Συρρίκνωση Δρομολογίων της Αegean

• Thread starter Thread starter pictures
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

latinsoapsfever":2gy9x4f3 said:
Μα ούτε ένα από τα σαράβαλα της Swiftair να μην τους περισσεύει για τη Λήμνο;;;

Έχεις ένα θέμα πάντως με τον ορισμό του "σαράβαλου". Τα αεροπλάνα είναι - δεν είναι 1,5 έτους.

Φίλε μου, επειδή έτυχε να ταξιδέψω δύο φορές μέσα σε δέκα μέρες σε δύο προορισμούς, με το μοναδικό που έχει ακόμα το λογότυπο της swiftair και όχι της aegean εξωτερικά, αν τύχει να ταξιδέψεις με αυτό, θα με καταλάβεις. Χειρότερη απογείωση και προσγείωση δεν έχω κάνει ποτέ μου.

Ας το διατηρούσαν όμως το ένα δρομολόγιο και ας ήταν και με αυτό :lol: Αυτό είναι το θέμα.

δηλαδή οι Α3/ΟΑ είναι σαν την IB/AA/BA?

Αφήνουν τα slot σε OTPSOF/TIA/EFL/LXS? :D

Δηλαδη EFL/LXS ειναι σαν ΜΙΑ/ΜΑD κλπ? :lol:
jerry":a8ueebmd said:
Κρατώ μια επιφύλαξη γιαυτό καθώς η ακύρωση γίνεται πολύ καιρό πριν την πτήση (28/3 τίθεται σε εφαρμογή το θερινό πρόγραμμα)
Ετσι οπως το λες ειναι σωστο, αλλα αν περιμενουμε νομιζω οτι ολοι θα μπουν σε πτησεις της ΟΑ για να μην υπαρξουν αντιδρασεις απο τους επιβατες. Δηλαδη αντι να σου "καταστρεψουν" το ταξιδι, και να εχεις απογοητευμενους επιβατες, τους δινεις την επιλογη να πανε με ΟΑ, και πετανε και τα αεροπλανα της ΟΑ γεματα. Θα δειξει...

μα δεν είπα εγώ ότι τα αφήνε η ΟΑ. Λόγω συγχώννευσης το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό!!!!

όπως BA/IB/AA πρέπει να αφήσουν κάποια slot έτσι το συσχετισα με την Α3/ΟΑ.

Tελικά για Κω 2 θα είναι οι πτήσεις. Μεσημερι με ATR και βράδυ με RJ. Αφήνωντας στην Olympic Air ένα μεγάλο μερίδιο. :stupid:

Τελικά μετά από 20' αναμονή χ 3 φορές χτές βράδυ στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean ανάθεμα...με ενημέρωσαν ότι
απο τέλος Μαρτίου και μετά, κομμένο το Βουκουρέστι , μπλά-μπλά-μπλά....
Μου πρότειναν "πάσα" στην Tarom ή Ολυμπιακή τις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες που είχα κλείσει...
Επέλεξα Oλυμπιακή λόγω ώρας...Ακόμα περιμένω την επιβεβαίωση της αλλαγής... Αυτά . :|

Ό,τι νά 'ναι: εμένα μου είπαν πως δεν γίνεται με Ολυμπιακή και ότι γίνεται μόνο με Tarom, που πετάει σε ώρες που δε βολεύουν. Αναγκάστηκα και ακύρωσα τα εισιτήρια της Aegean και έβγαλα με ΟΑ πληρώνοντας από την αρχή τα νέα -ακριβότερα- εισιτήρια και περιμένοντας να επιστραφεί η αξία των παλιών.

Ότι να ναι δεν λές τίποτα.....Χάος...! Η Tarom έχει και πρωινή και βραδυνή..δέν σε βόλευε...?