε το "Special Relationship" τις Ελλάδας και τις Τουρκίας; υπάρχουνε αρκετά forum στο internet που είναι ειδικά για τέτοια,

αλλα μην δοκιμάσετε κάτι τέτοιο στο Airliners.gr,

πίσω στο topic παρακαλώ

Αποχωρώ ΠΑΡΑΥΤΑ από το θέμα γιατί με βλέπω να παρεξηγούμαι και να θεωρείται ότι συμπλέω με απόψεις που είναι πάρα πολύ μακρυά από εμένα.

Hristos":1j48cgve said:
[@mimithem, και η άλλη,
Χρίστο....ποιά είναι η ...άλλη??? :lol:

Καλα συγκρουση....ε οχι,δεν το δεχομαι εγω.Αντε δυο ομοεθνη αεροπλανα που πετανε σε σχηματισμο να γινει το κακο,αλλα οχι και ετσι...τι σημενει συγκρουση?Πεταχτηκε απο το στενο και τρακαρα?Ευχομαι να βρεθει ο σμηναγος...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.